Stærk kompetence til Asset Allocation og balancerede fonde, ID-SPARINVEST, FILIAL AF SPARINVEST S.A., LUXEMBOURG | Ofir.dk
header background shadow
ID-SPARINVEST, FILIAL AF SPARINVEST S.A., LUXEMBOURG

Stærk kompetence til Asset Allocation og balancerede fonde

ID-SPARINVEST, FILIAL AF SPARINVEST S.A., LUXEMBOURG

Sparinvest udbyder i dag en række fonde og ydelser inden for området  Asset Allocation, hvor målet er at skabe blandede produkter med høje risikojusterede afkast for vores kunder. Dette vigtige forretningsområde 
forventes fremadrettet at spille en endnu større rolle for Sparinvest.

Arbejdsområde
Formålet med stillingen er at medvirke til at drive udviklingen i Asset Allocation i Sparinvest og sikre, at dette vigtige område løftes og systematiseres.

Dine primære arbejdsområder består af:

  • Med udgangspunkt i Sparinvests faktortilgang at opstille modeller for de forskellige (sub-) aktivklassers langsigtede, forventede afkast og risici samt i et makroøkonomisk konjunkturperspektiv estimere deres fase-afhængige merafkast og risici.
  • Definere og teste en model for den optimale strategiske og taktiske  sammensætning af (sub-)aktivklasser under hensyntagen til risikoprofil og tidshorisont mv..
  • Konstruere konkrete blandede porteføljer med udgangspunkt i Sparinvests eksiste-rende fonde.
  • Udføre performanceevaluering af de blandede porteføljer i forhold til risikoprofil og modelforventninger og som følge heraf løbende fintune processer og modeller.

Samlet set er det på baggrund af ovenstående Sparinvests ambition at skabe industriledende fonde for Asset Allocation med forskellige risikoprofiler.

Modellerne for Asset Allocation skal samtidig indgå som gennemgående tema for SAA-rådgivning for Sparinvests kunder samt medvirke til at øge den interne forståelse på tværs af fonds-området for, hvilken påvirkning det makro-økonomiske miljø samt aktivklassers prisfast-sættelse kan have på Sparinvests øvrige fonde.

Hvad forventer vi af dig?

  • Du er nysgerrig og har et brændende ønske om at perfektionere Asset Allocation og erhverve dig ny viden om risikopræmier, risikostyring, afkast-modellering og produktdesign.
  • Du tager i dit arbejde udgangspunkt i en solid forståelse af akademisk litteratur og er samtidig en pragmatisk og forretningsorienteret team-player, der har evnen og viljen til at forholde sig skeptisk over for enhver teori, backtest, eksponering og produkt. Du kan håndtere store mængder data og er i stand til at evaluere, hvorvidt der er empirisk evidens for en teori.
  • Du har en uddannelse og solid erfaring inden for brudfladerne mellem matematik, økonomi, finansieringsteori, statistik og datalogi. Du har arbejdet inden for disse områder i mindst 5 år med stærke og hånd-gribelige resultater.

Hvad får du til gengæld?
Du får et spændende og udfordrende job i et til tider hektisk miljø, hvor tonen er uhøjtidelig og humøret er højt. Fondsafdelingen i Sparinvest er inde i en god udvikling, og antallet af produkter og investorer er hastigt stigende.

Du bliver en del af en organisation med ca. 150 dygtige og hjælpsomme kollegaer, hvoraf ca. 80 er ansat på vores kontor i Tåstrup. Koncernens øvrige medarbejdere er fordelt på kontorer i Randers, Luxembourg, Paris og Stockholm.

Arbejdsstedet er vores kontor i Taastrup, som ligger tæt på S-tog og indfaldsveje.

For den rette person er der gode muligheder for en spændende karriere og personlig udvikling. Lønpakken forhandles efter kvalifikationer.

Yderligere oplysninger
Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Chief Strategist David Bakkegaard Karsbøl på tlf. +45 30 65 43 69 eller mail dbk@sparinvest.dk.

Tiltrædelse og ansøgningsfrist
Stillingen ønskes besat snarest muligt. Send din ansøgning og upload CV og karakterbevis mv. i en og samme fil via nedenstående link senest søndag den 20. august 2017.

Sparinvest
Sparinvest blev etableret som Danmarks første børsnoterede investeringsforening i 1968 og har siden udviklet sig til et internationalt kapital­forvaltningshus. Vi forvalter en samlet kapital på ca. 87 mia. kroner for private og institutionelle investorer i ind- og udland. Alle medarbejdere har stor indflydelse på deres arbejdsområde og arbejdsplads og arbejder med en høj grad af selvstændighed. Vi har en fri omgangstone, og alle er klar til at tage et ansvar og forbedre arbejdsgangene for sig selv og andre.

Besøg sparinvest.dk http://www.sparinvest.dk/ for yderligere information.


Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos ofir.dk
 
Praktisk information
Indrykningsdato
14-07-2017
Udløbsdato
20-08-2017
Job-ID
329753333
Jobbets adresse

ID-SPARINVEST, FILIAL AF SPARINVEST S.A., LUXEMBOURG

Kingosvej 1

2630Taastrup

Danmark

Virksomhedens beliggenhed

Beregn rute-/rejseplan

Fra:
Til:
Om virksomheden