Sekretær og personlig assistent , Center for Forskning og Uddannelse i Almen Medicin, Aalborg Universitet | Ofir.dk
header background shadow
Center for Forskning og Uddannelse i Almen Medicin, Aalborg Universitet

Sekretær og personlig assistent (PA)

Center for Forskning og Uddannelse i Almen Medicin, Aalborg Universitet

Center for Forskning og Uddannelse i Almen Medicin, Aalborg Universitet, søger en sekretær og PA for de tilknyttede professorer. Har du lyst til at arbejde i et spændende undervisnings- og forskningsmiljø i rivende udvikling? Så er det måske dig, vi mangler.

Vi forventer
Du har en relevant (evt. akademisk) uddannelse og gerne erfaring fra en lignende stilling. Du er vant til at agere i et tværfagligt miljø og kendskab til det akademiske arbejde på et universitet vil være et plus.

Som PA får du ansvaret for at støtte vores professorer. Opgaverne er varierede og omfatter blandt andet mødeforberedelse og -opfølgning, korrekturlæsning af dansk og engelsk sproget formidling samt administrative opgaver som fx rejsebestilling og kalenderstyring. Derudover vil en væsentlig funktion være koordinator og sekretær i forhold til den almen medicinske undervisning. Du vil være en central person i kommunikationen med undervisere og tutorlæger (almen praksis). Der vil være tæt samarbejde med kursusansvarlig og studiesekretær på universitetet om denne opgave. Desuden vil der i stillingen være forskellige sekretæropgaver i relation til konkrete forskningsprojekter i forskningsenheden.
Det er væsentligt, at du trives med en bred vifte af forskellige opgaver og kontakt til mange mennesker.

Vi søger en kollega, som er god til at skabe relationer og har et godt humør. Du er løsningsorienteret, service-minded og trives med mange bolde i luften. Vi forventer, at du arbejder selvstændigt, målrettet, struktureret og fleksibelt.
  
Vi tilbyder
Center for Forskning og Uddannelse i Almen Medicin, Aalborg Universitet, er et ungt forsknings- og undervisningsmiljø i en rivende udvikling. Vi tilbyder et udfordrende og afvekslende job i en spændende organisation og et rart miljø. Du har mulighed for at få et varieret jobindhold og bliver hjulpet godt i gang af dine kolleger.
  
Ansættelsesvilkår
Stillingen er på 30 timer pr. uge og er ledig til besættelse pr. 1. august 2017. Du må påregne, at der sporadisk kan være aften- og weekendarbejde på grund af møder og arrangementer. Ansættelsen sker ved Forskningsenheden for Almen Praksis i Aalborg og løn og ansættelsesvilkår er efter gældende overenskomst på det regionale område.
Den fysiske arbejdsplacering er: Center for Forskning og Uddannelse i Almen Medicin, Fyrkildevej 7, 1., 9220 Aalborg Øst.
 
Ansøgning
Ansøgningsfristen er onsdag den 7. juni 2017 kl. 12.00. Din ansøgning inkl. CV og relevante bilag bedes sendt til: lmj@dcm.aau.dk. Samtaler forventes afholdt mandag den 26. juni 2017. Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Professor Jette Kolding Kristensen (tlf: 40814466 / mail: jkk@dcm.aau.dk), Professor Janus Laust Thomsen (tlf: 24605044 / mail: jlt@dcm.aau.dk) eller Administrativ medarbejder Line Maj Jensen (tlf: 25699933 / mail: lmj@dcm.aau.dk).
 
 
Center for Forskning og Uddannelse i Almen Medicin, Aalborg Universitet, er et samarbejde mellem Forskningsenheden for Almen Praksis i Aalborg og Klinisk Institut, Aalborg Universitet. Centeret blev etableret pr. 1. januar 2016 og der er ca. 20 personer tilknyttet centeret.
 

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos ofir.dk
 
Praktisk information
Indrykningsdato
19-05-2017
Udløbsdato
07-06-2017
Job-ID
329733231
Jobbets adresse

Center for Forskning og Uddannelse i Almen Medicin, Aalborg Universitet

Fyrkildevej 7 1

9220Aalborg Øst

Danmark

Virksomhedens beliggenhed

Beregn rute-/rejseplan

Fra:
Til:
Om virksomheden

Job som dette

Ung Aalborg Uddannelsescenter
Aalborg