Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Salgskonsulent - KIA og Mazda

Hos Bjarne Nielsen brænder vi for at gøre en forskel. Vi forsøger at tænke nyt og udvikle os, så vi i fællesskab kan videreudvikle en af Danmarks mest moderne bilkoncerner.

Er du klar på at blive en del af Bjarne Nielsen-koncernen ved at få medansvaret for udviklingen af vores nyvognssalg - og derved være med til at skabe værdi for vores kunder?

Til vores Bjarne Nielsen-forretning i Skive søger vi en dygtig salgskonsulent til afdelingen for nye biler. Vi er et moderne bilhus - et af områdets flotteste - med en halv snes dygtige og engagerede kolleger, der alle ser frem til at tage godt imod dig. Du vil blive en del af salgsteamet.

Vi skal være endnu bedre til de nye biler

Bjarne Nielsen er KIA- og Mazda-forhandler i Skive, og som vores nye salgskonsulent vil du derfor stå i spidsen for håndteringen af især KIA - men også Mazda - herunder også serviceaftaler og finansiering. Hos Bjarne Nielsen ønsker vi at opretholde vores gode position i markedet og samtidig udvikle os, så vi kan sælge endnu flere nye biler i Skive-området, og du skal være med til at sikre, at koncernens salgsmål bliver indfriet.

Desuden er du en person, som kan være med til at sikre en sublim kundeservice med stort fokus på kundetilfredshed. Vi har en forventning om, at du - som vores nye salgskonsulent - skal kunne skabe kontakt, synlighed, gode relationer og ikke mindst en fremragende service. Vi lægger stor vægt på et godt og aktivt arbejdsmiljø med en stærk holdånd og engagerede kolleger.

Vi tilbyder en hverdag i en attraktiv virksomhed fyldt med gode udfordringer, hvor der er mulighed for personlig udvikling og en lønpakke efter kvalifikationer.

God købmand med fokus på kunderne

Det er vores forventning, at du har erfaring med salg. Det vil være en klar fordel, hvis du har kendskab til og erfaring med KIA og Mazda - og at du er dygtig til hurtigt at scanne kundens behov og til at vurdere hvilken retning, som kundens bildrømme kører i.

  • Du besidder evnen til at levere kundeservice fra øverste hylde - derfor er det vigtigt, at du forstår den enkelte kunde og dennes behov
  • Du er en god købmand, som formår at skabe gode resultater og stærke relationer i den daglige kontakt med kunder og kolleger.
  • Som person er du selvkørende, udadvendt og bruger dine evner opsøgende og struktureret.
Endelig skal du være villig til at arbejde, når kunderne er der - det vil også sige weekender. I vores Skive-afdeling holder vi åbent om søndagen.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning

Hos Bjarne Nielsen er vi en del af NIELSEN CAR GROUP. Tilsammen er vi mere end 500 ansatte på tværs af landet. Du får derfor mange kolleger at sparre med, og har du lyst, tilbyder vi også gode muligheder for at gøre karriere indenfor bilbranchen i vores store fællesskab.

Finder du jobbet interessant, ser send hurtigst muligt din ansøgning via vores ansøgningsformular her på siden. Klik på knappen ”Søg stillingen”. Tiltrædelse snarest - men den helt rette kandidat venter vi gerne på.

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte afdelingschef Peter Møller Jacobsen på telefon 9929 1866 eller mail: peja@bn.dk (fortrolighed er en selvfølge).

Vi ser frem til at høre fra dig!


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.