Skolen på Nyelandsvej søger lærer til 3. klasse, Skolen på Nyelandsvej | Ofir.dk
header background shadow
Skolen på Nyelandsvej

Skolen på Nyelandsvej søger lærer til 3. klasse

Skolen på Nyelandsvej

Skolen på Nyelandsvej søger en engageret og dygtig lærer til vores 3. klasser. Skemaet omfatter dansk, engelsk og musik på årgangen. Du skal have lyst til at varetage klasselærerfunktionen og indgå i et tæt og forpligtigende teamsamarbejde på årgangen.
 
Stillingen er et barselsvikariat, som er ledigt pr. 1. januar 2018.
 
Hvem er vi?:
Skolen på Nyelandsvej vil være en fantastisk skole for børn og voksne, hvor læring er meningsfuld, progressiv og virkelighedsnær - en kreativ skole fuld af initiativ, lyst til læring, trivsel og bevægelse. Vi arbejder dedikeret med det forpligtigende fællesskab – for børn og voksne. Det betyder tæt samarbejde i årgangsteam, faglige teamdage og månedlige afdelingsmøder med fokus på pædagogisk udvikling. Skolen som helhed arbejder ud fra værdierne ANSVARLIGHED, ANERKENDELSE OG RESPEKT.

På skolen går 900 aktive og motiverede elever, og vi huser ca. 100 engagerede medarbejdere. Skolen ligger centralt på Frederiksberg tæt på metro og Frederiksberg Centeret. 1. august 2016 blev skolen opdelt i hhv. indskolings – og udskolingsafdeling fordelt på to matrikler. Indskolingen for 0. – 5. klasse ligger på Nyelandsvej og  udskolingsafdelingen for 6. – 9. klasse er placeret på Lollandsvej.
 
I indskolingen har vi særlig fokus på udvikling af læringsmiljøer i fællesskab og i de enkelte teams. Skolens overordnede fokuspunkter er derudover samarbejde, inkluderende læringsfællesskaber, fleksibel skoledag og understøttende undervisning.

Hvad kan vi tilbyde?:
Der er et rigtig godt og fagligt stærkt samarbejde mellem lærerne og pædagogerne på årgangen. AKT-lærere, læsevejledere, specialundervisere, supervisorer, skolebibliotekarer m.fl., bakker op om de enkelte teams og lærere. Vi har et velfungerende samarbejde med SFO og Klubpædagoger samt en ledelse, der prioriterer at være tæt på undervisningen og teamsamarbejdet. 
 
Vi forventer, at du:
  • Er læreruddannet og brænder for at undervise eller glæder dig til at komme i gang
  • Har lyst til et tæt og forpligtigende teamsamarbejde
  • Er nysgerrig på at følge elevens læringsudbytte tæt
  • Er indstillet på at videreføre et godt skole-/hjemsamarbejde med skolens engagerede forældre
  • Er visionær og idérig, så du kan være med til at udvikle skole.
  • Er åben, udadvendt og har en humoristisk tilgang til tilværelsen

Du er velkommen til at kontakte souschef Marianne Ilkjær eller administrativ leder Birgitte Flader på 38 21 09 00, hvis du vil høre mere om stillingen.


Vi vil meget gerne have din ansøgning hurtigst muligt og senest fredag den 3. november 2017. Du skal sende din ansøgning elektronisk ved at anvende knappen hvor der står: Send ansøgning. Der bliver afholdt ansættelsessamtaler hurtigst muligt.
 

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos ofir.dk
 
Praktisk information
Indrykningsdato
13-10-2017
Udløbsdato
03-11-2017
Job-ID
329782907
Jobbets adresse

Skolen på Nyelandsvej

Nyelandsvej 23

2000Frederiksberg

Danmark

Virksomhedens beliggenhed

Beregn rute-/rejseplan

Fra:
Til:
Om virksomheden

Job som dette