Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Jobformidler til området for ressourceforløb

Jobformidler til området for ressourceforløb, er det dig?
Jobcenter Slagelse deltager i STARs projekt Bedre indsats for borgere i ressourceforløb frem til ultimo december 2021. Stillingen er på 37 timer ugentlig og er tidsbegrænset til 31. december 2021 med mulighed for forlængelse indtil den 30. juni 2022.

Projekt Bedre indsats for borgere i ressourceforløb bygger på viden fra tidligere landsdækkende projekter bl.a.; Flere skal med, JobFirst og Bedre Ressourceforløb, og står på to centrale vidensbaserede holdepunkter for, hvad der virker i indsatsen for udsatte borgere:

 • Virkeligheden virker; det at komme ud på en ordinær arbejdsplads med kolleger og meningsfulde opgaver løfter borgeren tættere på job
 • Medarbejderen virker; en tillidsrelation til en primær kontaktperson, der tror på borgerens jobmuligheder og øger chancerne for at komme i job.

Målet er derfor at øge indsatsen i ressourceforløb på den virksomhedsrettede del og derved hjælpe borgere i ressourceforløb tilbage til arbejdsmarkedet via praktikker med ordinære timer. Vi har fokus på, at praktikkerne skal skabe fleksjob/ordinær beskæftigelse. Ordinær beskæftigelse med kolleger, sociale relationer og meningsfulde opgaver, som bringer den enkelte tættere på en varig plads på arbejdsmarkedet.

Læs mere om projekt: Bedre indsats for borgere i ressourceforløb (nyt vindue).

Du skal være bindeled mellem jobcenteret og virksomhederne. Vi skal gennem - og for borger - skabe værdi for virksomhederne; afdække deres behov for arbejdskraft og støtte dem i videst muligt omfang, ved bl.a. at skabe det rigtige match; en meningsfuld relation mellem borger og virksomhed.

Det bliver din opgave at have kontakten til virksomhederne for at afsøge mulighederne for praktikker/ordinære timer samt hjælpe borgere der forventes at overgå til ledighedsydelse, i job inden de overgår ledighedsydelse. Du kan desuden få opgaver som jobformidler, hvor du sammen med den koordinerende sagsbehandler skal være dels den relation, som støtter borgeren ude på virksomheden, og dels sikrer progression i kompetencer samt i at opnå ordinære timer.

Så trives du i en aktiv hverdag i et ambitiøst miljø, hvor der er fokus på at borgeren er i centrum? Hvor borgeren tager - og gives - ejerskab til egen tilknytning til arbejdsmarkedet? Er du desuden bevidst om, at skabe værdi for virksomhederne gennem dit arbejde, så er stillingen som jobformidler i området for ressourceforløb, måske lige noget for dig.

Hvem er vi?
Jobcenter Slagelse er en arbejdsplads, hvor vi kontinuerligt arbejder med - og afprøver nye metoder, hvorfor du vil have indflydelse på hvorledes dine arbejderopgaver løftes. Vi arbejder målrettet med parallelle indsatser i samspil med borgeren.

Enheden består af 13 sagsbehandlere samt 6 jobformidlere. Desuden består afdelingen af Rehabiliteringsteamet, Revalidering, lægekonsulenter samt Socialøkonomiske virksomheder.

Har du erfaring som jobformidler, job- eller virksomhedskonsulent eller anden relevant faglig uddannelse vil dette være en fordel. Desuden vil det være en fordel, hvis du har erfaring med at skabe holdbare relationer til virksomheder.

Dine kompetencer
 • Erfaring med at bistå borgerne og/eller virksomhederne med job og rekruttering
 • Erfaring med og mod på dialogen med virksomhederne for således at skabe bæredygtige løsninger
 • Erfaring med brugen af IT-systemer
 • Har troen på at Virkeligheden virker, og at borgeren i langt de fleste tilfælde har en plads på arbejdsmarkedet
 • Har virksomhedsnetværk i Slagelse Kommune eller evnen til at skabe det
 • Er struktureret med systematisk tilgang til opgaverne, og kan arbejde selvstændigt
 • Er skriftligt og mundtligt velformuleret.
Det vil være en fordel hvis du har sagsbehandlererfaring.

Vi tilbyder
 • at blive en del af en ambitiøs og stolt afdeling, der arbejder målrettet og ikke mindst resultatorienteret
 • at få afgørende betydning for borgernes fremadrettede tilknytning til arbejdsmarkedet
 • en sagsstamme med ca. 20 - 25 borgere
 • en arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø og høj faglighed
 • en spændende stilling med masser af udfordringer, der samtidig rummer gode muligheder for individuel påvirkning og udvikling.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du vil blive ansat efter gældende overenskomst. Der vil endvidere blive indgået en personlig lønaftale med den forhandlingsberettigede organisation efter principperne om Ny Løn.

Tiltrædelse senest 1. marts 2021 - hvis muligt før, men vi venter gerne på den rigtige.

Vi gør opmærksom på, at der ved ansættelsen skal foreligge tilfredsstillende straffeattest, og at det er et krav at du har kørekort til personbil.

Ansøgningsfrist
 • mandag den 18. januar 2021 kl. 12.00.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler mandag den 25. januar 2021.

Send din ansøgning, CV og relevante bilag, herunder dokumentation for uddannelse via linket.

Flere informationer
Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte afdelingsleder for Ressource
Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.