Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Socialfaglig systemadministrator/ IT-koordinator, 17½ time/uge

Center for Børn og Voksne i Furesø Kommune søger en systemadministrator med socialfaglig baggrund til fortsat implementering og udvikling af KMDNexus.  Du har solid erfaring med IT og specielt KMDNexus.

Hvad indeholder og kræver stillingen som systemadministrator:
Du bliver den ene af to systemadministratorer i Center for Børn og Voksne, og I skal sammen sikre, at systemet bliver et effektivt redskab til understøttelse af blandt andet myndighed og udførers samarbejde omkring voksne borgere med nedsat funktionsevne. Du skal primært understøtte brugen af KMDNexus i udførerområdets tre afdelinger for voksne borgere, der indeholder: botilbud, væresteder, socialpædagogisk støtte, klub og aktivitetstilbud.
 
Du kommer også til at arbejde tæt sammen med systemadministratorer fra Center for Sundhed og Seniorliv, systemleverandører, ledere, superbrugere og medarbejdere i udførerområdet. Du skal derfor mestre mange forskellige typer af kontakter i løbet af en arbejdsdag. Du vil referere til områdelederen.
Stillingen kræver, at du selvstændigt og i samarbejde med dine kollegaer og samarbejdspartnere kan varetage både drifts- og udviklingsopgaver.
Du skal derfor være helhedsorienteret, have evnen til at finde løsninger på tværs og ikke mindst til at balancere mellem forskellige interesser og synpunkter.

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Du skal planlægge implementering af ny VUM-model i tæt samarbejde med centrets anden socialfaglige systemadministrator.
 • Du skal sikre den forsatte implementering og udvikling af KMD Nexus, herunder vedligeholdelse af og løbende forbedring af nuværende funktioner under hensyntagen til opsætningen på tværs af Center for Børn og Voksne og Center for Sundhed og Seniorliv.
 • Du skal udarbejde nye arbejdsgange, vejledninger og instrukser på baggrund af fx analyser og ny lovgivning.
 • Du skal bidrage med socialfaglige instrukser i forhold til dokumentationspraksis i Nexus.
 • Du skal supportere brugere med problemløsning og vejledning i brugen af systemet.
 • Du skal kvalitetssikre data til brug for ledelsesinformation.
 • Du holder dig ajour med ændringer i systemet og øvrige forhold, der har indflydelse på drift og arbejdsgange, og formidler disse ændringer blandt andet i form af undervisning og oplæg.
 • Du samarbejder bredt med relevante fagpersoner, ledere og øvrige samarbejdspartnere internt og eksternt om opgaveløsningen.
 
Hvem er du?

Vi forventer, at du har en socialfaglig baggrund, er en stabil IT-bruger og har dokumenteret viden og erfaring med KMDNexus. Vi forventer også, at du har et godt kendskab til VUM-metoden samt viden om, og erfaring med, socialfaglig dokumentation.

Vi lægger desuden vægt på, at du:
 • er struktureret og systematisk i din arbejdsform
 • kan sikre implementering af nye arbejdsgange
 • er resultatorienteret og formår at afslutte opgaver
 • har gode samarbejdsevner og udviser stor fleksibilitet
 • kan sætte dig ind i og fungere i en stor organisation
 • har gode formidlings- og kommunikationsevner til forskellige målgrupper
 • er servicemindet og kan sætte dig i brugernes sted.
 
Det vil desuden være en fordel, hvis du har erfaring fra lignende stilling.

Hvem er vi:
I Center for Børn og Voksne er vi ca. 325 medarbejdere, fordelt på flere matrikler i både Farum og Værløse. Vi varetager såvel myndighedsopgaver som forebyggende og specialiserede indsatser for børn og voksne. Du vil have base på rådhuset i Værløse sammen med centerledelsen og centerets øvrige konsulenter. Dit arbejde vil også bringe dig ud i de enkelte afdelinger, hvor du samarbejder med afdelingernes tre ledere, superbrugere og øvrige medarbejdere.

Vi sætter pris på en uhøjtidelig omgangstone og er kendt for et godt og uformelt arbejdsmiljø. Vi er gode til at sparre med hinanden, og vi er drevet af at finde fælles løsninger til gavn for borgerne.  

Er det noget for dig?
Hvis du er blevet nysgerrig jobbet, vores organisation og vores ambitioner, er du meget velkommen til at kontakte områdeleder for specialiserede indsatser Susanne Philipson på tlf. 7216 5045 eller mail sph1@furesoe.dk.

Ansøgningsfristen: 16. juni 2020 kl. 10.00

Ansættelsessamtaler finder sted den 18. juni 2020
Stillingen forventes besat pr. 1. august 2020

Løn og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst og ud fra principperne i Ny løn. Bliver du tilbudt stillingen vil der blive indhentet straffeattest og referencer.


 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.