Pædagog til Børnehuset Troldehøj, Børnehaven Troldehøj | Ofir.dk
header background shadow
Børnehaven Troldehøj

Pædagog til Børnehuset Troldehøj

Børnehaven Troldehøj

Om jobbet
Vi er et integreret børnehus med plads til 28 vuggestuebørn og 52 børnehavebørn som er fordelt på to vuggestuegrupper og to børnehavegrupper.

Du skal arbejde med både vuggestue- og børnehavebørn og åbent og interesseret varetage de opgaver som vores pædagoger løbende får pålagt. Du skal arbejde med det enkelte barn i centrum, møde barnet, der hvor det er i sin nærmeste udvikling zone og lægge vægt på at barnet indgår i børnefællesskaber. Du indgår også i pædagogiske projekter ud fra de seks læringstemaer.

Din profil
Du er uddannet pædagog, alsidig og fagligt dygtig. Du reflekterer over både din egen og andres praksis og er optaget af, at understøtte en didaktisk tilgang til det pædagogiske arbejde. Du er nysgerrig på arbejdet med aktionslæring, hjerne og hjerte og sprogvurderinger. Du arbejder anerkendende og bidrager positivt til, at højne fagligheden i huset og videreudvikle vores pædagogiske praksis. Du er fleksibel og bidrager til det gode samarbejde både blandt personale og med forældrene.

Derfor skal du vælge os
Vi er et traditionsbundet hus, som er midt i en spændende udvikling hvor vi vægter faglighed og det gode samarbejde højt. Gennem et åbent og anerkende samarbejde blandt personalet skaber vi de bedste betingelser for et udviklende børnemiljø.

Da Troldehøj fysisk er delt op i to matrikler og med etagebygninger, lægger vi stor vægt på vigtigheden af kommunikationen og samarbejdet blandt personalet.

Ansættelsesvilkår
Jobbet er på 30-37 timer pr. uge med start den 1. November 2017 eller snarest derefter.

Om os
Børnehuset Troldehøj er et ældre hus i 2 etager med kælder og villaen Troldehytten. Vi ligger i skønne omgivelser tæt på skov, marker, eng, søer og naturlegeplads i Holte og er en af ni institutioner under områdeinstitution Bøgebakken. Du er velkommen til, at aftale besøg hos os inden du sender din ansøgning og du kan læse mere om os på https://www.rudersdal.dk/indhold/troldehoj

Ansøgning, samtale og kontakt

Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Send ansøgning" nedenfor.


Samtaler: Vi holder samtaler løbende, og får vi den rette ansøger forbeholder vi os retten til, at ansætte inden fristens udløb og tager annoncen ned.

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte

Hellemille Elene Rasmussen
Daglig leder
heer@rudersdal.dk
Tlf.: 46113625

Ansøgningsfrist:
31. oktober 2017
 
Rudersdal Kommune ligger naturskønt i et af Nordsjællands smukkeste områder – tæt på skov og mark og med nærhed til sø og hav. Vi har en ambition om at være landets bedste bo-kommune. Vi vil møde kommunens borgere dér, hvor de er, og vi vil gerne finde nye veje sammen.
 

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos ofir.dk
 
Praktisk information
Indrykningsdato
12-10-2017
Udløbsdato
31-10-2017
Job-ID
329782420
Jobbets adresse

Børnehaven Troldehøj

Brillerne 4

2840Holte

Danmark

Virksomhedens beliggenhed

Beregn rute-/rejseplan

Fra:
Til:
Om virksomheden

Job som dette

Ryet Børnehus
Ballerup, Gladsaxe, Lyngby-Taarbæk, Furesø, Egedal
Rudersdal Kommune
Rudersdal, Hørsholm
Rudersdal Kommune
Furesø, Rudersdal, Allerød
Børnehuset Søndersø
Ballerup, Gladsaxe, Lyngby-Taarbæk, Furesø, Egedal