Gem job

Jørn Iversen Rødekro ApS søger ansvars- og kvalitetsbevidst cykelmekaniker

Friheden til at komme rundt, hvor som helst og når som helst er noget, vi mener, alle skal have mulighed for – og dét er det, vi arbejder for hver dag. Vi er førende indenfor udvikling af cykler til personer med nedsat funktionsevne – og vores egne serier af cykler produceres på vores værksted i Hydevad, lidt uden for Rødekro. Ligeledes er vi forhandler af Van Raam cykler.

Vi søger en ekstra medarbejder på vores værksted, som skal kunne levere et kvalitetsarbejde hver gang. De cykler, vi producere, er designet til at gøre kundernes hverdag lettere, derfor skal cyklerne være i orden hver gang. Du skal have et stort kendskab til cykler og vide, hvordan man samler cykler fra bunden, selvfølgelig med oplæring i vores cykler.

Dine arbejdsopgaver:

  • Samle cykler fra bunden
  • Fejlsøgning ved cykler, der er i stykker, samt reparation af dem
  • Gennemtjek af Van Raam cykler, samt småjusteringer og tilpasninger til den enkelte kunde
  • Klargøring og tjek af cykler til de kørende konsulenter
  • Kundehåndtering, i forbindelse med indlevering af cykler til reparation samt afprøvninger af cykler
  • Kendskab til motor og el vil være et stort plus, da mange af vores cykler monteres med el

 

Vi søger en medarbejder, der tager ansvar for sine opgaver og får dem udført til UG. Der er stor frihed under ansvar, og det skal du kunne fungere i sammen med dine kolleger. Du skal kunne tænke ud af boksen, da vi til tider får meget individuelle behov, som skal løses for den enkelte kunde. Vi går meget op i at få alle ud at cykle, også hvis det kræver en individuel løsning.

Hvem er vi:

Vi er en familiejet virksomhed, der siden 1982 har specialiseret os i at udvikle og levere hjælpemidler til personer med nedsat funktionsevner. Vi er et team på 13 medarbejdere, hvor de fleste har til huse i Hydevad lidt uden for Rødekro, men vi leverer cykler i hele landet og har derfor også konsulenter, som primært holder til på de danske landeveje. Vi er et ambitiøst og innovativt team, der hele tiden forsøger at udvikle produkter til den enkelte brugers behov. Vi prioriterer et godt arbejdsmiljø, hvor vi har travlt, men tonen holdes god, uformel og med plads til værkstedshumor.

Lyder dette som noget for dig? – så send en ansøgning samt CV til ri@ji.dk. Vi tager samtaler løbende og ansætter, når den rigtige medarbejder findes, så send din ansøgning med det samme.


Gem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.