Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Operationssygeplejerske på afdelingen for øjensygdomme, Rigshospitalet i Glostrup

Du tror det måske ikke, men Øjen-operationsgangen på Glostrup er kæmpestor, højtspecialiseret og der er rig mulighed for at udvikle sig. Igen har vi brug for nye kræfter, hvorfor vi kan bruge dig, hvis du har lyst til at blive operationssygeplejerske. Har du lyst til at indgå i et velfungerende og spændende team? I tilgift får du grundig oplæring og bliver en dygtig operationssygeplejerske med en begrænset vagtbyrde. Hvis det siger dig noget, så mangler vi dig på Rigshospitalets Øjenklinik på Glostrup matriklen. Pr.1/8 2021 eller efter aftale søger vi 2 operationssygeplejersker, 37 timer ugentligt.

Lidt om os:

Øjenklinikken på Rigshospitalet består af øjenfunktioner beliggende på Glostrup, Blegdamsvej, samt Nordsjællands Hospital. Vi er ca. 350 ansatte, som har et tæt samarbejde på tværs af faggrupper, afsnit og funktioner. Øjenklinikken på Rigshospitalet, Glostrup har 4 ambulatorier, 1 sengeafsnit, 1 forskningsenhed, 1 dagkirurgisk afsnit og 2 operationsgange. Vi har patienter i alle aldre i elektive og akutte patientforløb.

Hvor skal du indgå?

Du skal indgå på øjenklinikkens operationsgang, der er fordelt på 2 etager med i alt 18 operationsstuer. På vores elektive afsnit (Ø 36/46) opereres patienter i lokal anæstesi. På vores elektive/akutte afsnit (VB3) opereres patienter både i lokal og universel anæstesi.

Din daglige gang skal du have på VB3 i dagtiden, samt med rådighedsvagt fra hjemmet ca. hver 8. weekend og 1 rådighedsvagt til kl. 22 ca. hver 14.dag.

Selvom de 2 operationsgange ligger adskilt er vi én operationsgang. I dagtiden hjælper vi hinanden, så du skal også regne at skulle hjælpe til på Ø36/46 efter endt oplæring.

Vi tilbyder dig:

 • Et højtspecialiseret speciale med fokus på høj sygeplejefaglig kvalitet.
 • Et spændende speciale i udvikling
 • Individuel grundig introduktion og oplæring som operationssygeplejerske
 • Mulighed for faglig udvikling, i form af tværfaglige temadage, kurser og intern undervisning
 • En harmonisk personalegruppe med et godt sammenhold
 • En engageret og dedikeret personalegruppe
Hvad ønsker vi af dig:

 • Operationserfaring
 • Interesse og flair for teknisk apparatur, IT og instrumentel sygepleje
 • At du kan arbejde selvstændigt, og samtidig have lyst til at være en del af et team.
 • At du har en positiv indstilling og er fleksibel i forhold til en omskiftelig hverdag med akutte patienter
 • At du har samsyn; en betingelse for ansættelse (betingelse for at kunne benytte mikroskop; vi tester dit samsyn ved en eventuel ansættelsessamtale)
Hvis dette har vakt din interesse, kan du kontakte afdelingssygeplejerske Nina Bisgaard Frandsen på tlf. 3863-4716. Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist d. 17/6 2021, inden kl. 12

Ansættelsessamtaler finder sted i uge 25

Du kan læse mere om Øjenklinikken på vores hjemmeside; www.rigshospitalet.dk/oejen

Et af Regionens mål i personalepolitikken er ligebehandling uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap eller religion. Det sikres blandt andet gennem ansættelses- og uddannelsespolitikken

Stillinger er omfattet af bekendtgørelse om indhentelse af børneattest. Det er derfor en forudsætning for ansættelse, at du har blank børneattest. Vi er en røgfri arbejdsplads.Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.