Jord og betonarbejder på Djursland

Brdr Kempel ApS.

Da vi oplever stor efterspørgsel på sommerhussalget, udvider vi vores team af anlægsstruktører. Vi søger både makkerpar og kandidater, der søger på egen hånd.

Du kommer til at arbejde tæt samen med en makker på primært sommerhus fundamenter. I starten vil i typisk overtage en sandpude med afsætning og påbegynde støbning af fundament, puds, kloakarbejde, udlægning af isolering og støbe gulv.

I vil hurtigt kunne komme til at lave sandpude arbejdet også. I nogle tilfælde vil der også være et eksist. sommerhus der skal nedrives først.

Du bliver en del af et godt team

Vi går op i at fastholde et tæt sammenhold, her er alle etn del af teamet. derfor møder vi ind på firmaadressen hver morgen og tager en kop kaffe sammen, inden vi tager ud til byggepladserne.

Stillingen er på 37 timer, og du arbejder kun i hverdagene.

 Brdr. Kempel ApS
Brdr. Kempel Aps er fra 2008 og arbejder i hele Midt- og Østjylland. Vi løser alle former for jord- og betonarbejde og har stor erfaring inden for branchen. Vi råder over en moderne maskinpark, som vi hele tiden tilpasser efter behov.

Læs mere om os her.

Du har solid erfaring med anlægsarbejde
Vi ser gerne, at du er uddannet anlægsstruktør eller bygningsstruktør, men har du flere års erfaring fra en lignende stilling, hører vi også gerne fra dig. Det vigtigste er, at du kan byde ind fra start og få noget arbejde fra hånden. For at komme i betragtning skal du have erfaring med:

  • belægningsarbejde og rørlægning med rørlæggerbevis

  • kørsel med minigraver og andre maskiner

  • betonarbejde, herunder støbning af fundamenter og puds.

Lyder det som noget for dig?
Vi holder samtaler løbende, så send din/jeres ansøgning hurtigst muligt til Casper Martin Kempel på casper@kempels.dk. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Casper på 2538 9701.

Vi ser frem til at høre fra dig.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.