Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Regnskabsmedarbejder med lyst til at udvikle sig

Sætter du en ære i at levere høj kvalitet og ser du økonomifunktionen som en samarbejdspartner for forretningen? Trives du med at arbejde med store mængder data og komplekse problemstillinger og kan du tilslutte dig, at udvikling og digitalisering af en økonomifunktion er en forretningsmæssig "must win battle"? Så er du måske vores nye kollega.

Økonomiafdelingen er overordnet ansvarlig for koncernens økonomistyring herunder budgetter, estimater samt månedlig budgetopfølgning på selskabsniveau, projekter og investeringer. I Regnskab, som er organisatorisk placeret under Økonomi, har vi ansvaret for at bogføring er opdateret og at vi altid leverer korrekte måneds- og årsregnskaber. Dette indebærer debitor, kreditor, alm. bogføring og afstemninger, databehandling af store mængder data i Excel samt klargøring af materiale til revisor.

Som vores nye regnskabsmedarbejder vil du få ansvaret for et af koncernens store datterselskaber som både er en kompleks størrelse og rummer store mængder data. Dertil er vi samlet set, i hele Økonomiafdelingen, midt i en proces omkring digitalisering, hvor vi i fællesskab skal stille skarpt på processer der kan optimeres, udvikles og i det hele taget gøres smartere.

Med reference til regnskabschefen bliver du en del af Økonomiafdelingen som består af 15 erfarne og fagligt stærke kollegaer. I fællesskab leverer vi pålidelige måneds- og årsregnskaber til rette tid og i rette kvalitet. Du får et tæt samarbejde med de øvrige medarbejdere i Økonomi.

Skarpt blik for digitalisering og meget analytisk anlagt

Du har en relevant økonomisk uddannelse som fx HD i regnskab kombineret med solid erfaring som økonomiassistent eller regnskabsmedarbejder. Du har gerne ambitioner om at udvikle dig og du har værktøjskassen i orden og kan dokumentere, at du har brugt den til at skabe resultater i andre større virksomheder.

Du brænder for at optimere arbejdsprocesser ud fra dit digitale mindset og bearbejde store mængder data. Du føler dig hjemme i avanceret brug af Excel fx Pivot. Du er kendetegnet ved kunne bevare overblikket når kompleksiteten øges og der samtidig stilles krav til din evne til at tænke i forbedringsmuligheder.

Som person er du målrettet, energisk og stabil. Du er udpræget analytisk anlagt og er skarp til at gennemskue problemstillinger. Du udviser en naturlig nysgerrighed i forhold til opgaver med mulighed for procesoptimering og så er du struktureret i din opgaveplanlægning.

Din succes viser sig ved, at du på den korte bane hurtigt og selvstændigt opnår god forståelse og indsigt i forretningen, hvor du giver dit besyv med på analyser og tiltag til forbedrede processer. På den lange bane bidrager du til at vores processer er væsentligt optimeret.

En ambitiøs energikoncern

Du får en moderne og velkonsolideret energikoncern i ryggen og en afdeling med kompetente kollegaer, der videndeler og sparre med hinanden. Vi lægger stor vægt på, at du får mulighed for at udvikle dig personligt og vokse fagligt i takt med mere at du får mere ansvar. Hverdagen er afvekslende og du har selv mulighed for at præge den. Vi er meget opmærksomme på hinandens trivsel og med udgangspunkt i vores værdier: Ansvarlighed, Engageret og Udvikling bliver du del af en nysgerrig, vedholdende og løsningsorienteret afdeling, der er drevet af at ville hjælpe forretningen.

Stillingen ønskes besat den 1. august 2021 eller snarest herefter.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.