Pædagog til Børnehuset Tudsens vuggestue, Børnehuset Tudsen | Ofir.dk
header background shadow
Børnehuset Tudsen

Pædagog til Børnehuset Tudsens vuggestue

Børnehuset Tudsen


Om jobbet

Børnehuset Tudsen er et 0-6 års børnehus med 1 skovbørnehavegruppe på op til ca. 40 børn og 1 vuggestuegruppe på ca. 12 børn.
 

Vi arbejder gruppevis – vuggestuen og skovgruppen, men vi har fokus på vores sammenhængskraft; da vi tror på, at vi sammen er bedst. Derfor er der stor åbenhed og ansvarlighed på tværs af huset, ligesom vi arbejder med brobygning i overgangen fra vuggestue til skovgruppe for at understøtte børnenes relationer.
 

Med udgangspunkt i aktionslæring udvikler vi vores praksis, hvor både rutiner og aktiviteter er i fokus. Vi arbejder ud fra et anerkendende perspektiv, hvor den voksne går foran, ved siden af og bag barnet. Kerneopgaven er defineret ved ”at vi sikrer børns trivsel, sundhed, læring og udvikling".

Din profil

Du er uddannet pædagog med høj faglighed og visioner for det pædagogiske arbejde. Du arbejder ud fra et inklusions og fællesskabs perspektiv og sikrer forankring af vores pædagogik i tæt samarbejde med de øvrige kollegaer. Du er nysgerrig på og optaget af at understøtte den pædagogiske udvikling og praksis.
 

Du har kontinuerlig opmærksomhed på børnenes indbyrdes relationer og egne relationer til børnene og kan handle derefter. Du involverer dig, og formår i mødet med børnene, at arbejde med fokus på hverdagspædagogikken, inddrage små temaer og aktiviteter, samt understøtte børnenes udvikling, relationer og leg. Du skal kunne navigere i et felt hvor uforudsete ting sker. I din kommunikation er du klar, tydelig og anerkendende og du reflekterer over både egen og kollegaers praksis.
 

Du har overblik og kan organisere arbejdet, så der er tid med og for børnene - og du kan organisere børnene i mindre grupper. Du kan udarbejde indsatsplaner og følge op på dem. Du mestre den faglige samtale med forældrene, også når det er udfordrende.
 

Du har flair for It og vil bruge de digitale platforme, som er tilgængelige.

Derfor skal du vælge os

Vi søger en pædagog, som vil være med til at videreudvikle vores faglige profil, hvor vi i hverdagen arbejder frem mod at skoven sætter spor i hele vores hus.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er på 37 timer pr. uge med start 1. november eller snarest derefter.

Om os

Børnehuset Tudsen ligger tæt på Jægersborg Hegn. Børnehuset indgår i et tværfagligt samarbejde med otte andre børnehuse i Område Bøgebakken.

Ansøgning, samtale og kontakt

Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Send ansøgning" nedenfor.

Samtaler: Samtaler holdes løbende

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte

Charlotte von Brockdorff
Daglig leder
chbr@rudersdal.dk
Tlf.: 46114350
Tlf.: 72684355

Ansøgningsfrist:
25. oktober 2017

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos ofir.dk
 
Praktisk information
Indrykningsdato
11-10-2017
Udløbsdato
25-10-2017
Job-ID
329782106
Jobbets adresse

Børnehuset Tudsen

Fruerlund 9

2850Nærum

Danmark

Virksomhedens beliggenhed

Beregn rute-/rejseplan

Fra:
Til:
Om virksomheden

Job som dette

Rudersdal Kommune
Rudersdal, Hørsholm
Rudersdal Kommune
Furesø, Rudersdal, Allerød