Application Engineer, JENSEN Denmark A/S | Ofir.dk
header background shadow
JENSEN Denmark A/S

Application Engineer

JENSEN Denmark A/S

JENSEN Denmark A/S søger en medarbejder med softwarekompetencer til programmering, installation og support af transport- og logistiksystemer (JENWAY). Da vi har oplevet vækst og fortsat interesse for vores produkter, søger vi efter softwarekompetencer til vores JENWAY-team.
 
JENWAY-teamet hos JENSEN Denmark A/S har til hovedopgave at udvikle og teste de løsninger som JENSEN Denmark A/S og JENSEN-GROUP forventes at kunne levere til vores kunder i fremtiden. Vores kunder og samarbejdspartnere er fordelt over hele verden.
  
Som ny medarbejder i teamet hos JENSEN Denmark A/S, vil dine opgaver være inden for udvikling, optimering og support af vores softwareløsninger til transport- og logistiksystemer for industrielle vaskerier. Se eksempler på disse systemer her: http://www.youtube.com/watch?v=s2iYSmBZr6A&t=9m55s
 

Profil:
Til JENWAY-teamet søger vi en medarbejder, der har:
 
  • God forståelse af modulær opbygning af software
 
  • Solid erfaring med programmering i C eller Structured Text
 
  • God forståelse for sammenhæng mellem hardware, mekanik og software


Synes du, at ovenstående lyder spændende, og kan du se dig selv beskrevet i alle eller i de fleste af de ovenstående ønsker til kompetenceprofil, hører vi meget gerne fra dig.
 
Vi vil sætte pris på dit gode humør, og håber at du kan lide en til tider travl hverdag. Vi tilbyder gode kollegaer og en spændende og udfordrende stilling i et internationalt miljø, hvor du selv har afgørende indflydelse på dine udviklingsmuligheder - lokalt eller internationalt. Da vi opererer internationalt må det påregnes at der kan forekomme rejseaktivitet.

Spørgsmål til stillingen kan rettes til Head of Automation, Emil Gruno på mobil 20 53 59 18. Send din ansøgning snarest muligt, dog senest d. 1. oktober 2017. Samtaler vil blive afholdt løbende.

JENSEN-GROUP er markedsleder inden for udvikling, produktion og salg af komplette, fuldt integrerede anlæg til industrivaskerier over hele verden. JENSEN-GROUP omsatte i 2016 for 2,4 mia. kr., har egne produktions- og salgsselskaber i 24 lande og har derudover et verdensomspændende forhandlernet. JENSEN Denmark A/S i Rønne er den danske del af JENSEN-GROUP og står for at udvikle, producere og sælge automatiserede maskiner og anlæg til industrielle vaskerier i hele verden. Omsætningen var i 2016 knap 670 mio. kr., hvor ca. 95 % blev eksporteret over hele verden.

Se mere på www.jensen-group.com samt vores Youtube kanal (jensengroupcom).  

Kontakt endelig Tilflytterkonsulent Rune Holm (Business Center Bornholm) for at høre om de mange jobmuligheder på Bornholm for din partner og vedr. alle de andre spørgsmål, der kunne være ved flytning til Bornholm. Tlf. 31218880 eller mail: rh@bornholm.biz.
 

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos ofir.dk
 
Praktisk information
Indrykningsdato
06-09-2017
Udløbsdato
01-10-2017
Job-ID
329769568
Jobbets adresse

JENSEN Denmark A/S

Industrivej 2

3700Rønne

Danmark

Virksomhedens beliggenhed

Beregn rute-/rejseplan

Fra:
Til:
Om virksomheden