Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Jobkonsulenter med trippel-rolle til "Bevægelse til arbejde''

Vil du være med til at gøre en forskel for kvinder med ikke vestlig oprindelse? Tror du på, at borgere med komplekse problemstillinger meningsfuldt kan bidrage på arbejdsmarkedet, og har du lyst til at arbejde i Jobcenter Hillerøds faglige flagskib, Job & Kompetence, hvor vi udvikler og afprøver nye metoder i arbejdet med borgerne? Så er det dig, vi har brug for!

Jobcenter Hillerød søger to Jobkonsulenter, der kan varetage en trippel-rolle, og give en helhedsorienteret indsats til kvindelige kontanthjælpsmodtagere med ikke vestlig oprindelse.

I Job & Kompetence har vi igangsat et større udviklingsprojekt ”Bevægelse til arbejde”, hvor formålet er at øge arbejdsmarkedstilknytningen blandt indvandrerkvinder med ikke vestlig oprindelse. I ”Bevægelse til arbejde” samarbejder vi både med Sprogcenter Nordsjælland om danskundervisningsforløb og med DGI Nordsjælland om motion og fællesskab som en trædesten mod arbejdsmarkedet.

Dine arbejdsopgaver
I ”Bevægelse til arbejde” varetager du som jobkonsulent tre roller, hvilket betyder, at du udover at varetage myndighedssagsbehandlingen og virksomhedsindsatsen skal tilbyde mentorstøtte og rådgivning til familien og have fokus på at sikre et godt samarbejde mellem familien og øvrige forvaltninger i Hillerød Kommune.

Du skal kunne arbejde koordinerende med borgere, der har komplekse udfordringer, og du skal have et blik for borgerens helbredsmæssige, beskæftigelsesmæssige og sociale situation.

I dit arbejde har du fokus på det lokale arbejdsmarked, blandt andet med baggrund i viden fra Jobbarometeret og vidensdeling med virksomhedskonsulenterne. Du opsøger selv virksomheder, men har også fokus på mulige match, når jobåbninger viser sig i JobAG, så borgerne får præsenteret relevante jobåbninger.

I samarbejde med borgerne vil du komme til at arbejde metodisk med ”Min plan” og udformning af CV på Jobnet. Med fokus på borgernes ressourcer vil du indkredse realistiske og relevante jobmål sammen med borgerne og udforme planer, der indeholder mål og delmål, der gør borgerne i stand til at nå deres jobmål.

Vi forventer, at du

 • har erfaring med sagsbehandleropgaver i et Jobcenter
 • har et virksomhedsrettet fokus og gerne erfaring som virksomhedskonsulent
 • har lyst til at afprøve nye metoder og arbejde evidensbaseret
 • ser muligheder frem for begrænsninger
 • kan lide at arbejde med fokus på progression i sagerne
 • er god til at skabe relationer og ser værdien i at samarbejde på tværs af afdelinger og fagligheder
 • kan kommunikere tydeligt, både mundtligt og skriftligt
 • er god til IT og gerne erfaring med fagsystemet Momentum
 • har en relevant socialfaglig uddannelse fx socialformidler eller socialrådgiver

Vi tilbyder
 • en udviklende og spændende arbejdsplads med høj faglighed og fokus på nye metoder
 • en løbende kompetenceudvikling bl.a. i LØFT og IPS
 • en lav sagsstamme på mellem 20-25 sager
 • kollegaer med et stort engagement og arbejdsglæde
 • en samarbejdende sektion, hvor du kan sparre med faglig koordinator og kolleger
 • høj grad af medarbejderinddragelse og indflydelse på egen hverdag
 • at være del af et fællesskab med godt sammenhold og let til smil og latter

Om os
I Job & Kompetence er vi 25 medarbejdere, der varetager indsatsen med borgere i ressourceforløb, aktivitetsparate kontanthjælpsmodtagere over 30 år og integrationsborgere. Det er her, vi dyrker det tværfaglige og koordinerende samarbejde med samarbejdspartnere i og uden for Hillerød Kommune. Det er her, vi udvikler nye metoder og vedholdende tror på og lykkes med at støtte borgerne ud i beskæftigelse eller uddannelse.

Ud over ”Bevægelse til arbejde” er vi i gang med flere større udviklingsprojekter, for eksempel:
 • Individuelt planlagt job med støtte (IPS) i samarbejde med Psykiatrisk Center Nordsjælland.
 • Lov om en plan i samarbejde med kollegaer på familie-, social- og sundhedsområdet.
I Jobcenter Hillerød møder vi borgerne med en anerkendende og inddragende tilgang. Vores fundament er høj faglighed, solid viden om lokale arbejdsmarkedsforhold og indgående kendskab til borgernes forudsætninger

Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat i Jobcenter Hillerød, Hillerød Rådhus, Trollesmindealle 27, 3400 Hillerød, og du vil referere til sektionsleder for Job & Kompetence, Anne Bækkegård.

Stillingerne er tidsbegrænsede til og med 31. december 2022 med mulighed for forlængelse. Begge stillinger er på 37 timer ugentlig, og ansættelse vil være efter gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist
Du søger stillingen online, og ansøgningsfristen er 10. maj 2021 kl. 12.00 med forventet tiltrædelse hurtigst muligt.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 20.

Vil du vide mere?
Du er velkommen til at kontakte faglig koordinator Anne-Lise Buchwaldt på telefon 72 32 31 51 eller sektionsleder Anne Bækkegård på telefon 72 32 30 31.

Hillerød Kommune er en dynamisk og udviklingsorienteret kommune centralt placeret i det skønne Nordsjælland. Vi er en stor arbejdsplads med mere end 5.000 ansatte, og vi servicerer ca. 50.000 borgere. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. I Hillerød Kommune har vi røgfri arbejdstid fra 1. januar 2021.

 

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.