Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Gastronom som underviser til kursusafdeling

Stillingen

Hotel- og Restaurantskolen søger en visionær, skarp kok som underviser til skolens kursusafdeling. Du skal være med til at udvikle og fortsætte skolens efteruddannelsestilbud. Det dækker over alt fra kurser til kantinechefer, køkken- og souschefer til særligt udviklede forløb om de nyeste emner fra vegankitchen til værtskab, bæredygtigt køkkendrift på hospitaler og gourmetrestauranter.

Skolen arbejder ud fra en ambitiøs strategi om sundhed, økologi og bæredygtighed, så vi lægger stor vægt på, at det indgår som en del af din faglighed.

Det indgår også i skolens udviklingsstrategi at tilbyde flere kurser på engelsk og kurser med et internationalt udsyn, så du skal være klar til at planlægge og gennemføre undervisningsforløb på et godt engelsk.

Hotel- og Restaurantskolen er en skole i udvikling, og det er derfor vigtigt, at du befinder dig godt i både store og små forandringsprocesser. Skolen står midt i en afgørende forandring. Branchen oplever en markant vækst, mens ansøgertallet til vores kerneuddannelser har været støt faldende. Gastronomi og gæstfrihed møder større, positiv interesse hos forbrugerne end nogensinde. Vi ønsker derfor, at det bliver attraktivt at tage efteruddannelser for faglærte og ufaglærte og give faglige kompetenceløft til sit personale.

Skolen arbejder ud fra en vækststrategi og derfor bliver et af dine arbejdsområder fortsat udvikling af relevante kurser, undervisningsforløb og voksenvejledningsforløb i tæt samarbejde med branchens mange offentlige og private aktører. Skolen skal være førende på alle områder, der har med madfaglighed, service og hoteldrift at gøre. Fx er vi i gang med at nytænke vores forsyning af økologiske råvarer og bæredygtighed.

Faglige og personlige kompetencer

Er du uddannet gastronom og tjener eller anden relevant uddannelse, og har du mod på at skabe læreprocesser gennem levende undervisning og høj faglighed? Så er du måske en af vores kommende kolleger.

Vi søger en underviser med en relevant faglig baggrund, erfaring fra og stor indsigt i branchen. Du er stolt af dit/dine fag, er ansvarsbevidst, innovativ og en fantastisk dygtig gastronom der har mod på at undervise erfarne branchefolk.

  • Du er klar til at gå forrest rent gastronomisk.
  • Du har pædagogisk tæft og kan håndtere voksenelever.
  • Du er en holdspiller med rummelighed og empati.
  • Du er en ildsjæl, som med kreativitet og energi brænder for dit fag og bliver det faglige kraftfelt som kursister og kolleger motiveres af.
  • Du er et selvstændigt menneske, der evner at løfte opgaver og undervisning på mange niveauer.
  • Du er er klar til at gøre it og e-læring til en naturlig del af undervisningen.
  • Du mestrer engelsk i tale og skrift på et højt niveau.
  • Du brænder for økologi og bæredygtighed og kan implementere dette i din undervisning.
  • Du har en høj faglighed.
  • Du er uddannet gastronom og har måske også en tjeneruddannelse
  • Du har god kontakt til branchen og har mindst 5 års erhvervserfaring efter afsluttet svendeprøve.

Om afdelingen

Du vil blive en vigtig medspiller i et team på ca. 12 samt en række faste time- og konsulenttilknyttede medarbejdere. Du vil møde stort engagement, indsigt og faglighed i kursusteamet. Da kursusafdelingen varetager mange events, kan arbejdstiden ligge i weekender og ydertimer.   

Afdelingen varetager skolens mangeartede og succesrige kursus- og efteruddannelsesaktiviteter, som udbydes som AMU eller indtægtsdækket virksomhed.

En væsentlig opgave er ligeledes at gennemføre udviklingsopgaver og projekter for og i samarbejde med eksterne samarbejdspartnere som indtægtsdækket virksomhed eller med fondsmidler.

Afdelingen har ansvaret for sociale brobygningsforløb og er endvidere ansvarlig for en række af skolens store events, og i det hele taget en række af skolens tværfaglige og udadvendte aktiviteter

Ansættelsesvilkår

Stillingen er til besættelse 1. august 2019.

Fastansættelse i henhold til Undervisningsministeriets bekendtgørelse nr. 101 af 1. februar 2007 om ansættelsesvilkår. Stillingen er 37 timer om ugen.

Lønnen fastsættes efter ”Cirkulære om aftale om løn for lærere ansat på tjenestemands-lignende vilkår ved erhvervsskoler”, basisløntrin 1 – 7, afhængig af anciennitet. Der er til stillingen knyttet pensionsordning på 18%.

Interesseret?

Du er velkommen til at høre mere om jobbet hos afdelingsleder Mariann Præstegaard tlf.: 4132 0830

Vi skal have din ansøgning med CV senest fredag den 7. juni 2019 kl. 12.00.

Vi forventer at holde samtaler i uge 24 og 25.  

Vi modtager kun ansøgninger via linket på www.hrs.dk.

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge uanset køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Om Hotel- og Restaurantskolen

Hotel- og Restaurantskolen er en brancheskole med erhvervsfaglige uddannelser, eux, 10. klasse, htx og kursusvirksomhed i madens, måltidernes og servicens tegn. Uddannelserne fremelsker håndværk af høj kvalitet til elever, branche og samfund. Skolen prioriterer bæredygtighed gennem et højt økologisk forbrug, egen køkkenhave og klar sundhedsprofil. Skolen ligger i Valby og spænder over mere end 25.000 m2, hvor 160 medarbejdere og ca. 850 elever har deres daglige gang.

I 2019 har Hotel- og Restaurantskolen igangsat en større udviklingsproces, hvor vi nytænker vores struktur, kultur, ressourcer, pædagogik og strategi. De nye målsætninger er at tiltrække og fastholde flere elever og at danne ramme for sociale fællesskaber på tværs af aldre og uddannelser. Samtidig ønsker vi at udvikle skolens fag og undervisningsmetoder for at kunne tilbyde undervisning af højere kvalitet. Vi vil sammen med branchen skabe et skolemiljø, der emmer af faglig stolthed og tradition, men også af innovation og nyskabelse.

I 2022 fylder skolen 100 år. Til den tid vil vi gerne fejre, at vi har nået disse målsætninger og kan regnes for én af verdens bedste brancheskoler.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330030731Phoenix-0f88b0c212019-06-04T00:00:00Gastronom som underviser til kursusafdeling

Stillingen

Hotel- og Restaurantskolen søger en visionær, skarp kok som underviser til skolens kursusafdeling. Du skal være med til at udvikle og fortsætte skolens efteruddannelsestilbud. Det dækker over alt fra kurser til kantinechefer, køkken- og souschefer til særligt udviklede forløb om de nyeste emner fra vegankitchen til værtskab, bæredygtigt køkkendrift på hospitaler og gourmetrestauranter.

Skolen arbejder ud fra en ambitiøs strategi om sundhed, økologi og bæredygtighed, så vi lægger stor vægt på, at det indgår som en del af din faglighed.

Det indgår også i skolens udviklingsstrategi at tilbyde flere kurser på engelsk og kurser med et internationalt udsyn, så du skal være klar til at planlægge og gennemføre undervisningsforløb på et godt engelsk.

Hotel- og Restaurantskolen er en skole i udvikling, og det er derfor vigtigt, at du befinder dig godt i både store og små forandringsprocesser. Skolen står midt i en afgørende forandring. Branchen oplever en markant vækst, mens ansøgertallet til vores kerneuddannelser har været støt faldende. Gastronomi og gæstfrihed møder større, positiv interesse hos forbrugerne end nogensinde. Vi ønsker derfor, at det bliver attraktivt at tage efteruddannelser for faglærte og ufaglærte og give faglige kompetenceløft til sit personale.

Skolen arbejder ud fra en vækststrategi og derfor bliver et af dine arbejdsområder fortsat udvikling af relevante kurser, undervisningsforløb og voksenvejledningsforløb i tæt samarbejde med branchens mange offentlige og private aktører. Skolen skal være førende på alle områder, der har med madfaglighed, service og hoteldrift at gøre. Fx er vi i gang med at nytænke vores forsyning af økologiske råvarer og bæredygtighed.

Faglige og personlige kompetencer

Er du uddannet gastronom og tjener eller anden relevant uddannelse, og har du mod på at skabe læreprocesser gennem levende undervisning og høj faglighed? Så er du måske en af vores kommende kolleger.

Vi søger en underviser med en relevant faglig baggrund, erfaring fra og stor indsigt i branchen. Du er stolt af dit/dine fag, er ansvarsbevidst, innovativ og en fantastisk dygtig gastronom der har mod på at undervise erfarne branchefolk.

  • Du er klar til at gå forrest rent gastronomisk.
  • Du har pædagogisk tæft og kan håndtere voksenelever.
  • Du er en holdspiller med rummelighed og empati.
  • Du er en ildsjæl, som med kreativitet og energi brænder for dit fag og bliver det faglige kraftfelt som kursister og kolleger motiveres af.
  • Du er et selvstændigt menneske, der evner at løfte opgaver og undervisning på mange niveauer.
  • Du er er klar til at gøre it og e-læring til en naturlig del af undervisningen.
  • Du mestrer engelsk i tale og skrift på et højt niveau.
  • Du brænder for økologi og bæredygtighed og kan implementere dette i din undervisning.
  • Du har en høj faglighed.
  • Du er uddannet gastronom og har måske også en tjeneruddannelse
  • Du har god kontakt til branchen og har mindst 5 års erhvervserfaring efter afsluttet svendeprøve.

Om afdelingen

Du vil blive en vigtig medspiller i et team på ca. 12 samt en række faste time- og konsulenttilknyttede medarbejdere. Du vil møde stort engagement, indsigt og faglighed i kursusteamet. Da kursusafdelingen varetager mange events, kan arbejdstiden ligge i weekender og ydertimer.   

Afdelingen varetager skolens mangeartede og succesrige kursus- og efteruddannelsesaktiviteter, som udbydes som AMU eller indtægtsdækket virksomhed.

En væsentlig opgave er ligeledes at gennemføre udviklingsopgaver og projekter for og i samarbejde med eksterne samarbejdspartnere som indtægtsdækket virksomhed eller med fondsmidler.

Afdelingen har ansvaret for sociale brobygningsforløb og er endvidere ansvarlig for en række af skolens store events, og i det hele taget en række af skolens tværfaglige og udadvendte aktiviteter

Ansættelsesvilkår

Stillingen er til besættelse 1. august 2019.

Fastansættelse i henhold til Undervisningsministeriets bekendtgørelse nr. 101 af 1. februar 2007 om ansættelsesvilkår. Stillingen er 37 timer om ugen.

Lønnen fastsættes efter ”Cirkulære om aftale om løn for lærere ansat på tjenestemands-lignende vilkår ved erhvervsskoler”, basisløntrin 1 – 7, afhængig af anciennitet. Der er til stillingen knyttet pensionsordning på 18%.

Interesseret?

Du er velkommen til at høre mere om jobbet hos afdelingsleder Mariann Præstegaard tlf.: 4132 0830

Vi skal have din ansøgning med CV senest fredag den 7. juni 2019 kl. 12.00.

Vi forventer at holde samtaler i uge 24 og 25.  

Vi modtager kun ansøgninger via linket på www.hrs.dk.

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge uanset køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Om Hotel- og Restaurantskolen

Hotel- og Restaurantskolen er en brancheskole med erhvervsfaglige uddannelser, eux, 10. klasse, htx og kursusvirksomhed i madens, måltidernes og servicens tegn. Uddannelserne fremelsker håndværk af høj kvalitet til elever, branche og samfund. Skolen prioriterer bæredygtighed gennem et højt økologisk forbrug, egen køkkenhave og klar sundhedsprofil. Skolen ligger i Valby og spænder over mere end 25.000 m2, hvor 160 medarbejdere og ca. 850 elever har deres daglige gang.

I 2019 har Hotel- og Restaurantskolen igangsat en større udviklingsproces, hvor vi nytænker vores struktur, kultur, ressourcer, pædagogik og strategi. De nye målsætninger er at tiltrække og fastholde flere elever og at danne ramme for sociale fællesskaber på tværs af aldre og uddannelser. Samtidig ønsker vi at udvikle skolens fag og undervisningsmetoder for at kunne tilbyde undervisning af højere kvalitet. Vi vil sammen med branchen skabe et skolemiljø, der emmer af faglig stolthed og tradition, men også af innovation og nyskabelse.

I 2022 fylder skolen 100 år. Til den tid vil vi gerne fejre, at vi har nået disse målsætninger og kan regnes for én af verdens bedste brancheskoler.

2019-06-08T00:56:33.103 Stillingen Hotel- og Restaurantskolen søger en visionær, skarp kok som underviser til skolens kursusafdeling. Du skal være med til at udvikle og fortsætte skolens efteruddannelsestilbud. Det dækker over alt fra kurser til kantinechefer, køkken- og souschefer til særligt udviklede forløb om de nyeste emner fra vegankitchen til værtskab, bæredygtigt køkkendrift på hospitaler og gourmetrestauranter. Skolen arbejder ud fra en ambitiøs strategi om sundhed, økologi og bæredygtighed, så vi lægger stor vægt på, at det indgår som en del af din faglighed. Det indgår også i skolens udviklingsstrategi at tilbyde flere kurser på engelsk og kurser med et internationalt udsyn, så du skal være klar til at planlægge og gennemføre undervisningsforløb på et godt engelsk. Hotel- og Restaurantskolen er en skole i udvikling, og det er derfor vigtigt, at du befinder dig godt i både store og små forandringsprocesser. Skolen står midt i en afgørende forandring. Branchen oplever en markant vækst, mens ansøgertallet til vores kerneuddannelser har været støt faldende. Gastronomi og gæstfrihed møder større, positiv interesse hos forbrugerne end nogensinde. Vi ønsker derfor, at det bliver attraktivt at tage efteruddannelser for faglærte og ufaglærte og give faglige kompetenceløft til sit personale. Skolen arbejder ud fra en vækststrategi og derfor bliver et af dine arbejdsområder fortsat udvikling af relevante kurser, undervisningsforløb og voksenvejledningsforløb i tæt samarbejde med branchens mange offentlige og private aktører. Skolen skal være førende på alle områder, der har med madfaglighed, service og hoteldrift at gøre. Fx er vi i gang med at nytænke vores forsyning af økologiske råvarer og bæredygtighed. Faglige og personlige kompetencer Er du uddannet gastronom og tjener eller anden relevant uddannelse, og har du mod på at skabe læreprocesser gennem levende undervisning og høj faglighed? Så er du måske en af vores kommende kolleger. Vi søger en underviser med en relevant faglig baggrund, erfaring fra og stor indsigt i branchen. Du er stolt af dit dine fag, er ansvarsbevidst, innovativ og en fantastisk dygtig gastronom der har mod på at undervise erfarne branchefolk. Du er klar til at gå forrest rent gastronomisk.Du har pædagogisk tæft og kan håndtere voksenelever.Du er en holdspiller med rummelighed og empati.Du er en ildsjæl, som med kreativitet og energi brænder for dit fag og bliver det faglige kraftfelt som kursister og kolleger motiveres af.Du er et selvstændigt menneske, der evner at løfte opgaver og undervisning på mange niveauer.Du er er klar til at gøre it og e-læring til en naturlig del af undervisningen.Du mestrer engelsk i tale og skrift på et højt niveau.Du brænder for økologi og bæredygtighed og kan implementere dette i din undervisning.Du har en høj faglighed.Du er uddannet gastronom og har måske også en tjeneruddannelseDu har god kontakt til branchen og har mindst 5 års erhvervserfaring efter afsluttet svendeprøve. Om afdelingen Du vil blive en vigtig medspiller i et team på ca. 12 samt en række faste time- og konsulenttilknyttede medarbejdere. Du vil møde stort engagement, indsigt og faglighed i kursusteamet. Da kursusafdelingen varetager mange events, kan arbejdstiden ligge i weekender og ydertimer. Afdelingen varetager skolens mangeartede og succesrige kursus- og efteruddannelsesaktiviteter, som udbydes som AMU eller indtægtsdækket virksomhed. En væsentlig opgave er ligeledes at gennemføre udviklingsopgaver og projekter for og i samarbejde med eksterne samarbejdspartnere som indtægtsdækket virksomhed eller med fondsmidler. Afdelingen har ansvaret for sociale brobygningsforløb og er endvidere ansvarlig for en række af skolens store events, og i det hele taget en række af skolens tværfaglige og udadvendte aktiviteter Ansættelsesvilkår Stillingen er til besættelse 1. august 2019. Fastansættelse i henhold til Undervisningsministeriets bekendtgørelse nr. 101 af 1. februar 2007 om ansættelsesvilkår. Stillingen er 37 timer om ugen. Lønnen fastsættes efter Cirkulære om aftale om løn for lærere ansat på tjenestemands-lignende vilkår ved erhvervsskoler , basisløntrin 1 7, afhængig af anciennitet. Der er til stillingen knyttet pensionsordning på 18 . Interesseret? Du er velkommen til at høre mere om jobbet hos afdelingsleder Mariann Præstegaard tlf.: 4132 0830 Vi skal have din ansøgning med CV senest fredag den 7. juni 2019 kl. 12.00. Vi forventer at holde samtaler i uge 24 og 25. Vi modtager kun ansøgninger via linket på www.hrs.dk. Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge uanset køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold. Om Hotel- og Restaurantskolen Hotel- og Restaurantskolen er en brancheskole med erhvervsfaglige uddannelser, eux, 10. klasse, htx og kursusvirksomhed i madens, måltidernes og servicens tegn. Uddannelserne fremelsker håndværk af høj kvalitet til elever, branche og samfund. Skolen prioriterer bæredygtighed gennem et højt økologisk forbrug, egen køkkenhave og klar sundhedsprofil. Skolen ligger i Valby og spænder over mere end 25.000 m2, hvor 160 medarbejdere og ca. 850 elever har deres daglige gang. I 2019 har Hotel- og Restaurantskolen igangsat en større udviklingsproces, hvor vi nytænker vores struktur, kultur, ressourcer, pædagogik og strategi. De nye målsætninger er at tiltrække og fastholde flere elever og at danne ramme for sociale fællesskaber på tværs af aldre og uddannelser. Samtidig ønsker vi at udvikle skolens fag og undervisningsmetoder for at kunne tilbyde undervisning af højere kvalitet. Vi vil sammen med branchen skabe et skolemiljø, der emmer af faglig stolthed og tradition, men også af innovation og nyskabelse. I 2022 fylder skolen 100 år. Til den tid vil vi gerne fejre, at vi har nået disse målsætninger og kan regnes for n af verdens bedste brancheskoler.11jobnet0f88b0c2100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-06-07T00:00:000000https://www.innomate.com/InnomatePublicPagesMedarb/JobNotice.aspx?CompanyId=hrs&JobNoticeId=1960EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnKøbenhavnEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnFrederiksberg3533603Hotel- og Restaurantskolen11Vigerslev Allé 182500ValbyDKDanmark0DKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent766803JobNet4994637499463710023-05-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=0f88b0c2https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=0f88b0c2https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=0f88b0c2&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=0f88b0c2&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Paedagog_undervisning_og_forskning/Undervisning_og_paedagogik/14.jpgSom Faglærer hos Hotel- og Restaurantskolen bliver du en del af et godt arbejdsmiljø og bliver dagligt mødt af nye spændende udfordringer.12008001Dansk3Læse/ tale232003Faglærer9Undervisning og pædagogik361860035hrs@hrs.dkDKDanmarkDKDanmarkda-DK