DTU Studieprojekt - Referencekatalog til sensoriske bedømmelser af grønne produkter

Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Referencekatalog til sensoriske bedømmelser af grønne produkter

Udbyder
Virksomhed / Organisation
Sted
København og omegn
Baggrund
Der er en øget udvikling af plantebaserede fødevarer. Til disse fødevarer anvendes mere eller mindre kendte råvarer, der kan tilføre produkterne nye smagsegenskaber. Smagsegenskaber, som ikke umiddelbart kendes i den brede befolkning. Dertil kan teksturen være anderledes og ikke altid noget, som forbrugerne kan lide, særligt hvis produkterne er analoger til et animalsk baseret produkt. Under produktudviklingen anvendes sensoriske analyser til justeringer af produktet, men det kan være svært at finde de rigtige referencer til brug ved bedømmelserne af disse nye produkter. Når produkterne er lanceret, skal der udføres en løbende kvalitetskontrol, hvor en reference også vil være en stor hjælp.

Formål
Udvikle et kartotek af referencer, der kan benyttes til sensoriske bedømmelser af plantebaserede produkter.

Referencekatalog
Viden på området skal samles, og der udvikles konkrete opskrifter til fremstilling af referencerne.

Forudsætninger
biokemi, sensorik, planlægning, samarbejde, selvstændig

Emneord

Kontakt
Virksomhed/organisation
Teknologisk Institut

Navn
Marchen Hviid

Mail
mahd@teknologisk.dk

Telefon
+4572202677

Forslag til
Uddannelsesretning

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


DTU Studieprojekt - Referencekatalog til sensoriske bedømmelser af grønne produkter

Referencekatalog til sensoriske bedømmelser af grønne produkter

Udbyder
Virksomhed / Organisation
Sted
København og omegn
Baggrund
Der er en øget udvikling af plantebaserede fødevarer. Til disse fødevarer anvendes mere eller mindre kendte råvarer, der kan tilføre produkterne nye smagsegenskaber. Smagsegenskaber, som ikke umiddelbart kendes i den brede befolkning. Dertil kan teksturen være anderledes og ikke altid noget, som forbrugerne kan lide, særligt hvis produkterne er analoger til et animalsk baseret produkt. Under produktudviklingen anvendes sensoriske analyser til justeringer af produktet, men det kan være svært at finde de rigtige referencer til brug ved bedømmelserne af disse nye produkter. Når produkterne er lanceret, skal der udføres en løbende kvalitetskontrol, hvor en reference også vil være en stor hjælp.

Formål
Udvikle et kartotek af referencer, der kan benyttes til sensoriske bedømmelser af plantebaserede produkter.

Referencekatalog
Viden på området skal samles, og der udvikles konkrete opskrifter til fremstilling af referencerne.

Forudsætninger
biokemi, sensorik, planlægning, samarbejde, selvstændig

Emneord

Kontakt
Virksomhed/organisation
Teknologisk Institut

Navn
Marchen Hviid

Mail
mahd@teknologisk.dk

Telefon
+4572202677

Forslag til
Uddannelsesretning

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


+

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.