Test Manager / Senior Tester, KMD A/S | Ofir.dk
header background shadow
KMD A/S

Test Manager / Senior Tester

KMD A/S

 

Brænder du for kvalitet og test?  Så er du måske vores nye kollega.

 

KMD er på en digital rejse, hvor vi arbejder på en vækststrategi der tager afsæt i forretningsmæssige muligheder både inden for den private og offentlige sektor. Når vi vinder udbud og projekter er det vores Software Center der er ansvarlig for at udvikle og vedligeholde de løsninger som vi skal levere.

KMD's Software Center består af mere end 1000 kollegaer (udviklere, projektledere, arkitekter og testere) som dagligt arbejder med komplekse it-løsninger på større og mindre projekter. Til en af vore mainframe løsninger søger vi en Test Manager / Senior Tester der også trives med at være hands on.

 

Om os

Vi søger en erfaren kollega, der synes det er sjovt at arbejde med test i et stort og komplekst udviklings- og vedligeholdelsesprojekt, der leverer en løsning til håndtering af offentlige ydelser. Som vores nye kollega bliver du en del af vores projekt team, hvor du samarbejder med 3 andre testere. Vi har stor fokus på testfagligheden og på at kvalitetssikre vores løsning.

Som Testmanager / Senior Tester tager du udgangspunkt i Software Centerets processer omkring test og kvalitetssikring i forbindelse med udviklingen. Du formår at omsætte kunde- og forretningsbehov til testcases, forstår komplekse IT løsninger og kan tilføre værdi til udviklingsprojektet. Du deler din viden og sparrer med projektleder og øvrige testere på projektet, IT udviklere samt forretningsrepræsentanter omkring test aktiviteterne.

 

Om dig

Vi forestiller os, at du i dag er Test Manager eller Senior Tester i et større leveranceprojekt, hvor du har det overordnede ansvar for, at løsningen lever op til kundens drifts- og kvalitetskrav. Vores løsning er meget kompleks, så det vil være en fordel, at du har beskæftiget dig med projekter af en vis kompleksitet.

Vi forventer, at du har et solidt kendskab til udvikling og vedligehold af IT systemer. Du må gerne have kendskab til iterative metoder og fungeret som tester for leverance projekter. Vi forventer endvidere, at du har en generel IT indsigt, er ISTQB Foundation certificeret, meget gerne Advanced og har et godt kendskab til test -metodikker, -værktøjer og -processer.

 

Du har erfaring med:

  • Afvikling af funktionelle og non-funktionelle test
  • Brug af testdesignteknikker
  • Udarbejdelse af testcases
  • Rapportering af testresultater
  • At sikre at løsningen lever op til kundens drifts- og kvalitetskrav.

 

Du taler og skriver flydende dansk og du har gode engelsk kundskaber.

 

Da løsningen er en mainframe løsning, vil det være en stor fordel om du har erfaring med:

  • SQL til udarbejdelse af kontrol og editering af data
  • JCL til afvikling af job
  • Opfølgning på batchjob
  • SDSF til håndtering af output fra job

 

Som person er du robust, handlekraftig og agerer med respekt overfor såvel kunden, projektet og dine kollegaer.

Du har høje ambitioner og motiveres af komplekse arbejdsopgaver. Du har gennemslagskraft og besidder selvstændighed i din opgaveløsning og tager tydeligt ansvar for dine opgaver.

Du har evnen til at tænke på tværs af forretningen samt tænke helhedsorienteret og evner hurtigt at sætte dig ind i nye komplekse løsningsområder.

Af natur har du et højt energiniveau, er udadvendt og i besiddelse af et godt humør og gode kommunikative kompetencer, og trives i et miljø med konstante forandringer.

 

Grib chancen og gør en forskel på nogle af de centrale udviklingsprojekter i Danmark. Vi har fokus på forretningen samt at kvalitet og sikkerhed for kunden er høj.

 

Vil du vide mere?

Har du uddybende spørgsmål til stillingen, så kan du kontakte Lilian Andersen på 4174 3709.

 

Vi glæder os til at modtage din ansøgning og vurderer løbende de ansøgninger vi får ind. Så send din ansøgning hurtigst muligt.

 


Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos ofir.dk
 
Praktisk information
Indrykningsdato
14-07-2017
Udløbsdato
05-08-2017
Job-ID
329753458
Jobbets adresse

KMD A/S

Lautrupparken 40-42

2750Ballerup

Danmark

Virksomhedens beliggenhed

Beregn rute-/rejseplan

Fra:
Til:
Om virksomheden

Job som dette

KMD A/S
Albertslund, Ballerup, Egedal
KMD A/S
Albertslund, Ballerup, Egedal