Leder til børnehuset Marthagården, Børnehuset Marthagården | Ofir.dk
header background shadow
Børnehuset Marthagården

Leder til børnehuset Marthagården

Børnehuset Marthagården

Børnehuset Marthagården søger pr. 1. august 2017 en erfaren og engageret leder, da vores nuværende leder har valgt at gå på efterløn.

Børnehuset Marthagården

Børnehuset Marthagården er en selvejende institution under Diakonissestiftelsen.

Vi skaber børn med et sundt selvværd gennem bæredygtig pædagogik og høj faglighed. Vi bygger vores pædagogik på, at alle børn er unikke og født med ressourcer og kompetencer. Vi arbejder med den pædagogiske metode "ICDP", der står for International Child Developement Program. Det betyder, at vi hver dag opbygger og styrker anerkendende relationer mellem voksne og børn, hvor kvaliteten af relationen er afgørende for et godt samspil og grundlag for en alsidig personlig udvikling og læring.

I Marthagården er vi fordelt i to dejlige huse. I det ene hus er vi 36 vuggestuebørn og 30 børnehavebørn, i det andet hus er vi 40 børnehavebørn. I 2014 blev husene bygget sammen og renoveret, så vi i dag er en bæredygtig institution både i arkitekturen og i vores pædagogik. Vi har en dejlig stor legeplads med masser af aktivitets- og legemuligheder.

Marthagården indgår som naturlig del af det større fællesskab på Diakonissestiftelsen, hvor tværfagligt samarbejde og synergi mellem enhederne er en del af kerneopgaven. Marthagårdens leder indgår i Diakonissestiftelsens ledergruppe.

Stillingen

Som leder af Marthagården har du ansvar for det administrative, personalet og de pædagogiske ledelsesopgaver.

Som leder indgår du i tæt samarbejde med forældrebestyrelsen og institutionsbestyrelsen. Du skal derfor være en dygtig koordinator og kunne forvalte den daglige drift inden for budgettet, vedtægter samt lovstof og retningslinjer fra Frederiksberg Kommune, som institutionen har driftsaftale med.

Vi søger en tydelig leder med pædagogiske og ledelsesmæssige ambitioner, der kan videreføre og videreudvikle den stærke pædagogiske faglighed i arbejdet med ICDP, emneforløb m.v.

Du har selv en stærk pædagogisk faglighed og en solid ledererfaring, og du er derfor en motiverende og inspirerende sparringspartner både for personalet, bestyrelsen og forældrene. Med en åben, imødekommende og tillidsbaseret ledelsesstil skaber du gode, trygge og faglige rammer, som fremmer børnenes og personalets udvikling.

Kvalifikationer

Vi søger en visionær, indlevende og kulturbærende leder, der

  • Er uddannet pædagog
  • Har ledelseserfaring og gerne lederuddannelse/videreuddannelse
  • Sikrer at udviklingsstrategier og pædagogiske læringsplaner omsættes til praksis i hverdagen
  • Udstråler lyst til at arbejde med børn, forældre og kollegaer
  • Er lyttende, handlekraftig og beslutningsdygtig
  • Har økonomisk overblik og gode administrative evner
  • Sikrer åbenhed i forhold til forældregruppen og et troværdigt og berigende samarbejde med institutionens mange interessenter
  • Understøtter bestyrelsen i at træffe beslutninger på et fagligt velfunderet og veloplyst grundlag og få beslutninger ført ud i praksis på meningsfuld vis
  • Sikrer et konstruktivt samarbejde med kolleger på Diakonissestiftelsen

Løn og ansættelsesforhold

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst, herunder principperne for ny løn. Vi indhenter børne- og straffeattest som led i rekrutteringen.

Vil du vide mere

For yderligere oplysninger vedrørende stillingen kontakt bestyrelsesformand Jonas Kold Dhyrbye på telefon: 21 92 59 39 (helst aften) eller næstformand Mette Fjording på telefon: 60 11 17 97 (helst dag).

Læs mere om Børnehuset Marthagården

Ansøgning, CV m.v. sendes gerne i et samlet dokument til Diakonissestiftelsens HR konsulent Sabina Mai Hasnæs på sali@diakonissen.dk

Nævn gerne i mailen, hvor du har set stillingsannoncen.

Ansøgningsfristen er søndag den 11. juni 2017. Vi afholder samtaler af to omgange i uge 25 og 26.


Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos ofir.dk
 
Praktisk information
Indrykningsdato
19-05-2017
Udløbsdato
11-06-2017
Job-ID
329733205
Jobbets adresse

Børnehuset Marthagården

Peter Bangs Vej 10-12

2000Frederiksberg

Danmark

Virksomhedens beliggenhed

Beregn rute-/rejseplan

Fra:
Til:
Om virksomheden