Jobrådgiver til team aktivitetsparate over 30 år (Barselsvikariat) ved Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen

Arbejdssted: Jobcenter Kolding, Dieselvej 6, 6000 Kolding

Arbejdstid: 37 timer ugentlig

Ansættelsestidspunkt: 1. april 2018
 
Vi søger en kollega til godt sammentømret og stabilt team, er det dig? Stillingen ønskes besat 1. april 2018 og løber indtil videre frem til og med 31. maj 2019.  
 
På området har vi den seneste tid arbejdet med hyppigere kontakt til vores borgere, vi har arbejdet med mere virksomhedsrettede og ressourceorienterede samtaler. Vi ønsker at være meget målrettede i forhold til virksomhedspraktikker, med henblik på ordinære timer og job. Vi har sænket sagstallet for alle jobrådgivere, så der er mulighed for at tilbyde en mere håndholdt indsats. Den øgede indsats skal via et målrettet- og tværfagligt fokus bringe aktivitetsparate borgere tættere på arbejdsmarkedet og uddannelse.
 
Du vil udover at varetage den lovpligtig rolle som koordinerende sagsbehandler for borgerne også skulle yde dét ekstra, som kan gøre forskellen. Du skal være i stand til at holde fokus på borgernes ressourcer og se disse i sammenhæng med muligheder på arbejdsmarkedet. Dette selvfølgelig i samarbejde med Virksomhedsservice, som er vores interne afdelingen, som sikrer praktikkerne.
 
Opgaven vil derudover bestå i at skabe relationer til samarbejdspartnere og andre interessenter, der kan bistå borgerens udvikling mod arbejdsmarkedet, samt etablering af netværk lokalt og privat.  
 
Når borgerne deltager i virksomhedspraktik eller løntilskud, vil der være fokus på en mere opsøgende kontakt i forhold til afholdelse af opfølgningssamtaler på virksomheden med deltagelse af jobkonsulent og arbejdsgiver. 
Hvad kan vi tilbyde:
Et spændende job med mange udfordringer og stor selvstændig kompetence. Du vil konstant blive udfordret på din faglighed og blive tilbudt faglig vejledning på et højt niveau sammen med engagerede og gode kolleger. En arbejdsplads hvor fagligt kompetente rådgivere er hele grundlaget for vores resultater på beskæftigelsesområdet.
 
Vi tilbyder et grundigt introduktionsprogram. Vi har flekstid og sundhedsordning i Kolding Kommune. Jobcenter Kolding er Det hjertelige jobcenter, hvor vi arbejder efter værdierne professionalisme, respekt, værdighed og tillid. Desuden arbejder vi med et mere hjerteligt udtryk i vores skriftlige og mundtlige kommunikation, ligesom et mere fleksibelt telefonsystem skal give borgerne mulighed for at komme i kontakt med os efter behov 24/7.
Funktioner:
Med udgangspunkt i Det Hjertelige Jobcenter og vores værdier om professionalisme, respekt, værdighed og tillid, er det vores forventning, at du skal kunne:

 
 • Rådgive og vejlede aktivitetsparate borgere i forhold til beskæftigelse og uddannelse 
 • Afholde jobsamtaler og udarbejde jobplaner, der skaber værdi og progression for vores borgere 
 • Udrede kompetencer i tæt samarbejde med borgere, virksomheder, uddannelsesinstitutioner og andre relevante samarbejdspartnere 
 • Visitere vores borgere til løntilskudsjob, virksomhedspraktik og aktivering. 
 • Udarbejde rehabiliteringsplaner i sager om fleksjob og førtidspension mv.. 
 • Samarbejde med både interne og eksterne samarbejdspartnere. 

Kvalifikationer:
 • Er uddannet socialrådgiver 
 • Har lyst og evne til at arbejde med mennesker 
 • Har evne til at skabe relationer og tillid med forskellige typer af borgere 
 • Har gerne erfaring eller kendskab til misbrug, psykiatri og handicap 
 • Er psykisk robust og rummelig 
 • Kan tænke i helheder og se muligheder 
 • Er samarbejdsorienteret og har lyst til kontakt med mange forskellige aktører 
 • Er kreativ, positiv og løsningsorienteret 
 • Har erfaring med beskæftigelsesområdet og har fokus på selvforsørgelse for målgruppen 
 • Er fortrolig med IT 
 • Er i stand til at kommunikere både skriftligt og mundtligt 
 • Er systematisk planlæggende og proaktiv 


Løn: Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst samt efter principperne om lokal løndannelse i forhold til stillingens funktioner og ansøgerens kvalifikationer.

Nærmere oplysninger fås ved henvendelse til:
Teamleder Uffe Hornbech, tlf. 79796200, uffho@kolding.dk

Ansøgning sendes elektronisk via knappen "Ansøg".

Ansøgningsfrist: 21. februar 2018, kl. 12:00

Ansættelsessamtaler: Forventes afholdt den 27. februar 2018

Forud for ansættelse indhenter Kolding Kommune straffeattest/børneattest, når loven kræver det, eller stillingen i øvrigt berettiger til det.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her