Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

BKH Gruppen søger regnskabsassistent

Arbejdspladsen er beliggende på vores kontor i Greve, hvor der sidder omkring 30 kollegaer fordelt på forskellige afdelinger.

Din dagligdag
Med reference til økonomichefen, bliver du en del af en mindre afdeling, hvor opgaver og ansvarsområder er tydelige, men hvor der også er vilje til at hjælpe hinanden, når det er nødvendigt. Du sidder i rolige omgivelser, så du kan holde overblikket og hovedet koldt i en til tider travl hverdag. Samtidig har du en god kontakt til resten af organisationen, der er præget af et højt aktivitetsniveau og humør.

Dine opgaver

  • Kreditorbogføring og betalinger
  • Bogføring af bank
  • Løn til timelønnede og funktionærer
  • Diverse finansafstemninger
Din baggrund
Du er som person glad for at få noget fra hånden og have rent bord hver dag. Samtidig arbejder du med en høj grad af struktur, præcision og grundighed. Det er vigtigt, at du tager ansvar for opgaverne, og at du også bidrager med input til den løbende optimering af processer og arbejdsgange.
Det er nødvendigt, at du har god erfaring med bogholderi, at du har en fleksibel tilgang til dine opgaver og har lyst til at lære mere.
Det er en fordel, hvis du tidligere har arbejdet med Navision eller lignende ERP system, Lessor lønsystem samt MS Office herunder excel og generelt har en god IT-mæssig forståelse.

Vi tilbyder
Du bliver en del af en kultur, hvor omhyggelighed og effektivitet går hånd i hånd. Der hersker et godt kollegaskab i afdelingen og selvom, der til tider er travlt, er der altid tid til en lille snak på tværs af bordet.
Lønnen, der forhandles individuelt, matcher dine kompetencer. Der tilbydes desuden gode og ordnede personaleforhold, herunder pensionsordning, sundhedsordning, og personaleforening.
Send os en ansøgning med cv mærket ”regnskabsassistent” til job@bkh.dk.Vi skal have din ansøgning senest søndag d. 8. oktober 2017. Hvis du har spørgsmål til stillingen, så kontakt HR Partner Rikke Gadegaard på 2535 5516.

BKH Gruppen er en koncern af virksomheder, der varetager opgaver inden for jord, beton, kloak, belægning og gartnerarbejde. Projekterne ligger i Storkøbenhavn, det øvrige Sjælland samt Lolland – Falster. Koncernen har i dag 160 medarbejdere og er i fuld gang med at implementere en vækststrategi, der betyder flere arbejdspladser, flere virksomheder og flere ydelser til vores kunder.

4mrUW.jpg
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her