Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lærer til Centerklasserne

Centerklasserækken på SUNDskolen søger snarest muligt eller fra 1/11 2020 en lærer til en fuldtidsstilling, i første omgang med placering i vores indskoling..
Centerklasserækken er en centralt visiteret specialafdeling i Guldborgsund kommune for handicappede børn med behov for vidtgående specialundervisning.

Stillingens nøgleopgaver
Målet er, at eleverne udvikles maksimalt og tilegner sig viden, færdigheder og handlemuligheder, så de senere kan få et godt udbytte af deres ungdomsuddannelse (oftest STU) og så vidt muligt mestre eget liv.
Du vil indgå i et ligeværdigt samarbejde med de øvrige i teamet, som består af lærere, pædagoger samt pæd. med.
Der arbejdes tæt sammen om opgaven - alle byder ind med hver deres faglighed.
Der samarbejdes endvidere på tværs i afdelingen med de øvrige teams samt med special SFO Regnbuen.

Personlige kompetencer
Du er imødekommende, anerkendende og har fokus på elevernes læring, alsidige udvikling og dannelse - dit engagement og relation til eleverne er derfor afgørende.
Du er engageret. Du holder af at samarbejde bredt og er åben for at samskabe med forældre og andre interessenter. Du er en ”holdspiller” med de personlige egenskaber, det kræver.
Du er både innovativ og ambitiøs på elevernes vegne.
Du kender til og kan bruge alternative kommunikationsformer, ligesom du naturligt løser opgaver omkring personlig pleje og omsorg. Vi forventer at også disse funktioner kan anvendes til udvikling af den enkelte elevs personlige kompetencer, da der med alle vore elever er fokus på ADL og selvstændighed.

Faglige kompetencer
Vi søger en person, som brænder for specialundervisning og udvikling af handicappede børn og unge. Du har særlige kompetencer som kan tilføre vores afdeling ny viden, har evt. efteruddannelse på diplomniveau el. lign. Det betyder at ansøgere med massiv erfaring fra specialområdet, specialviden og relevant specialpædagogisk efter-/videreuddannelse foretrækkes.
Vores undervisning og aktiviteter er målstyrede. Vi arbejder med elevernes progression i MeeBook, med tilpassede tests og evalueringer, som gennem vores deltagelse i et Frikommuneforsøg gerne skulle give retning ift. Nationale Tests m.v. på landsplan for det yderste specialområde.
Vi tager udgangspunkt i faglig læring, men har også fokus på elevens alsidige udvikling.
I vores pædagogiske tilgang prioriteres Low Arousal højt, ligesom totalkommunikations-tilgang er nødvendigt i arbejdet med vore elever.

Vi tilbyder:
En god arbejdsplads med et godt samarbejde og en god kemi blandt kolleger. Vi lægger vægt på at hver enkelt i teamsamarbejdet tager ansvar for helheden og uenighed bruges til at kvalificere vores arbejde med eleverne.
Desuden værner vi om at skabe et godt og velfungerende skole/hjem-samarbejde. Vi har en god og imødekommende omgangstone, hvor der er plads til humor. Trivsel er et vigtigt nøgleord både, når vi taler om personale, elever og forældre.
Skolen arbejder ud fra værdierne anerkendelse, kreativitet og sundhed - en anerkendende tilgang, hvor relationer bygges på gensidig respekt og værdsættelse. Vi ser os selv som en inkluderende skole med plads til forskellighed.
Centerklasserækken, CKR har p.t. 51 elever fordelt på 3 klasser med undergrupper, hvor man samarbejder i et team af lærere, pædagoger og pædagogmedhjælpere.
Centerklasserækken er placeret som en afdeling på SUNDskolen og er skole for elever med handicap. Vi dækker Bh. Kl. til 10. klasse. Eleverne kommer fra hele Guldborgsund Kommune.
Ud over Centerklasserækken på SUNDskolen, så rummer SUNDskolen en special- og en pædagogisk idræts-SFO samt en almenskole, som er distriktsskole for lokalområdet.
Skolen har ansat ca. 95 faste medarbejdere – lærere, pædagoger, pædagogmedhjælpere og administrativt personale.
Vi glæder os til at vi om to år flytter ind i nybyggede lokaliteter på den kommende nybyggede SUNDskole.
Guldborgsund Kommune har pr. 1. august 2015 indført røgfri arbejdstid.

Løn og ansættelse:
Efter gld. overenskomst. Ansættelsen er en fast ansættelse med start snarest eller d. 1/11 2020.

Ansøgningsfrist:
Der er ansøgningsfrist d. 24/9 og der forventes afholdt ansættelsessamtaler i uge 40

Flere oplysninger:
Afdelingsleder Mikael Rasmussen Tlf.: 25182272 i tidsrummet 10.00 – 13.00.
Af Coronahensyn arrangeres infomøde, hvis du ønsker yderligere information. Tilmeld til infomøde d. 17/9 kl. 14.00 eller 21/9 kl. 15.30 til Mikael Rasmussen tlf.: 25182272 eller skolens kontor tlf.: 54733360.

Mere om Centerklasserækken på SUNDskolen på: https://sundskolen.aula.dk/centerklasseraekken-ckr
Mere om Guldborgsund Kommune
Læs mere om Guldborgsund Kommune på www.guldborgsund.dk

Vi foretrækker, du sender din ansøgning online. Klik på ”send ansøgning” og vedhæft din ansøgning og dit CV.


 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.