Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Styrelsen for Patientsikkerhed søger kommunikationskonsulent med stærke formidlingsevner (2 årig stilling med mulighed for forlængelse)

Vil du gøre en forskel ved at bidrage til fornyelse af patientsikkerhedskulturen i det danske sundhedsvæsen? Så er en stilling som kommunikationskonsulent i Styrelsen for Patientsikkerhed måske noget for dig.

Om enheden Vidensformidling og Læring
Vidensformidling og Læring arbejder med indsamling af viden og udvikling af kommunikation til sundhedspersoner, så patientsikkerheden kan forbedres gennem læring. Vi er 18 medarbejdere med forskellig uddannelsesbaggrund og erhvervserfaring. Der er en uformel tone i enheden med fokus på, hvordan vi kan hjælpe hinanden, når der er travlt, og vi sparrer ofte hen over skrivebordene i vores åbne kontor.

Din hverdag hos os
Du vil blive kommunikationskonsulent i enheden Vidensformidling og Læring, hvor du vil få formidlingsopgaver i en række indbyrdes relaterede projekter, som omhandler implementeringen af et nyt rapporterings- og læringssystem, som sundhedspersoner i Danmark har rapporteringspligt til (Dansk Patientsikkerhedsdatabase).

I tæt samarbejde med enhedsledelsen får du ansvar for projektformidlingen. Det omfatter bl.a. at skrive nyheder om projekternes fremdrift, udarbejde brugermanualer og -tutorials, skrive koncise og letforståelige referater og understøtte projektets styregruppe ved formidlingsbehov af forskellig karakter.

Du skal også løse formidlingsopgaver i relation til enhedens øvrige projekter og opgaver. Bl.a. skal du indgå i projekter, der er med til at løfte enhedens digitale læringsmetoder, fx øget brug af e-læring og webinarer.

I Vidensformidling og Læring tror vi på, at vi skaber de bedste rammer for arbejdet med patientsikkerhed i samarbejde med de sundhedspersoner, der skal bruge dem i praksis. Derfor vil du få en bred kontaktflade, både internt i styrelsen samt til klinikere og andre i og omkring det danske sundhedsvæsen, som arbejder med læring og patientsikkerhed.

Din uddannelse, erfaring og personlige kvalifikationer
Du har en lang videregående uddannelse med en relevant retning og dokumenterede resultater med eller passion for at arbejde med faglig formidling. Erfaring fra en politisk styret organisation – helst inden for det sundhedsfaglige område – og kendskab til sundhedsvæsenet er en fordel.

Samtidig lægger vi vægt på, at du fagligt:

  • er god til at kommunikere på skrift og i tale
  • kan kommunikere på tværs af kanaler og medier
  • har forståelse for, hvordan man arbejder i projekter
  • kan samarbejde med mange interessenter med forskellige dagsordner
Vi lægger desuden vægt på, at du personligt:

  • er selvstændig, resultatorienteret og kan bevare overblikket
  • har gode samarbejdsevner og bidrager til et godt arbejdsmiljø
  • trives i en uforudsigelig og travl hverdag
  • er åben, venlig og kan bevare det gode humør, når der er travlt.
Vi tilbyder
Et meningsfuldt arbejde, hvor du skal sætte retning for arbejdet med løsninger og initiativer, der er med til at gøre det sikkert at være patient i det danske sundhedsvæsen. Du vil blive en del af et tværfagligt miljø, hvor du sammen med dygtige og engagerede kolleger får mulighed for at bruge dine kompetencer til at understøtte adfærdsændringer i sundhedsvæsenet til gavn for patientsikkerheden.

Om ansættelsen
Du bliver ansat som fuldmægtig eller specialkonsulent efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation.

Ansættelsen er en tidsbegrænset stilling på 2 år, med mulighed for forlængelse.

Kontakt os gerne
Få mere at vide om stillingen ved at ringe til sektionsleder Torsten Larsen på telefon 50 88 75 90.

Er du interesseret?
Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 26.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.