Referencekatalog til sensoriske bedømmelser af grønne produkter
Udbyder
Virksomhed / Organisation
Sted
København og omegn
Baggrund
Der er en øget udvikling af plantebaserede fødevarer. Til disse fødevarer anvendes mere eller mindre kendte råvarer, der kan tilføre produkterne nye smagsegenskaber. Smagsegenskaber, som ikke umiddelbart kendes i den brede befolkning. Dertil kan teksturen være anderledes og ikke altid noget, som forbrugerne kan lide, særligt hvis produkterne er analoger til et animalsk baseret produkt. Under produktudviklingen anvendes sensoriske analyser til justeringer af produktet, men det kan være svært at finde de rigtige referencer til brug ved bedømmelserne af disse nye produkter. Når produkterne er lanceret, skal der udføres en løbende kvalitetskontrol, hvor en reference også vil være en stor hjælp.
Formål
Udvikle et kartotek af referencer, der kan benyttes til sensoriske bedømmelser af plantebaserede produkter.
Referencekatalog
Viden på området skal samles, og der udvikles konkrete opskrifter til fremstilling af referencerne.
Forudsætninger
biokemi, sensorik, planlægning, samarbejde, selvstændig
Emneord
Kontakt Virksomhed/organisationTeknologisk Institut
Navn
Marchen Hviid
Mail
mahd@teknologisk.dk
Telefon
+4572202677
Forslag til
Uddannelsesretning
Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk