Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Tværgående bioanalytiker til Klinisk Patologi, Vejle Sygehus, SLB

Klinisk Patologi søger en barselsvikar i perioden 1. august 2021 til 31. juli 2022 eller efter anden aftale. Stillingen er på 37 timer og vagtfri.

Har du lyst til at være en del af vores fantastiske team i Klinisk Patologi, og brænder du for både det cytologiske og det histologiske speciale, så er det lige dig, vi søger.

Vi er:

Klinisk Patologi, Vejle Sygehus er en mellemstor, moderne og velfungerende patologiafdeling med en vigtig og central funktion på Vejle Sygehus. Vi er udpeget til specialsygehus med funktion inden for kræftbehandling.

Klinisk Patologi har til huse i Laboratoriebygningen, Vejle Sygehus, SLB og råder over en palet af moderne udstyr. Vi har en del fælles lokaler og udstyr til molekylære analyser sammen med de øvrige laboratoriespecialer. Vi er godt 60 medarbejdere, og personalegruppen består af en stor bioanalytikergruppe - lægesekretærer – speciallæger – uddannelseslæger - molekylærbiologer – og en kapelbetjent.

Vi har en åben og humoristisk omgangstone, hvor tværfaglighed og samarbejde er i højsædet, og alle faggrupper arbejder sammen om kerneopgaverne, som med et patientcentreret fokus omfatter diagnostik, forskning/udvikling og uddannelse.

Vi er et team bestående af ca. 30 bioanalytikere, fordelt i både det histologiske speciale og det cytologiske speciale. Årligt diagnosticeres der over godt 30.000 histologiske prøver og ca. 50.000 cervixcytologiske prøver.

 

Vi har et tæt samarbejde med afdelingens øvrige personale og et særligt tæt samarbejde med afdelingens molekylærpatologiske laboratorium omkring bl.a. HPV analyser på prøver fra screeningsundersøgelser for livmoderhalskræft.

 

Vi er en fleksibel og dynamisk arbejdsplads med en travl hverdag, hvor der også er plads til humor og kollegial omsorg. Kvaliteten af vores arbejde vægtes højt - vi har et stærkt fagligt miljø og deltager gerne i forsknings- og udviklingsprojekter.

Dine primære opgaver vil være præparation af histologisk og cytologisk prøvemateriale i laboratoriet. Stillingen er således opdelt, så du i halvdelen af tiden vil være en del af det histologiske laboratoriearbejde og i den anden halvdel vil være en del af det cytologiske laboratoriearbejde. Herved får du en unik chance for at blive en del at to spændende områder, hvor der på sigt kan tænkes at være mulighed for en fast stilling.

Vi søger:

 • En autoriseret bioanalytiker, der ønsker at arbejde både i det histologiske og det cytologiske speciale

Vi forventer at du:

 • Er ambitiøs, initiativrig, omhyggelig og kvalitetsbevidst
 • Har gode sociale og kommunikative egenskaber, og er en god kollega både i eget team samt på tværs af afdelingen
 • Arbejder selvstændigt og målrettet
 • Trives i en hverdag med mange bolde i luften og har øje for egen arbejdsindsats
 • Motiveres af nye udfordringer og er fleksibel

Vi tilbyder dig:

 • Et vagtfrit vikariat på 37 timer
 • En mulighed for at oparbejde gode kompetencer i laboratoriearbejde indenfor 2 specialer.
 • En spændende og travl hverdag i et godt arbejdsmiljø blandt hjælpsomme og engagererede kollegaer på tværs af de to specialer
 • En arbejdsplads med mange nye udfordringer og med fokus på høj kvalitet, til gavn for vores patienter og samarbejdspartnere
 • En arbejdsplads med fokus på udvikling såvel fagligt samt personligt
 • En arbejdsplads der desuden er præget af en høj grad af selvstændighed, ansvarsfølelse, respekt, samarbejde, en effektiv drift og et godt humør
 • En arbejdsplads, hvor arbejdsmiljøet vægtes højt, og hvor der er øje for den enkelte.

Løn og ansættelsesforhold:

Efter gældende overenskomst mellem Danske Regioner og Danske Bioanalytikere.

Øvrige oplysninger:

Ansøgningsfristen er den 20.06 2021

Ansættelsessamtalerne afholdes i uge 25 og uge 26

Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Afdelingsbioanalytiker (cytologien) Trine Rasmussen på tlf. 2342 3075 eller mail: Trine.Rasmussen@rsyd.dk eller Afdelingsbioanalytiker (histologien) Helle Johnsen på tlf. 7940 9175 eller på mail Helle.Johnsen2@rsyd.dk

Vi ser meget frem til at modtage din ansøgning, CV samt anden relevant dokumentation

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.