Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Praktik som kontraktjurist i Indkøb

Er du stud.jur. eller stud.merc.jur? Og har du lyst til at give din uddannelse en vitaminindsprøjtning gennem Energinets praktikforløb? Så søg ind som praktikant i efteråret 2021. Dit praktikophold vil foregå på vores hovedkontor i Fredericia.

Hvem er vi?

Som praktikant hos Energinet bliver du en del af et uformelt miljø, som er kendetegnet ved et højt fagligt niveau, tværgående samarbejde og fokus på faglig og personlig udvikling. Vores opgave er at sikre forsyningen af el og gas i Danmark, samtidig med at den grønne omstilling sker samfundsøkonomisk effektivt. Du får dermed også chancen for at være med til at løse en vigtig samfundsopgave, der samtidig giver dig indblik i store, komplekse og banebrydende projekter.

Hvad tilbyder vi?

Hos Energinet har vi jævnligt studerende fra videregående uddannelser i praktik som en del af deres uddannelse. Sammen med vores nye praktikant til kontraktjura definerer vi opgaverne i relation til din studieretning, så du får nogle arbejdsopgaver, der matcher og udvikler dine faglige kvalifikationer og kompetencer.

Som praktikant iKontraktjura og Analyse kan du bl.a.:

 • Udarbejde kontraktdokumenter baseret på vores standarder
 • Deltage i forhandlinger, og sikre at den endelige kontrakt afspejler forhandlingsresultatet
 • Opdatere juridiske kontraktstandarder
 • Udarbejde interne notater (fx om anvendelse af garantier i kontrakter - hvorfor, hvilke og hvornår?)
 • Andet forefaldende juridisk arbejde i teamet Kontraktjura
 • I kontraktjuragruppen er vi vant til at have praktikanter og studentermedhjælpere, så vi kan med sikkerhed give vores kommende praktikant et både udviklende og spændende praktikforløb

  Hvad forventer vi af dig?

  Vi forventer, at du er stud.jur. eller stud.merc.jur. Samtidig er du fagligt velfunderet, motiveret og god til at samarbejde. Som praktikant i Energinet kan du bringe dine juridiske kompetencer i spil i hovedsagelig kontraktret til vores drifts- og projektanskaffelser. Vi forventer, at du kan arbejde selvstændigt, har tillid til egne kompetencer og er proaktiv i dit arbejde.


  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.