Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dagtilbudsleder til Børnehuset Mimers Brønd i Furesø Kommune

Vi mangler dig, der vil være leder af vores dagtilbud, som er en multikulturel institution i nyrenoverede lokaler med gode udearealer og med en gruppe stabile medarbejdere, der brænder for at gøre en forskel for børnene i Farum Midtpunkt.

Mimers Brønd er et dagtilbud normeret til 33 vuggestuebørn og 46 børnehavebørn. Vi bor i Farum Midtpunkt med gåafstand til vores lokale kulturhus og den omkringliggende natur. Vi har en fantastisk legeplads og bruger den hver dag hele året.

Vores pædagogiske arbejde har afsæt i Furesø Kommunes vision ”Alle børn skal trives, udvikle sig og lære ud fra deres individuelle forudsætninger og som en del af sociale fællesskaber”. Vi arbejder med analysemodellen PAF (Pædagogiske Arbejdsprocesser i Furesø) og ”Tidlig Opsporing”. Og vi har et fælles læringssyn fra barnet er 0 til 18 år med fokus på at udvikle alle børns sociale, personlige og faglige kompetencer, som danner afsæt for et stærkt samarbejde om overgangene i barnets liv.

Personalet består af 19 fastansatte medarbejdere med forskellig anciennitet og kulturel baggrund. Vi arbejder med en høj pædagogisk faglighed og lægger vægt på at bruge hinandens forskelligheder både fagligt og i praksis. Vi har netop gennemført et forløb omkring børns sprogudvikling for alle medarbejdere.

Vi har fokus på at styrke fællesskabet blandt børnene og samtidig understøtte alle børns udvikling med afsæt i barnets individuelle forudsætninger i fællesskabet.

Børnene kommer fra det omkringliggende kvarter i Farum. Du vil opleve, at en stor del af vores børn har behov for en særlig indsats. Vores pædagogiske opgave fordrer derfor et solidt fagligt fundament, og vi vægter faglighed højt og er glade for vores tætte tværfaglige samarbejde med PPR pædagog, psykolog, dagtilbudssocialrådgiver og sundhedsplejerske. Vi har en PPR pædagog knyttet fuld tid til vores hus og får tilført ekstra budget for socioøkonomi.

Dagtilbudslederen har ansvaret for, at dagtilbuddet fungerer i hverdagen. Du varetager den pædagogiske ledelse, personaleledelsen samt den administrative ledelse, der fx består i at ansætte, registrere sygdom og følge op på budgettet.
  
Vi lægger vægt på, at du prioriterer kommunikationen og samarbejdet med forældrene i det daglige og i forældrebestyrelsen, og at du deltager i forældresamtaler, dér hvor det er vigtigt. En del af din opgave er at deltage i tværfaglige netværksmøder, hvor vores fælles mål er, at alle børn trives i det almene fællesskab.

Som dagtilbudsleder i Furesø Kommune refererer du direkte til dagtilbudschefen og har et stort selvstændigt ledelsesrum. Du indgår i et fagligt sparringsnetværk med dine lokale dagtilbudslederkolleger, og I hjælper hinanden i det daglige med sparring på ledelsesopgaven og er feriestedfortrædere for hinanden.

Vi kan tilbyde:

 • En hverdag i et pædagogisk miljø, hvor barnet er aktiv deltager.
 • Mulighed for at stå i spidsen for videreudviklingen af det pædagogiske læringsmiljø igennem implementeringen af den styrkede læreplan.
 • Et fagligt udfordrende job, som aldrig bliver kedeligt.
 • En aktiv og engageret forældregruppe.
 • En gruppe fagligt engagerede medarbejdere, som kan arbejde selvstændigt og løsningsorienteret.
 • Et netværk af lederkolleger og et tæt samarbejde med PPR og Center for Dagtilbud og Skole.
 
Vores forventninger til dig:
 • Du kommunikerer klart og tydeligt i ord og handlinger, og du viser vejen samtidig med, at du er en anerkendende leder.
 • Du stiller krav til og har visioner for den pædagogiske kvalitet samtidig med at du anerkender og sparrer med medarbejderne.
 • Du arbejder procesorienteret og medinddragende.
 • Du kan begå dig i krydsfeltet mellem de kommunale opgaver og ledelsesrummet i egen afdeling.
 • Du byder aktivt ind i samarbejdet med lederkolleger.
 • Du er robust og fremstår synlig, og kan træffe beslutninger – også i pressede situationer.
 • Du har basisviden indenfor administration eller mod på at tilegne dig dette.
 • Du har eller vil gerne have erfaring som leder og har en diplomuddannelsen i ledelse.

Vores leder gennem de sidste 7 år siger:
”Jeg har de sidste mange år sagt, at jeg på et tidspunk godt kunne tænke mig at prøve bo på landet. Det får jeg muligheden for i mit nye job. Timingen er dum, jeg har aldrig været mere tilfreds med mit arbejde i Furesø, end jeg er nu, og jeg kommer til at forlade en institution hvor jeg er super glad for den udvikling vi er inde i, et dejligt personale, skønne lederkollegaer, og en chef, som jeg har et rigtigt godt samarbejde med.”

Vil du vide mere om jobbet som dagtilbudsleder i Furesø?
Så kontakt dagtilbudschef Anna Fosdal på telefon 7216 5838 eller mail afo1@furesoe.dk
Hvis du vil besøge Mimers Brønd, kan du kontakte dagtilbuddet på telefon 7235 8550.

Mimers Brønds adresse: Paltholmterrasserne 6A, 3520 Farum.

Ansøgningsfrist er torsdag den 12/3 kl. 12.00.
Vi holder første runde ansættelsessamtaler den 19/3 mellem kl. 12.00 og kl. 18.00 og anden runde den 24/3 mellem kl. 12.00 og kl. 17.00.
Løn og ansættelse efter gældende overenskomst. Der ydes tillæg for socioøkonomi.
Der indhentes referencer fra tidligere ansættelsesforhold, hvis du kommer i betragtning til stillingen. 
Ved tilbud om ansættelse indhentes også børne- og straffeattest.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.