Leder, Sundhed og Familie - Sundhed | Ofir.dk
header background shadow
Sundhed og Familie - Sundhed

Leder

Sundhed og Familie - Sundhed

Vejen Kommune søger ny leder til Sundhedscentret i Brørup ved Vejen Kommune
 
Vores leder på Sundhedscentret har fået nyt job og vi søger derfor en leder til Sundhedscentret, der kan videreføre den gode udvikling på sundhedsområdet i Vejen Kommune. Stillingen er til besættelse den 1. august 2017. 
Sundhedscentret er en enhed i afdelingen ”Sundhed og Familie”. Kerneopgaven er forebyggelse og mestring. Vi er ambitiøse og arbejder målrettet med, at bidrage til sunde børn og voksne i Vejen Kommune.  
Sundhedscentret blev indviet i 2009 og der varetages både regionale og kommunale funktioner. Herudover er der enkelte private aktører. På Sundhedscentret arbejdes der tæt sammen med regionen og de praktiserende læger i forhold til udvikling af det nære sundhedsvæsen og udmøntning af konkrete handlinger i forhold til dette.  
Ledelsen af Sundhedscentret omfatter 3 kommunale enheder i samme bygning. Enhederne er en livsstilsafdeling, sundhedsplejen og en rehabiliterings- og genoptræningsenhed. Herudover er der tilknyttet en administrativ enhed, to gruppeledere og en koordinator.
 
Som institutionsleder på Sundhedscentret vil der være opgaver i forhold til sundhedsområdet generelt. Sundhedscentret har sundhedsprojekter i tæt samarbejde med bl.a. skole og dagtilbud, arbejdsmarkedets afdelingen og Social og Ældre. Herudover et tæt sundhedssamarbejdet med Region Syds 22 kommuner. Det betyder, at du som leder skal kunne skabe gode relationer og kunne arbejde ud fra principper omkring relationel koordinering.  
 
Faglige kvalifikationer 
Har stor viden og ledelseserfaring på sundhedsområdet og har arbejdet med Sundhedsaftaler og lokal implementering af sundhedsindsatser.  
 
Er teoretisk velfunderet med en mellemlang uddannelse og overbygning med diplom og master i ledelse eller andet lignende uddannelsesniveau. 
 
Bidrager til udvikling af strategier, nye tiltag, projekter og implementeringsprocesser i Sundhed og Families strategiske lederteam og på sundhedsområdet generelt. 
 
Kan arbejde fagligt og sagligt med en helhedsorienteret tænkning og i samarbejdet med andre enheder, afdelinger og eksterne samarbejdspartnere skabe og udvikle gode produktive relationer ved hjælp af gode kommunikative kompetencer.  
 
Har erfaring i økonomistyring og drift af større enheder.  
 
Personlige kvalifikationer 
Vi forventer, at du er tillidsvækkende, relations- og dialogskabende. Kan inddrage medarbejdere, interne og eksterne samarbejdspartnere på den gode måde til fordel for vores borgere og medarbejdere i Vejen Kommune. Det forventes, at du kan møde personale og samarbejdspartnere med tolerance og nysgerrighed.
 
Vi forventer, at du kan motivere medarbejdere og ledere til at sikre høj kvalitet i indsatserne og gode resultater til gode for borgerne i Vejen Kommune.  
 
Vi forventer, at du er udadvendt, kreativ, innovativ og kan indgå i tværfagligt samarbejde og skabe resultater og effekter for borgerne i Vejen Kommune.  
 
Vi forventer, at du har et stort overblik, er en god planlægger og kan prioritere opgaver ud fra den aktuelle situation og kontekst, så der er plads til både driftsopgaver, såvel som udviklingsopgaver på Sundhedscentret.  
 
Vi forventer, at du både er proces- og resultatorienteret, afhængigt af den konkrete situation og kontekst.  
Vi forventer, at du har stor erfaring med forandringsprocesser og kan arbejde målrettet med den sociale kapital og kan håndtere eventuelle konflikter. 
 
Hvis du vil vide mere: 
Hvis du vil vide mere, så kontaktes afdelingschef Jette Kynde Schøtz på jeks@vejen.dk eller telefonisk på 20 49 99 36.
 
Ansættelsesforhold: 
Løn- og ansættelsesforhold er i henhold til gældende overenskomst og principperne om Lokal Løn. Vi gør opmærksom på, at der forud for ansættelsen vil blive indhentet børne- og straffeattest og ansættelsen vil være betinget af, at disse er tilfredsstillende. 
 
Søg stillingen: 
Ansøgningsfristen er den 31. maj 2017. Send din ansøgning, CV og relevante bilag som Word eller PDF via linket.  
Første ansættelsessamtale bliver den 7. juni 2017 om eftermiddagen. Der udvælges 2-3 kandidater til anden samtale, som afholdes den 14. juni 2017.  Udvalgte kandidater forventes, at deltage i testforløb med Vejen Kommunes HR afdeling, dette forløber som følger: Test udsendes til ansøger den 8. juni 2017 og skal besvares inden den 12. juni 2017. Der er telefonisk tilbagemelding fra HR konsulent Gitte Østergaard Friis den 13. juni 2017.  
I Vejen Kommune prioriterer vi ledelse og vi har forventninger til kommunens ledere. Ledelse i Vejen Kommune er i høj grad værdibaseret: 

  • Nytænkning. Fordi det er sådan, vi lykkes. 
  • Anerkendelse. Fordi vi ser forskellighed som en styrke. 
  • Sammenhæng. Fordi vi tror på værdien af at skabe sammen med kollegaer, borgere og virksomheder. 
  • Ansvarlighed. Fordi det fremmer resultater og arbejdsglæde. 
  •  
 Du kan læse mere om Vejen Kommune på www.vejenkommune.dk.  
 

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos ofir.dk
 
Praktisk information
Indrykningsdato
08-05-2017
Udløbsdato
31-05-2017
Job-ID
329728180
Jobbets adresse

Sundhed og Familie - Sundhed

Rådhuspassagen 3

6600Vejen

Danmark

Virksomhedens beliggenhed

Beregn rute-/rejseplan

Fra:
Til:
Om virksomheden

Job som dette

Kommunale Ejendomme
Kolding, Haderslev
Børne- og Uddannelsesforvaltningen
Kolding
RUDOLF STEINER SKOLEN SKANDERBORG
Århus, Skanderborg, Odder, Horsens
Daginstitution Hatting
Horsens, Hedensted
Daginstitution Højvang
Horsens, Hedensted