Bygherrerådgiver, erfaren strategisk bygherrerådgiver - Østjylland , Abilon Search & Management ApS | Ofir.dk
header background shadow

Bygherrerådgiver, erfaren strategisk bygherrerådgiver - Østjylland (20/742)

Abilon Search & Management ApS


Brænder du for moderne strategisk bygherrerådgivning?

Elsker du rollen som projektleder, der koordinerer mange interessenter og fagligheder?

Tænder du på at indgå i en helhedsorienteret og tværfaglig kultur med fokus på alle bygherrerådgivningens faser?

Virksomheden

Virksomheden har en helhedsorienteret forståelse af bygherrerådgivning og er bygherrens højre hånd i alle projektets faser – både når nye idéer opstår, når idéer skal udvikles, og når de skal realiseres. Virksomheden leverer højt kvalificeret faglig rådgivning i alle faser med fokus på helheden. Virksomheden har bred sammensætning af forskellige kompetencer, der sikrer en unik tværfaglighed.Afdelingen og opgaverne

Afdelingen arbejder som rådgiver på en række af de største, mest innovative og interessante anlægs- og byggeprojekter i Danmark. Den kompetente og ofte unikke rådgivning sikres gennem høj (tvær)faglighed og målrettet tilgang til konstruktiv dialog og godt samspil med kunden, samarbejdspartnerne og øvrige interessenter, samt - selvfølgelig - internt i organisationen.

Du kommer til at indgå i en afdeling, der primært beskæftiger sig med opgaver inden for byggeri, men også inden for anlægsområdet. Vi varetager alle faser af bygherrerådgivning, fra de indledende strategiske overvejelser over valg af løsninger til klassisk programmering og gennemførelse af udbud samt opfølgning i projekterings- og udførelsesfasen. Vi sikrer inddragelse af de nødvendige fagkompetencer og interessenter til rette tid, udvikler og styrer processer, og holder styr på lovgivning, tid og økonomi. Projekterne gennemføres ofte i samarbejde med de øvrige afdelinger inden for ingeniørkunst, arkitektur, byplan og landskab.

Du vil ingå i et team med ca. 25 kolleger med et uformelt miljø, hvor kvalitet i arbejdet er kulturbåret snarere end regelstyret. Frihed under ansvar i et miljø, hvor du ikke står alene.

Du vil komme til at arbejde med de grundlæggende færdigheder inden for traditionel bygherrerådgivning kombineret med strategisk bygherrerådgivning. Du skal kunne fungere selvstændigt som projektleder på opgaverme.

En del af jobbet omfatter gennemførelse af udbud for offentlige kunder, hvilket forudsætter, at du har erfaring med udbudsregler og udarbejdelse af udbudsmateriale. Herudover skal du have gode kommunikationsevner, såvel skriftlige som mundtlige. Du skal kunne skrive klart og enkelt og håndtere større skriftlige produkter.

Dine kvaliteter

Som person er du ambitiøs og udviklingsorienteret. Du har et godt strategisk overblik, der gør dig i stand til at se helheder og sammenhænge i komplekse tværfaglige projekter. Dit engagement afspejles ved, at du gerne sætter nye standarder, løfter kvalitetsniveauet og udviser initiativrigdom. Du er handlingsorienteret, træffer de nødvendige beslutninger og påtager dig gerne et ansvar.

Du reflekterer over de udfordringer, du møder, og er ikke bange for at kaste dig over nye problemstillinger.

Du har sikkert en uddannelse som arkitekt, ingeniør eller lignende. Du har flere års erfaring fra en konsulent- eller projektlederfunktion og har en skarp forretningsforståelse. Du har dyb faglighed men også fokus på relationer og motiveres af at arbejde akkvisitivt.

Søg straks

Er du klar til denne udfordring, så søg straks her på siden.
For yderligere information om stillingen kontakt konsulent Bo Schöler på tlf. +45 40 64 33 00 / bos[at]abilon.dk.

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos ofir.dk
 
Praktisk information
Indrykningsdato
25-08-2017
Udløbsdato
20-10-2017
Job-ID
329765189
Virksomhedens beliggenhed

Beregn rute-/rejseplan

Fra:
Til:
Om virksomheden

Job som dette

VIA Erhverv, Innovation & Internationalisering
Horsens, Hedensted