Jobcenter Thisted søger en studentermedhjælper til staben

I Jobcenter Thisted er vi ambitiøse og lægger meget vægt på vores kerneopgaver; At hjælpe borgere i job og uddannelse samt bidrage til, virksomhederne får den arbejdskraft, de efterspørger. Jobcenter Thisted har 125 dedikerede medarbejdere, der på forskellig vis bidrager til, vi kan lykkes med disse opgaver.

Jobcenter Thisted søger en engageret studentermedhjælper på 6. eller 8. semester på en samfundsfaglig uddannelse, f.eks. Politik & Administration, til beskæftigelseschefens stab.

Jobcenter Thisted er et dynamisk hus, hvor der er fokus på udvikling. Der er en uformel omgangstone i huset, hvor humor og engagement præger arbejdsdagen.

Vi gør megen brug af forskellige former for ledelsesinformation på alle niveauer i organisationen og har opbygget gode systemer, der løbende udvikles i forbindelse med udviklingen af indsatsen. Det er derfor vigtigt, at du har flair for dataanalyse og gode formidlingsevner. Du bliver en del af et lille team med et bredt spektrum af opgaver, og skal derfor være indstillet på en omskiftelig arbejdsdag.

Du vil f.eks. blive involveret i følgende opgaver:

  • Ledelsesinformation
  • Sagsfremstillinger til politisk behandling
  • Udviklingsopgaver
  • Behandling af diverse forespørgsler

Vi søger en medarbejder, der:

  • har gode analyse- og formidlingsevner
  • kan omsætte sin viden på en let forståelig måde
  • har gode samarbejdsevner og et godt overblik

Vi forventer desuden, du er selvstændig, serviceorienteret og IT-minded.

Vi tilbyder:

  • fagligt udfordrende arbejdsopgaver
  • sparring med erfaren konsulent

Arbejdstiden er i første omgang 7 timer/uge med mulighed for yderligere timer efter aftale i perioder med arbejdsmæssige spidsbelastninger.

Stillingen er tidsbegrænset til 1 år.Du kan få flere oplysninger om stillingen ved henvendelse til konsulent Aleksander R. Nyrup, mobil 2131 8924.

Ansøgningsfrist
Den 30. april 2018 kl. 12.00.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesforhold iht. Overenskomst med HK og principperne for Ny Løn.Ansættelsessamtalerne
Forventes at finde sted den 4, maj 2018


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Spændende studiejob

IT og Digitalisering.

Aalborg
IT og Digitalisering i ldre og Handicapforvaltningen søger 2 studentermedhjælper. Brænder du for It og digitalisering og kan du lide at arbejde i et uformelt og dedikeret miljø? Vi tilbyder 2 spændende studiejobs og muligheden for relevant erhvervse...
Indrykket:17. april 2018
Udløbsdato:29. april 2018