Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Data Scientists til Koncern IT

Har du erfaring med og interesse for dataanalyse og machine learning, og vil du gerne arbejde med den praktiske implementering af disse teknologier? Så er du en af de Data Scientists, vi søger!

Koncern IT (KIT) søger tre Data Scientists, der kan indgå i vores Data Science-team. Vi er i forvejen ni medarbejdere i teamet. Machine learning er et område, vi har stort fokus på, og har vi brug for flere knivskarpe kolleger. Du kommer til at arbejde sammen med os om at lave machine learning og advanced analytics i stor skala til gavn for københavnerne. Du bliver en del af et solidt fagligt fællesskab i en af Danmarks største it-organisationer. Vi lover gode kolleger, masser af ansvar og alt i stor skala.

Hvad tilbyder vi?
Data Science-teamets omdrejningspunkt er at lave analyser og at udbrede evnen til at lave dataanalyse til hele virksomheden.

Vi har et samarbejdsorienteret miljø, som bærer præg af et stort engagement, hvor personlig udvikling og professionalisme er i højsædet.

Hverdagen er omskiftelig i KIT. Både fordi vi har fokus på og satser på den nyeste teknologi, men også, fordi vi forventer, at vores medarbejdere udvikler sig, fx gennem specialisering i dybden eller gennem udvikling af et bredt forretningskendskab.

Vores organisation er under forandring, og vi arbejder hele tiden på at forbedre vores services rettet mod resten af Københavns Kommune. Du får mulighed for stor personlig og faglig udvikling i en inspirerende og ambitiøs virksomhed.

Om jobbet
Vi søger tre Data Scientists med en solid viden og baggrund inden for machine learning eller statistik/økonometri. Du skal kunne udnytte moderne teknologi til at lave gode, robuste modeller, der kan sættes i produktion, og som understøtter forretningen, men også flytter virksomhedens evner inden for machine learning.

Som Data Scientist i KIT er det din opgave at:

 • hjælpe kommunens forretningsenheder med at få omsat deres problemstillinger til konkrete machine learning- eller analyseprojekter
 • hjælpe kommunens forretningsenheder til at forstå og udnytte mulighederne i machine learning til at understøtte deres beslutningsprocesser og at optimere deres arbejdsgange
 • programmere og implementere machine learning-algoritmer til at klassificere tekster, lave prognoser, klassificere billeder og identificere relevante mønstre i data
 • arbejde med struktureret og ustruktureret data fra kommunens mange datakilder, der spænder fra fagsystemer og sensorer til geografiske data og billeddata
 • arbejde med at sætte machine learning-modeller i drift med fokus på at modellerne nemt kan vedligeholdes og gentrænes

De konkrete projekter, du skal deltage i, er lige så forskellige som kommunens opgaver, og du får rig mulighed for at arbejde med forskellige analyser.

Hvem er du?
Du er enten nyuddannet eller har erfaring fra en lignende stilling, hvor du har beskæftiget sig med analyse, programmering og machine learning.

Vi ansætter medarbejdere fra både offentlige og private virksomheder. Det er afgørende, at du kan arbejde analytisk og selvstændigt med fokus på at sikre de bedste løsninger.

Vi forventer, at du har en relevant kandidatuddannelse eller har tilegnet dig tilsvarende kompetencer gennem arbejde med analyse og programmering.

Faglige kvalifikationer

 • Bredt kendskab til supervised og unsupervised machine learning-algoritmer.
 • Hands-on erfaring med dataanalyse, statistisk modellering og machine learning-modellering.
 • Flydende inden for Python eller R og kendskab til SQL.
 • Kendskab til og erfaring med GIT.
 • Analytisk stærk og i stand til at anvende din analytiske og teknologiske forståelse på de forskellige fagområder i forretningen.

Det er en fordel, hvis du

 • kender til eller har interesse i Microsoft Azure-platformen
 • kender til eller har interesse i at sætte machine learning-modeller i drift ved hjælp af fx Docker eller lignende
 • har arbejdet med visuelle præsentationer af modelarbejde
 • Personlige kvalifikationer

Det er afgørende, at du elsker at arbejde med data, og at du

 • kan arbejde selvstændigt på projekter
 • er god til at tilegne dig ny viden
 • kan indgå i et samarbejde med andre udviklere og forretningsanalytikere
 • er nysgerrig i forhold til at lære om nye teknologier og kan sætte dig ind i forretningens problemstillinger
 • er god til og kan lide at kommunikere

Onlinetest
Som en del af rekrutteringsforløbet vil vi gerne invitere dig til at deltage i en test i forbindelse med, at du sender din ansøgning. 
Du bør ikke bruge mere end to timer på testen. Formålet med testen er at få en idé om dit vidensniveau og dit analytiske niveau.
I testen stiller vi nogle generelle spørgsmål, som er relevante for data sciencearbejde til dagligt, derudover præsenteres du for nogle data, som du bliver bedt om at analysere.

Baggrundsmaterialet til opgaverne finder du her:

Opgave 2

Opgave 3

Opgave 4a

Opgave 4b
 

Løn- og ansættelsesforhold
Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst og kvalifikationer.
KIT ligger lige ved Fuglebakken Station, og vi tilbyder medarbejdergoder som fx massage og fitnesscenter. Vi har familievenlige arbejdstider og flekstid.
Arbejdstiden er en fuldtidsstilling på 37 timer ugentligt dog med mulighed for at arbejde på nedsat tid efter aftale.

Mere information
Hvis du har spørgsmål til stillingerne, er du velkommen til at kontakte teamleder Jacob Bergmann Larsen på 2497 1930.

Søg via nedenstående link senest søndag den 14. juni 2020.
Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 26/27.

Om Koncern IT
Vi er KIT – Københavns Kommunes Koncern IT. Vi går på arbejde for at digitalisere Danmarks største arbejdsplads. Vi har en høj faglighed, og vi brænder for nye teknologier. Vi udnytter vores mange fagligheder, og sammen sikrer vi plads til mere velfærd og gør hverdagen nemmere for borgerne i København. Mød os på koncernit.kk.dk.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.