Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Jordbrugsakademiker, landinspektør eller lignende med flair for forhandling og interesse for jordfordeling

Vil du være med til at skabe en bedre udnyttelse af vores landbrugsarealer, samtidig med at naturområder i det danske land bliver genskabt? Og trives du med et fleksibelt arbejde som ofte foregår under åben himmel? Så er du måske en af vores nye jordfordelingsplanlæggere, som skal i dialog og forhandling med landmænd over hele landet.

Fra skrivebordet til marken – husk gummistøvlerne
Du får ansvaret for at gennemføre jordfordelinger, hvor landbrugsjord skal opkøbes og der skal findes erstatningsjord. I en jordfordeling indgår du frivillige overenskomster med en række lodsejere om køb, salg og bytte af jord, til gavn for både miljøet, lokalsamfundet og landmanden. Du får en spændende og afvekslende hverdag, hvor arbejdet foregår både ved skrivebordet og på landmandens hjemmebane i marken. Dine arbejdsopgaver bliver at:

  • Gennemføre jordfordeling i tæt samarbejde med landmænd, kommuner, konsulenter, Naturstyrelsen og Miljøstyrelsen
  • Forhandle aftaler på plads med landmænd med udgangspunkt i de kompensationsmuligheder, der er til rådighed
  • Skabe resultater, der sætter varige spor i det danske landskab
  • Sikre at deadlines bliver overholdt i vanskelige forhandlinger
Du bliver en del af et engageret og resultatorienteret team, som sætter faglighed, sparring og samarbejde højt – også når det går stærkt. Efterspørgslen på jordfordeling er stor og stærkt stigende, og vi udvider derfor holdet af jordfordelingsplanlæggere, og forventer at teamet udvides til 20 medarbejdere.

Tjenestestedet er i Tønder, men der tilbydes gode muligheder for hjemmearbejde. Bor du i en anden landsdel er det alligevel muligt at varetage arbejdet, men du må forvente enkelte arbejdsdage i Tønder hver måned. Dine projekter kan være geografisk placeret i hele landet, og stillingen indebærer derfor en del rejseaktivitet. Udkørsel til projekterne sker i egen bil, og der ydes kørselsgodtgørelse i henhold til statens gældende regler og takster.

Fleksibel, fagligt uddannet forhandler
Du har en relevant uddannelse som jordbrugsakademiker, landinspektør eller lignende. Gerne med nogle års praktisk erfaring med kontakt til landmænd - f.eks. som konsulent. Gode forhandlingsevner, kortforståelse og flair for digitale løsninger vil være en fordel.

Du kommer til at spille en vigtig rolle i at løse vores forskellige opgaver – både selvstændigt og i samarbejde med kollegaer, din teamleder og 2 faglige koordinatorer. Du får en god oplæring i arbejdet og bliver klædt på til at varetage opgaverne. Der vil desuden være rig mulighed for løbende sparring med erfarende kolleger.

Velkommen til Jordfordeling & Landbrugslov – din nye arbejdsplads
Jordfordeling & Landbrugslov er en enhed med 50 fagligt dygtige og engagerede kolleger, som har arbejdssted i vores velindrettede kontorlokaler i den gamle kaserne i Tønder. Medarbejderne er fordelt i tre teams, hvor medarbejderne i team Planlægning arbejder i hele Danmark med jordfordelingsprojekter, og indgår i et tæt samarbejde med enhedens øvrige teams, som beskæftiger sig med ejendomsberigtigelse og lovarbejde.

I enheden praktiserer vi en åben og ærlig ledelsesstil, lægger vægt på at kunne tilbyde medarbejderne gode udviklingsmuligheder, og vi synes det skal være sjovt og givende at gå på arbejde.

Ansættelsesvilkår
Du vil blive ansat som fuldmægtig i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og AC. For kandidater med den rette erfaring vil der være mulighed for indplacering som specialkonsulent.

Ansættelsesområdet er Miljø- og Fødevareministeriet med tilhørende institutioner og tjenestestedet er Landbrugsstyrelsen, Pionér Allé 9, 6270 Tønder.

Stillingerne ønskes besat pr. 1. februar 2021 eller snarest derefter.

Kontakt
Hvis du vil høre mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte teamleder Lars Grumstrup på telefon: 93 59 73 18 eller enhedschef Frank Kargo på telefon 22 69 47 15.

Du kan få mere information om arbejdet som jordfordelingsplanlægger her: https://mfvm.dk/ministeriet/i-nationens-tjeneste/jordfordelingsplanlaegger/ eller her: https://youtu.be/xAPic49UiBM

Ansøgning
Søg stillingerne ved at sende en ansøgning inkl. CV, eksamensbevis og evt. referencer online i vores rekrutteringssystem (tryk på ”Søg stilling”) senest torsdag den 26. november 2020.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler den 9. og 10. december 2020 i Tønder.
Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.