Jobcenter Frederiksberg søger en jobkonsulent (myndighedssagsbehandler) til Center for Jobindsats

Center for Jobindsats opnormerer med en jobkonsulent og søger derfor en jobkonsulent med erfaring med myndighedsopgaven og den virksomhedsrettede indsats til arbejdet med jobparate kontanthjælpsmodtagere over 30 år.
 
I Jobcenter Frederiksberg arbejder vi ud fra strategien ”Job i Fokus”, hvor arbejdsmarkedets udbud er i centrum for vores indsats, og vi tror på en grundværdi om at tilbagevenden til arbejdsmarkedet bedst sker gennem træning på en virksomhed.
 
Vi arbejder derfor primært ud fra branchepakkekonceptet. I branchepakkekonceptet træner og udvikler borgerne deres personlige og faglige kompetencer i et forløb, der etableres ud fra udbuddet af ufaglærte jobåbninger på arbejdsmarkedet. Virksomhedsforløbene tilrettelægges efter borgers udviklingsbehov og sikrer en sammenhængende og kontinuerlig indsats og understøtter derved, at borger bevarer og udvikler erhvervede kompetencer. Jobkonsulenten udfører opfølgningen på virksomheden, sikrer borgers faglige og personlige udvikling og fungerer samtidig som myndighedssagsbehandler. Dagligdagen for jobkonsulenten er en kombination af myndighedsopgaver og opfølgning på virksomhederne.
 
Arbejdet med de jobparate kontanthjælpsmodtagere, der deltager i branchepakkekonceptet, er forankret i team jobparat-kontanthjælp, hvor der i øvrigt arbejdes med myndighedsopgaven for jobparate kontanthjælpsmodtagere.
 
Vi søger derfor en kolleger, der

 • Kan være uddannet socialrådgiver eller socialformidler
 • Eller har anden relevant uddannelsesmæssig baggrund
 • Har kendskab til arbejdsmarkedet og erfaring med den virksomhedsrettede indsats
 • Har kendskab til Lov om en aktiv beskæftigelses indsats.
 • Kan fungere i en omskiftelig hverdag med godt humør
 • Har flair og forståelse for administrative procedurer, herunder brugen af it-understøttende systemer. Vi arbejder i Fasit og kendskab hertil vil være en fordel.
 • Kan strukturere og prioritere eget arbejde og kan arbejde selvstændigt og ansvarligt med egne sager i en travl hverdag.

Vi tilbyder
 • Ansættelse i en organisation, hvor der er fokus på effektstyring i løsning af kerneopgaven, og hvor indsatser vælges ud fra viden om hvad, der virker.
 • Et dynamisk arbejdsfællesskab med gode kollegaer, der lægger vægt på et godt socialt sammenhold.
 • Et uformelt arbejdsmiljø, hvor humor og en positiv tilgang til arbejdsopgaverne vægtes højt.
 • En travl hverdag præget af høj faglighed og udvikling.
 • Fleksible arbejdstider.

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelse sker efter gældende overenskomst. Lønnen forhandles efter principperne om ny løn. Arbejdstiden er 37 timer om ugen med flekstidsordning.

Ansøgningsfrist er 12. marts 2018.
Samtaler forventes afholdt d. 16. marts 2018 med ansættelse snarest muligt.
 
Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingsopslaget, kan du kontante;
Rekrutteringspartner Fatih Mehmet  på telefon 2898 0360
Eller teamleder Mette Aahauge på tlf. 2898 5821
 
Du kan få yderligere information om Frederiksberg Kommune på www.frederiksberg.dk


Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener ca. 105.000 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her