Sagsbehandler til vejledningsteam, Foa - Fag og Arbejde | Ofir.dk
header background shadow
Foa - Fag og Arbejde

Sagsbehandler til vejledningsteam

Foa - Fag og Arbejde

Sagsbehandler til vejledningsteam i FOAs a-kasse, lokalenhed LFS (Landsforeningen for Socialpædagoger)

Til FOAs A-kasse, lokalenhed LFS på Østerbro i København, søges en engageret og serviceminded sagsbehandler til vores vejledningsteam med tiltrædelse pr. 1. januar 2018.

Lokalenhedens medlemmer kommer fra et fagområde dækket af Landsforeningen for Socialpædagoger og 2 PMF-faggruppefagforeninger - ialt ca. 12.000 medlemmer som er beskæftiget bredt indenfor det pædagogiske arbejdsområde i Storkøbenhavn. Vi har til huse i en charmerende ældre ejendom beliggende på Rosenvængets Alle 16, 2100 København Ø. 

Kan du lide at have med mennesker at gøre?
Brænder du for at hjælpe og vejlede folk, der er kommet i den uheldige situation, at de har mistet deres arbejde. FOA’s A-kasse, lokalenhed LFS, søger en motiveret og serviceminded vejleder med tiltrædelse 1. januar 2018. 

Om jobbet
Du bliver en del af et vejlederteam med i alt 5 kolleger. Opgaverne er alsidige, men er primært baseret på medlemskontakt. 

Om jobbet og FOAs serviceløfter - bl.a.:
 • Hjælp og inspiration i jobsøgningen. Evt. også lejlighedsvist indgå i en åben jobcafe/-værksted og andre servicetilbud som vi har eller overvejer at etablere
 • Vejledning og rådgivning i mulighederne for at komme tilbage på arbejdsmarkedet og om kurser, efter- og videreuddannelse, samt evt. omskolingsmuligheder
 • Sparring i forhold til jobplan, joblog og CV på Jobnet
 • Afholdelse af systematiske rådighedssamtaler og CV-samtaler
 • Indgå i lokalenhedens medlemsbetjening på telefon
Vi har brug for en sagsbehandler (vejleder), der har mod på at informere/undervise op til 25 medlemmer ad gangen, samt evt. udarbejde det materiale, der skal bruges i den forbindelse. Men du skal også kunne tage personlige samtaler med de enkelte medlemmer. 

Vores ambition er, at vores medlemmer får en positiv oplevelse, hver gang de er i kontakt med os, og at de føler, at de får en kompetent vejledning, hvor vores faglighed og faglige indsigt gør en forskel. 

Ud over dit daglige virke på vores kontor, skal du ligeledes deltage i fællessamtaler i de jobcentre, der er tilknyttet vores lokalafdeling på lige fod med dine kolleger. 
I forbindelse med medlemskontakten vil der naturligvis være administrative opgaver, som skal dokumentere aktiviteterne. Derfor forventer vi også, at du er fortrolig med IT. 

Der er i LFS tradition for et tæt og frugtbart samarbejde imellem a-kassen og fagforeningen, der holder til på samme adresse.

Vi forventer, at du:
 • Har erfaring med vejledning/sagsbehandling fra en a-kasse eller et jobcenter
 • Er god til både skriftlig og mundtlig kommunikation og kan formidle lovstof på en forståelig måde
 • Har respekt for og kan sætte dig ind i medlemmernes situation
 • Er fleksibel og ansvarsbevidst - både når du arbejder selvstændigt og sammen med andre
 • Kan lide at tale i telefon med flair for den gode og konstruktive samtale
 • Eller som vi siger i FOA: Du er handlekraftig, inspirerende og hjælpsom
Det er en fordel hvis du:
 • Har kendskab til a-kasse lovgivningen
 • Har viden om arbejdsmarked og uddannelse
Vi tilbyder:
Et job i organisation, hvor trivsel og arbejdsmiljø er i højsædet, og hvor der skal være en fornuftig balance mellem arbejde og privatliv.
 • 15 engagerede og dygtige kolleger, organiseret i tre team indenfor udbetaling, vejledning og medlemsadministration
 • En arbejdsplads, hvor vi sætter pris på godt humør og en glad arbejdsdag i et uformelt miljø med respekt for hinandens opgaver, og hvor vi kommer hinanden ved og kan arbejde på tværs.
 • Massage-, kantine-, frugt -og kaffeordning.
 • Oplæring i nødvendigt omfang. Evt. kollegial supervision.
 • Løn- og ansættelsesvilkår iht. intern overenskomst med en grundløn på løntrin 32, kr. 28.122,17 månedligt med mulighed for forhandling af tillæg. Der er tilknyttet en arbejdsgiverbetalt pensionsordning på 14 %, fritvalgsordning på 1,65 % og et ferietillæg på 3 %. Vi har en 34 timers arbejdsuge excl. frokost, og vi optjener 7 ugers ferie.
Info og ansøgning:
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte a-kasseleder Ole Wibroe på 4697 3067/3033 6404, hvor du også kan rekvirere vores ”virksomhedsplan”. 
Ansøgning mærket ”sagsbehandler” sendes pr. mail til olwi003@foa.dk senest fredag den 17. november 2017 kl. 12.00. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 48.2017.

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos ofir.dk
 
Praktisk information
Indrykningsdato
13-10-2017
Udløbsdato
17-11-2017
Job-ID
329782947
Jobbets adresse

Foa - Fag og Arbejde

Rosenvængets Alle 16

2100København Ø

Danmark

Virksomhedens beliggenhed

Beregn rute-/rejseplan

Fra:
Til:
Om virksomheden