Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Jobkonsulent/mentor til UUR, Jobcenter Randers - genopslag

Kan du skabe og fastholde god kontakt til virksomheder – for at åbne muligheder for unge?

På grund af for få indkomne ansøgninger genopslår vi stillingen som jobkonsulent til Ungdommens Uddannelseshus Randers (UUR).

Som jobkonsulent bliver du vores tilbud for et antal unge i alderen 18-30 år, som mangler tilknytning til uddannelse og arbejdsmarked og som har komplekse personlige, sociale og/eller helbredsmæssige udfordringer. Du skal derfor kunne agere i spændingsfeltet mellem anerkendelse og det at stille krav.

Dine opgaver som jobkonsulent bliver i samarbejde med dit team at tilrettelægge individuelle virksomhedsforløb. Du skal gennem afklarende og motiverende samtaler med den unge kunne finde det rette match mellem den unge og mulige praktiksteder – og dernæst etablere og foretage tæt opfølgning hos praktiksted.

Målet med indsatsen er, at den unge bliver en del af fællesskabet på arbejdsmarkedet for på sigt at kunne starte uddannelse eller arbejde. Vi har fokus på at skabe gode, fleksible løsninger, hvor den enkelte borger tager ansvar for egen udvikling.
I forløbet indgår altid at

 • arbejde med den unges motivation for forandring
 • afholde støttende, rådgivende samtaler for at understøtte den personlige udvikling
 • arbejde med den kognitive forståelse af diagnose, misbrug og afhængighed, kommunikation og assertion, samt vredeshåndtering og impulskontrol
 • fremme troen på egne muligheder for at starte på uddannelse eller arbejde på trods af skånehensyn
 • understøtte den unges aktiviteter rettet mod indslusning og fastholdelse i uddannelse og/eller arbejde
 • iværksætte virksomhedspraktik
 • foretage opfølgning på virksomhedspraktik
 • udarbejde progressionsrapporter.

Vi forventer af dig, at du har grundig erfaring med målgruppen og gerne som jobkonsulent, at du kan fortælle os om dine erfaringer med at arbejde med relation efter anerkendende metode og med at holde samtaler med afsæt i den motiverende samtale.

Hos UUR har vi et spændende, fagligt forum med engagerede kolleger. Der er tilknyttet faglig konsulent, idet vi vægter den faglige sparring højt. Vi er en arbejdsplads, hvor der er et godt samarbejde mellem ledelse og medarbejdere, og hvor arbejdsdagen er præget af humor og god stemning - selv når der er travlt, tager vi os af hinanden - og vi har plads til forskelligheder. Vi vægter en god sammenhæng mellem privatliv og arbejdsliv.

Vi lægger desuden vægt på, at du
 • er ansvarsfuld og kan udvise både empati og autoritet
 • arbejder systematisk og er resultatorienteret
 • har et stærkt jobrettet fokus i dit arbejde med de unge
 • vægter at arbejde team-orienteret og sætter ”vi” før ”jeg”
 • ser værdien i at skabe et netværk til eksterne samarbejdspartnerne, herunder virksomhedskonsulenter hos Jobcenter Randers Erhverv
 • har gode IT-kompetencer og en god skriftlighed
 • er interesseret i at arbejde ud fra de rammer og vilkår, der gør sig gældende i en politisk styret organisation
 • har kørekort og adgang til egen bil.

Din personlighed, det at du ønsker at opnå resultater i et fællesskab og dine erfaringer som jobkonsulent spiller en stor rolle – samtidig med, at det er helt afgørende for os, at du kan møde den unge med de forventninger, som arbejdsmarkedslovgivningen lægger op til.

Der er tale om en fast stilling på 37 timer pr. uge til besættelse senest den 1. april 2018.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til HK overenskomst.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til koordinator Mohammed Osman på telefon 89 15 7904, faglig konsulent Karen Beksgaard på telefon 89 15 7769 eller afdelingsleder Pia Bendtzen på telefon 89 15 7951.

Ansøgningsfrist er den 16. februar 2018 – og stillingen søges elektronisk. Du bedes vedlægge CV med oplysning om uddannelse og tidligere beskæftigelse samt kopier af eksamenspapir og evt. udtalelser.

Der indbydes til ansættelsessamtaler den 19. februar 2018 - og ansættelsessamtaler gennemføres mandag den 26. februar 2018.

Ansættelsesforhold
Fuldtid

Tiltrædelse
01.03.18

Ansøgningsfrist
16.02.18 23:59

Virksomhedens oplysninger
Jobcenter Randers

Kontaktperson
Mohammed Osman, tlf. 89 15 79 04


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her