FOG HELSINGE SØGER ISENKRAM-ELEV TIL EN SPÆNDENDE, AFVEKSLENDE OG LÆRERIG ELEVTID!, Johannes Fog A/S | Ofir.dk
header background shadow
Johannes Fog A/S

FOG HELSINGE SØGER ISENKRAM-ELEV TIL EN SPÆNDENDE, AFVEKSLENDE OG LÆRERIG ELEVTID!

Johannes Fog A/S

Drømmer du om at blive salgskonsulent, indkøber, butiksleder eller måske trælastdirektør så er elev-uddannelsen i Fog et godt sted at starte!

Vi søger lige nu en salgsassistentelev, der vil specialisere sig indenfor isenkram/værktøj/beslag.

Som elev i Fog får du mulighed for at arbejde med en bred vifte af opgaver inden for salg, butiksdrift og kundebetjening. Du vil komme rundt i flere forskellige områder i Helsinge, så du lærer store dele af forretningen at kende. Derudover planlægges forskellige uddannelsesmæssige og sociale aktiviteter for den samlede elev-gruppe i Fog.

Vores særkende er en bred variation af kunder samt produkter af høj kvalitet, som du vil få detaljeret kendskab til. Som elev hos os får du hurtigt eget ansvarsområde og salgsbudgetter, som du i samarbejde med den salgsansvarlige leder skal forsøge at nå.

Er du initiativrig og ikke bange for at tage ansvar? Kan du tænke selv og har du gode samarbejdsevner? Har du interesse for vores vareområde og en positiv indstilling til nye udfordringer? Så er du måske vores nye elev.

Send os en kortfattet ansøgning hvor du fortæller lidt om dig selv og dine planer for fremtiden. Vedlæg også en kort oversigt over din skolegang og dine tidligere job. Du sender din ansøgning via linket i dette opslag. Har du spørgsmål vedrørende elev-forløbet, er du  velkommen til at ringe til Klaus Hansen på telefon 27  57 60 55.

 

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos ofir.dk
 
Praktisk information
Indrykningsdato
17-07-2017
Udløbsdato
14-09-2017
Job-ID
329753798
Jobbets adresse

Johannes Fog A/S

Nørretoftevej 1

3200Helsinge

Danmark

Virksomhedens beliggenhed

Beregn rute-/rejseplan

Fra:
Til:
Om virksomheden