NMC Operator


 • If you are a current Motorola Solutions employee, please click this link to apply through your Workday account.
   

  Company Overview

  At Motorola Solutions, we create technologies our customers refer to as their lifeline. Our technology platforms in communications, software, video and services help our customers work safely and more efficiently. Whether it’s helping firefighters see through smoke, enabling police officers to see around street corners, or reliably keeping the lights on in homes and businesses around the world, our work supports those who put their lives on the line to keep us safe. Bring your passion, potential and talents to Motorola Solutions, and help us usher in a new era in public safety and security.


  Department Overview

  Operatør til Network Management Center (NMC)
  Dansk Beredskabskommunikation A/S (DBK) ejer og drifter det landsdækkende radiokommunika-ionsystem SINE (SIkkerheds-NEttet), som anvendes af alle de danske beredskaber.

  Driften af SINE handler om, at forbinde brandmænd til politifolk til falckreddere til sygeplejersker for at redde liv. Hos Dansk Beredskabskommunikation er vi særligt bevidste om denne forpligtelse. Vi arbejder derfor målrettet på, at levere en sikker og tilgængelig service der sikre, at SINE altid er til rådighed for brugerne – også når alt andet svigter.

  Vi er inde i en spændende udvikling med mange nye aktiviteter, og vi er derfor på udkig efter en af de allerdygtigste operatør, der kan hjælpe os med at optimere og styre SINE nettet for vores Network Management Center (NMC).


  Job Description

  Om jobbet

  Du har potentiale og ambition om, at blive en af de bedste inden for dit felt og du trives godt med, at håndtere mange forskelligeartede opgaver. Som NMC operatør bliver du en del af et højt kvalificeret Network Management Center (NMC) med ansvar for drift og styring af vores landsdækkende radionetværk. NMC’en består af et operatørteam, der arbejder med døgnovervågning af netværket samt et ingeniørteam med ansvar for driften og udviklingen af SINE. Du vil have base I Storkøbenhavn og servicere kunder og brugere I hele Danmark og vil ligeledes indgå i en vagtturnus.

  Vigtige opgaver for NMC operatør

  Overvågning og håndtering af alarmerSagsbehandling af incidentsOperatør rapporteringKontakt til leverandørere og brugereHåndtering af fejlmeldinger/henvendelser fra brugere, registrering og opdatering I vores CRM (Topdesk)Besvarelse af e-mail / telefonDiverse tekniske opgaver f.eks. oprettelse af radiorerKan bevare roen og overblikket I hektiske situationerIndgå i problemløsningUdføre forefaldende arbejde


  Basic Requirements

  Krav / ønsker til kompetencer

  Den ideelle kandidat har desuden følgende baggrund og erfaring med:

  Relevant uddannelse gerne indenfor service managementErfaring med ITIL Foundation herunder servicedesk og sagsbehandlingErfaring med at opbygge og vedligeholde kunderelationerTeknisk forståelseGode engelsk kundskaberKrav at du kan sikkerhedsgodkendes af PET

  Vi tilbyder:

  En unik mulighed for, at præge driften og udviklingen af SINE nettetMulighed for, at samarbejde med kolleger med en meget høj faglig videnMulighed for at sætte dit præg på virksomheden I kraft af dine idéer og engagementEn spændende og udfordrende rolle med stor alsidighed i hverdagen

  Hos Dansk Beredskabskommunikation lægger vi stor vægt på fleksibilitet og evnen til at tage initiativ. Vi arbejder i teams i et international miljø og vores indsats skaber værdi for vores kunder, organisation, kollegaer og os seslv. Vi lægger stor vægt på den personlige udvikling og sørger for, at de rigtige værktøjer er til stede. Du er en teamplayer med en positiv holdning til kollegaer og kunder og samtidig tør du sige din mening og håndterer konflikter fra start. DBK er en del af Motorola Solutions.

  Vi har ingen tidsfrist for ansøgningen til vores ledige stilling, men vi vil løbende afholde interviews.


  Travel Requirements


  Relocation Provided


  Position Type

  Referral Payment Plan

  No

 • Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.