Gem job

Organist ved Errindlev-Fuglse pastorat

Organist ved Errindlev - Fuglse pastorat.

Har du lyst til at lade musikken være med til at åbne kirkerne for sognebørnene i vores landsogne, så læs videre her. 

Stillingen, der er en fast stilling på 16 timer pr. uge, er ledig til besættelse den 1. september 2021, eller snarest muligt derefter.

 

Vi vil gerne holde fast på traditioner omkring gudstjenesterne, men er også opmærksom på muligheder for nye tiltag. Vi ønsker en organist, som tager del i fællesskabet i samarbejde med præsten, menighedsrådene og de øvrige ansatte ved kirkerne. 

 

Opgaver i stillingen er:

  • Spille ved gudstjenester og øvrige kirkelige handlinger i alle Pastoratets 6 kirker, normalt med 2 gudstjenester pr. søndag.
  • Spille på helligdage og nogle få aftengudstjenester på hverdage.
  • Spille ved gudstjenester på plejehjem og lignende.
  • Spille ved sognearrangementer og lignende.
  • Spille ved begravelser / bisættelser / bryllupper / konfirmationer, hvilket kan være på hverdage.

Vi forventer at du:

  • har godt kendskab til kirkens liturgi og gudstjeneste
  • har en musisk baggrund
  • har erfaring med orgelspil
  • har gode samarbejdsevner og har lyst til at indgå i et godt arbejdsfællesskab med de øvrige ansatte og pastoratets 2 menighedsråd
  • har en fleksibel tilgang til arbejdet som organist i et 6 sogns pastorat.

 

Oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til formand Dorthe Elsebet

Larsen, Errindlev - Olstrup – Tågerup Menighedsråd, tlf. 21275209

 

Ansøgning med relevante bilag sendes til 7655fortrolig@sogn.dk senest 27 juli  2021 kl. 12.

Samtale og prøvespil vil finde sted i Errindlev Kirke og præstegård tirsdag den 3. august 2021 eller tirsdag den 17. august i tidsrummet kl. 12-16.

 

 

Ansættelsesvilkår

Ansættelsen af en kirkemusiker vil være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og CO10 og organisationsaftale mellem Kirkeministeriet og CO10 – Centralorganisationen af 2010 for kirkefunktionærer med kerneopgaver som henholdsvis kordegn, sognemedhjælper/kirke- og kulturmedarbejder eller kirkemusiker og det tilhørende protokollat for kirkemusikere.

Ansættelse af en uddannet organist vil være omfattet af Overenskomst mellem Kirkeministeriet, CO10 – Centralorganisationen af 2010 og dansk Organist og Kantor Samfund (DOKS) for organister.

Aftalerne kan ses på www.folkekirkens-personale.dk

Nuværende tjenestemandsansatte organister har ret til at bevare deres tjenestemandsstatus ved ansættelse med direkte overgang. Der skal i så fald ske en klassificering af stillingen.

Årslønnen for en kirkemusiker aftales indenfor intervallet 283.955,68 kr. – 415.011,55 kr. (nutidskroner). Fikspunktet er 291.236,25 kr. (nutidskroner). Der er rådighedsforpligtelse til stillingen. Rådighedstillægget udgør årligt 21.887,27 kr. (nutidskroner). OK tillæg på 944,37 kr. (nutidskroner). Aftale om indplacering i lønintervallet indgås mellem menighedsrådet og Dansk Kirkemusiker Forening inden ansættelsen.

Årslønnen for ansøgere med en kirkemusikalsk kandidateksamen (DOKS) aftales i

henhold til ny løn/AC-skalaen. Det vil sige en bruttoløn mellem 316.909,91 kr. – 386.161,46 kr. årligt (nutidskroner). Der ydes rådighedstillæg i stillingen.

Rådighedstillægget udgør årligt mellem 40.774,76 kr. – 63.328,65 kr.

(nutidskroner). Indplacering og rådighedstillæg ydes efter anciennitet.

Årslønnen for ansøgere med eksamen i orgel- og korledelse (tidligere PO-organist) aftales i henhold til det aftalte basisløntrinssystem. Basisløntrin 1 udgør kr. 305.798,51 årligt (nutidskroner) og basisløntrin 2 udgør kr. 321.290,70 årligt (nutidskroner). Indplacering sker efter anciennitet. Rådighedstillægget udgør årligt 36.886,16 (nutidskroner) for tjeneste ved 4 eller flere kirker.

Løn, OK-tillæg samt rådighedstillæg er oplyst i nutidskroner pr. 1.4.2021 for en fuldtidsstilling og kvoteres i overensstemmelse med stillingens ansættelsesbrøk, her kvoteres det aktuelle lønniveau med 16 / 37, hvorefter årslønnen udregnes. Menighedsrådet kan oplyse, at der er 3 måneders prøvetid, og der vil blive indhentet referencer og børneattest i forbindelse med ansættelsen.

                                  

 

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


ellerGem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.