Studentermedarbejder til Employer Branding, KMD A/S | Ofir.dk
header background shadow
KMD A/S

Studentermedarbejder til Employer Branding

KMD A/S

Er du SoMe ekspert og brænder du for målrettet kommunikation? -Så er du måske vores nye studentermedarbejder i Employer Branding.

Er du nysgerrig af sind, og har du lyst til at arbejde i en stor og til tider kompleks organisation? Så er du måske lige den studentermedarbejder, vi leder efter til vores Talent Management team i Danmarks største it-virksomhed.

 

Employer Branding er et stigende behov for at sikre de bedste talenter. Derfor søger vi en studentermedarbejder der kan være med til at styrke KMDs Employer Brand. Hvis du kan svare ja til ovenstående spørgsmål, så opfordrer vi dig til at søge jobbet som studentermedarbejder i Talent Management i KMD.

 

Om os
I Employer Brand teamet er vi ansvarlige for KMD’s Employer Brand samt Graduate Program. Som studentermedarbejder får du god mulighed for at udvikle dine kompetencer i arbejdet med SoMe, målrettet kommunikation og dermed muligheden for at forme og styrke KMDs Employer Brand i jagten på de bedste talenter. Du vil være ansvarlig for SoMe og få ansvaret for at drive dine egne konkrete aktiviteter fra start til slut.

 

Du vil blandt andet få mulighed for at:

  • Drive produktion af artikler, billeder og video til vores SoMe platforme.
  • Drive rekrutteringskampagner f.eks. Graduate rekruttering.
  • Drive Employer Branding aktiviteter.
  • Bidrage til drift a Graduate Programmet.

 

Om dig
Vi leder efter en person, på sidste år af sin bachelor eller første år på sin overbygning inden for kommunikation, Marketing, HR eller lignende. Du har en stor interesse for SoMe og Branding, og segmentering.  

 

Du er kreativ tænkende of kan få øje på den gode historie. Flydende engelsk er endvidere en forudsætning i stillingen.

 

Som person er du nysgerrig, udadvendt og kan lide at møde nye mennesker. Du har glimt i øjet og en god portion humor og er komfortabel med at interagere med senior stakeholders.


Dine muligheder
Vi arbejder i et professionelt – og underholdende - miljø, hvor du får rig lejlighed til at lære en masse som studentermedarbejder. Du vil få mulighed for at afprøve dine teoretiske kompetencer i praksis, få løbende feedback og løfte dine konkrete evner inden for SoMe og Branding.

 

Arbejdstiden er på gennemsnitlig 15-20 timer om ugen, med fleksibilitet omkring dine eksamensperioder.

 

Talent Management er en del af Human Resources, som i alt tæller 30 kompetente og sympatiske medarbejdere.

Arbejdspladsen er beliggende i Lautrupparken i Ballerup, hvor KMD’s hovedsæde ligger. Det er forholdsvis nemt at komme til med offentlig transport (S-tog til Malmparken eller en række buslinjer).

 

Loveit_Liveit

Danmark skal digitaliseres, og det er vores ansvar. Vi kalder det den digitale revolution. Vores værktøj er it, og vores mål er verdensklasse. Har du talent for at udfordre grænserne, hjælper vi dig fremad i din karriere. Er du klar til at melde dig som rebel for en revolutionerende sag?

 

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål vedrørende jobbet, er du velkommen til at kontakte HR Konsulent, Sara Holdorff på mobil (+45) 22 49 40 35 eller via e-mail shx@kmd.dk

Vi holder løbende samtaler med egnede kandidater - også inden ansøgningsfristens udløb. Derfor opfordres du til at sende din ansøgning hurtigst muligt. Seneste frist for ansøgning er den 1. august 2017.

 

 

 

 

 


Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos ofir.dk
 
Praktisk information
Indrykningsdato
01-07-2017
Udløbsdato
02-08-2017
Job-ID
329748838
Jobbets adresse

KMD A/S

Lautrupparken 40-42

2750Ballerup

Danmark

Virksomhedens beliggenhed

Beregn rute-/rejseplan

Fra:
Til:
Om virksomheden

Job som dette