Jobcenter Vallensbæk søger 2 sagsbehandlere

 
Jobcenter Vallensbæk søger 2 fuldtidsmedarbejdere til en særlig indsats for borgere i ressourceforløb. Begge stillinger er tidsbegrænset frem til den 31. marts 2019.   
 
Jobcenter Vallensbæk igangsætter en særlig håndholdt indsats for borger i ressourceforløb.  
 
Er du uddannet socialrådgiver eller socialformidler - gerne med erfaring, og/eller har du erfaring med borgere i ressourceforløb og du er parat til nye udfordringer? Kan du arbejde systematisk med sagsbehandling og virksomhedsrettet arbejde, i et miljø med højt til loftet og gode kollegaer? Så er det nu du har muligheden for at blive en del af et stærkt team. 
 
Vi arbejder anerkendende, helhedsorienteret og tværfagligt med en coachende tilgang. Vi vægter holdbare planer, med tydelige mål og delmål, således der er en tydelig rød tråd i sagerne.  
 
Vi tør stå fast ved vores faglighed med henblik på at hjælpe borgerne hurtigst muligt tilbage til arbejdsmarkedet. Vi arbejder ud fra en anerkendende tilgang, hvor vi altid fokuserer helhedsorienteret og sætter borgerens ressourcer i centrum.  
 
Vi søger to medarbejdere som: 
  • Har erfaring fra området og har en høj faglighed, herunder en uddannelse som socialrådgiver/formidler eller anden relevant videregående uddannelse. 
  • Kan håndtere myndighedsrollen og evner at påtage sig det ansvar, der følger med. 
  • Hurtigt kan orientere sig i en sag og evner at arbejde målrettet med at fastsætte mål og delmål ud fra en systematisk og helhedsorienteret metode, samt er i stand til at kommunikere disse mål, både skriftligt og mundtligt. 
  • Har et ønske om at arbejde resultatorienteret. 
  • Har evne til at arbejde struktureret og selvstændigt prioritere opgaverne. 
  • Har troen på, at en aktiv og virksomhedsrettet indsats, er et virkningsfuldt middel mod målet, at vende tilbage til arbejdsmarkedet. 

Vi tilbyder:  

  • Løbende faglig sparring. 
  • Dygtige og engagerede kollegaer i et godt socialt miljø. 
  • Kantineordning. 

Mere information 

Vil du vide mere om stillingen, eller har andre spørgsmål, kan du kontakte afdelingsleder, Hans Vermehren Jensen, telefon 47 97 44 43.  
 
Løn- og ansættelsesvilkår
 
Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem Kommunernes Landsforening og HK Kommunal eller efter overenskomst for socialrådgivere efter principper i Ny Løn.
 
• Arbejdstiden er 37 timer ugentligt med flekstidsordning. 
• Stillingerne er til besættelse den 1. marts eller snarest muligt herefter. Stillingerne er tidsbegrænset til den   31. marts 2019.  
• Arbejdsstedet er Jobcenter Vallensbæk, Vallensbæk Stationstorv 100, 2665 Vallensbæk Strand.  
 
Ansøgning og ansøgningsfrist 
Ansøgningen skal være os i hænde senest fredag den 23. februar 2018.  
Ansættelsessamtaler finder sted i uge 9.  
 
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her