Engageret lærer med stærke relationskompetencer søges til undervisning af basisdanskelever på Skolen ved Bülowsvej, Skolen ved Bülowsvej | Ofir.dk
header background shadow
Skolen ved Bülowsvej

Engageret lærer med stærke relationskompetencer søges til undervisning af basisdanskelever på Skolen ved Bülowsvej

Skolen ved Bülowsvej

Engageret lærer med stærke relationskompetencer søges til undervisning af basisdanskelever på Skolen ved Bülowsvej
 
Vi skal ansætte en ny lærer til basisdanskundervisningen med start hurtigst muligt. Stillingen er en orlovsstilling med mulighed for forlængelse efter sommerferien.
Vi søger en lærer til basisdansk med linjefags- eller linjefagslignende kompetencer inden for dansk som andetsprog - og gerne med erfaringer med undervisning i modtageklasser eller på modtagehold.

Undervisningen af basisdanskelever foregår på Skolen på Bülowsvej på tre modtagehold med op til 7 elever per hold fordelt ud over mellemtrinnets og til dels udskolingens årgange.  Derfor er det en fordel, at du er stærk i differentieret undervisning. Udover undervisningen i basisdansk vil der være nogle dansk som andetsprogstimer ude i almenundervisningen.   

Vi er en udviklingsorienteret skole, der tager udgangspunkt i, hvor energien befinder sig og sigter mod at give alle rammer for selvstændigt at kunne agere i de pædagogiske handlerum. Sidste skoleår fik vi tildelt Frederiksberg Kommunes innovationspris for bl.a. samarbejdet mellem lærere og pædagoger, og deres udvikling af linjer i udskolingsafdelingen. Vi søger derfor først og fremmest efter medarbejderprofiler, der har lyst til at videreudvikle vores spændende skole sammen med os, og som er i stand til at tage et professionelt ansvar.

Vi underviser i et tæt professionelt og nærværende samarbejde. Vi vægter derfor, at vores medarbejdere:
  • har gode samarbejdsevner og stærke relationskompetencer
  • er fagligt kompetente og nysgerrige på egen praksis
  • er pædagogisk engagerede og udviklingsorienterede
  • er selvstændige og kan træffe kvalificerede beslutninger på egen hånd
  • bidrager positivt og anerkendende til arbejdsglæden i teamet og på skolen
 
På Skolen ved Bülowsvej har vi i dette skoleår særligt fokus på to elementer i reformen: Faglighed og samarbejdskultur. Vi arbejder med faglige fællesskaber i afdelingerne, en nytænkning af ressourceteamets og vejlederfunktionernes rolle i samarbejdet, synlig læring samt inkluderende læringsfællesskaber. Dette kommer blandt andet til udtryk i fælles valg af undervisningsmateriale, evalueringsmetoder og indkøb til fagene. Samtidig medfører det, at årsplaner og hovedparten af undervisningsforberedelsen sker i fællesskab. Vi søger derfor medarbejdere, der vil samarbejdet, og som bidrager til det fælles ansvar for undervisningen i afdelingen. Det er vores mål, at alle børn er i positiv udvikling og vi arbejder ud fra tre overordnede læringsvisioner:
 
Alle ved, hvad de lærer – alle er en del af læringsfællesskabet - alle respekterer læringsfællesskabet
 
Skolen ved Bülowsvej er centralt beliggende på Frederiksberg og har knap 1000 elever fra børnehaveklasse til 9. klasse. Personalet består af ca. 120 medarbejdere, der har stor lyst og vilje til at gå nye veje. Vi har en uhøjtidelig omgangsform, hvor dialog og gensidig tillid er grundlaget for arbejdet. Nyansatte får tildelt en tutor i afdelingen, og vi har Frederiksbergs bedste personaleforening.
 
Du er meget velkommen til at kontakte modtagekoordinator Pernille Rosberg Frederiksen på 2898 0590 for at høre nærmere om stillingen.
 
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst. Vi gør opmærksom på, at der indhentes børneattest og privat straffeattest ved ansættelse i Frederiksberg Kommune.
 
Ansøgningsfrist er torsdag d. 28. september kl. 12.00. Vi afholder samtaler løbende og i uge 40
Anvend linket, når du ansøger.
 

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos ofir.dk
 
Praktisk information
Indrykningsdato
12-09-2017
Udløbsdato
28-09-2017
Job-ID
329771758
Jobbets adresse

Skolen ved Bülowsvej

Fuglevangsvej 5

1962Frederiksberg C

Danmark

Virksomhedens beliggenhed

Beregn rute-/rejseplan

Fra:
Til:
Om virksomheden

Job som dette

Blågård Skole
København, Frederiksberg
Blågård Skole
København, Frederiksberg
Skolen Sputnik
København, Frederiksberg
Skolen ved Sundet
Tårnby, København
Gasværksvejens Skole
København