Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Jobcenter Horsens søger virksomheds-konsulent til varetagelse af beskæftigelsesfremmende indsats for længerevarende ledige dagpenge-modtagere

Brænder du for at hjælpe længerevarende ledige dagpengemodtagere tilbage i job?
 
Kan du ”slå dørene ind” hos virksomheder, og er du stærk på samarbejdsrelationer?
 
I afdelingen ”Forsikrede ledige”, prioriterer vi vores indsats for at hjælpe længerevarende ledige i beskæftigelse, og søger derfor en motiveret og kompetent virksomhedskonsulent og jobformidler.
 
Du vil blive tilknyttet de af vore teams, der primært arbejder med faglærte ledige samt bachelor-/akademikerområdet.  
 
Dine primære opgaver
Din primære opgave er at skabe job- og praktikåbninger til ledige dagpengemodtagere bosiddende i Horsens Kommune. Ud fra den lediges forudsætninger og ønsker samt virksomhedens muligheder og behov, etablerer du løntilskud og konkrete praktikker, hvor du står for at følge op på forløbet på virksomheden. Der vil i den forbindelse indgå afholdelse af lovpligtige jobsamtaler.
 
Du vil være i tæt samarbejde og dialog med den ledige borger, arbejdsgiver samt beskæftigelsesrådgiver fra teamet. Der vil desuden indgå administrative opgaver, herunder journalføring samt udarbejdelse af praktikbeskrivelser.
 
Din profil
Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men vi ser gerne at du har kendskab til beskæftigelsesområdet. Du har erfaring med opsøgende arbejde overfor virksomheder og har dokumenterede effekter heraf. Du skal have interesse for at arbejde med borgere med såvel dansk som også anden etnisk baggrund.
 
Vi forventer, at du:

  • Kan åbne dørene til vores mange lokale arbejdspladser, og kan se muligheder for både virksomheden og borgeren
  • Har målrettet beskæftigelsesfokus i tilgangen til de borgere, du skal rådgive og motivere
  • Er engageret, resultatorienteret samt finder opgaven spændende og udfordrende
  • Kan se ressourcer frem for begrænsninger hos den enkelte borger
  • Kan arbejde selvstændigt og samtidigt tage medansvar for teamets opgaver og resultater
  • Taler engelsk
  • Er god til arbejdsplanlægning og prioritering af opgaver
  • Er positiv og kan samarbejde på tværs af teams
  • Er en kompetent IT-bruger og gerne med kendskab til VITAS og Fasit
  • Har kørekort
 
Vi tilbyder
Et fagligt spændende job, hvor du kommer til at gøre en forskel for ledige borgere bosiddende i Horsens Kommune.

En ansættelse, hvor der er rum til at udfolde kreativitet og nye arbejdsmetoder, fulgt tæt op af krav til dokumenterede resultater.

Du bliver en del af en afdeling med synlig ledelse og engagerede kolleger. Vi er et stærkt fagligt team, hvor der er mulighed for faglig sparring med tæt opfølgning på proces såvel som resultater. Vi lægger vægt på, at der er et socialt fællesskab og et godt arbejdsmiljø i hverdagen.

Vores medarbejderpakke omfatter: Flekstid, fokus på faglig udvikling, kaffeordning, sundhedsordning med adgang til kommunens fitnesscenter og en engageret personaleforening.
 
Praktiske oplysninger
Ansættelse på 37 timer ugentligt med tiltrædelse 15. januar 2020; eller snarest muligt herefter.  

Der er flekstid i forhold til den normale daglige arbejdstid: Mandag-onsdag: 8.00-15.30, torsdag 8.00–17.00 og fredag: 8:00–13.30. Der kan forekomme arbejdsopgaver uden for den normale arbejdstid.

Løn og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst.

Ansøgningsfristen er fredag d. 27. november 2020. Vi forventer at afholde samtaler mandag den 7. december og tirsdag den 8. december 2020.

I ansøgningen skal du anføre din motivation for at søge jobbet samt beskrive dine kernekompetencer i forhold til jobbeskrivelsen.

Hvis du vil vide mere om jobbet er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Arne Wind Andersen på tlf. 2325 3104 eller faglig koordinator Laila Keto på tlf. 2972 3299.
 
Om Jobcenter Horsens
Jobcenter Horsens er et af Danmarks største og mest udviklingsorienterede jobcentre med over 350 ansatte. Vi har det sidste år hjulpet flere end 18.000 personer, der står uden for arbejdsmarkedet, videre.

I Jobcenter Horsens er vores mål, at flere skal være en del af arbejdsmarkedet, og at virksomhederne skal kunne få den arbejdskraft, de har behov for. Vi tror på, at åbenhed og samarbejde er vejen til at nå målet, og vi er kendt for at have et stærkt samarbejde med virksomheder og organisationer i lokalsamfundet.

I Jobcenter Horsens har vi et erklæret mål om at arbejde efterspørgselsorienteret. Det betyder, at vi hele tiden er opmærksomme på vores omgivelsers behov – særligt behovet for arbejdskraft på det lokale og regionale arbejdsmarked.

Samtidig arbejder vi efter, at vores kontakt med ledige skal være jobrettet, så der hele tiden er et konkret job i sigte for den indsats, vi tilbyder.

Vi er en organisation, der håndterer forandringer med stor hastighed. Derfor er det vigtigt for os, at vores ansattes kompetencer altid matcher de jobkrav, de stilles overfor. Vi har stort fokus på medarbejdernes trivsel og på et sundt og sikkert arbejdsmiljø.
Læs mere om os på: www.jobcenterhorsens.dk
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.