Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Jordbrugskandidat med miljø-/plantebaggrund til Augustenborg

Vil du være med til understøtte Krydsoverensstemmelseskontrollen (KO) og kontrollen med pesticider? Brænder du for at sikre robuste faglige afklaringer på disse områder og formidle dem til vores dygtige kontrollører? Og har du lyst til at indgå i et spændende fagligt miljø, hvor vi arbejder med reglerne indenfor krydsoverensstemmelse. Så er muligheden der nu, hvor vi søger en medarbejder til KO-teamet i Jordbrugskontrol.

Fra EU regler til effekt i marken
Vi er med til at sikre landmændene det korrekte EU-tilskud og sørger samtidig for, at landmænd, gartnerier og andre virksomheder lever op til de fastsatte regler på de forskellige områder. På den måde er vi med til at sikre bæredygtig udvikling af nogle af Danmarks største eksporterhverv, der lever af og med naturen – og det er vi stolte af.

Som medarbejder i KO-teamet er du sammen med dine kollegaer ansvarlig for at forberede kontrollen på KO-området, særligt på KO-Miljø- og pesticidområdet, samt en række mindre kontrolområder som flyvehavre og 2-m bræmmer. Vi giver bidrag til praksis og effekt på regelområdet, sørger for faglige afklaringer, tilrettelægger kontrollen og giver vores kontrollører den bedst mulige support til understøttelse af deres arbejde i marken. Vi har således en tæt kontakt med mange interne og eksterne samarbejdspartnere. Som en naturlig del af kontrolforberedelsen udarbejder vi kravspecifikationer til IT-understøttelse og laver test af løsningerne.

Foruden support vil du blive inddraget i det tværgående samarbejde i forhold til kunder, kollegaer i andre enheder og andre myndigheder, hvorfor gode skriftlige og mundtlige kommunikationsevner er væsentlige værktøjer i din hverdag. Digitalisering er et grundlæggende værktøj, så gode IT-kvalifikationer er et krav, og IT-udfordringer tager du med et smil.

Det betyder, at dine opgaver bliver at:

  • Tilrettelægge kontrollen og supportere vores dygtige kontrollører
  • Koordinere og sikre faglige afklaringer på tværs af organisationen og med andre myndigheder
  • Kravspecificere nye It-løsninger og deltage i test af disse
  • Gennemføre kvalitetssikring af kontrolarbejdet og supervision
  • Bidrage til nye regler på området
Du kan se frem til en spændende og udfordrende hverdag med mange samarbejdspartnere både internt, eksternt og ikke mindst med vores kunder. Du får stor faglig indsigt og gode muligheder for at udvikle dig og lære nyt. Vigtigst af alt får du en hverdag, hvor vi har engagement, ambitioner og fart på, men hvor vi også prioriterer, at det skal være sjovt at gå på arbejde.

Jordbrugsfaglig profil med godt humør og skarpe kommunikationsevner
Vi forestiller os en profil med en jordbrugsfaglig baggrund, ex. Jordbrugskandidat – gerne med konsulenterfaring eller anden relevant erfaring. Du samarbejder og skaber resultater i fællesskab med forskellige faggrupper, fordi du ved, at det giver den bedste opgaveløsning. Du har en interesse for at arbejde med offentlig forvaltning og administration – erfaring er en fordel, men ikke et krav.

Velkommen til Jordbrugskontrol – vi mestrer balancen mellem kontrol og kundefokus
Jordbrugskontrol i Augustenborg består af 75 engagerede medarbejdere fordelt på 4 teams. Vi har som hovedopgave at planlægge og koordinere kontroller og sagsbehandle indenfor miljø- og økologiområdet med udgangspunkt i reglerne på jordbrugs- og virksomhedsområdet. Du bliver en del af Team Koordinering og KO, hvor vi arbejder med koordineringen på tværs af kontrolområderne samt specifikt med kontrollen på KO-området, herunder pesticidkontrollen og kontrollen med krav til mærkning og registrering af dyr og foder. Vi prioriterer at være fagligt stærke og at videns dele på kryds og tværs - f.eks. deltager vi i en del faglige workshop/kurser.

Vi sørger for en grundig introduktion og oplæring i området, og du kan forvente enkelte rejsedage til København og de regionale afdelinger.

Ansættelsesvilkår
Du vil blive ansat som fuldmægtig i henhold til overenskomst for akademikere i Staten. Der er mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer. (AC)

Ansættelsesområdet er Miljø- og Fødevareministeriet med tilhørende institutioner, og tjenestestedet er Landbrugsstyrelsen, Augustenborg Slot 3, 6440 Augustenborg.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt og senest 1. december 2020.

Kontakt

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Eva Rosenørn på telefon 22689615, mail evaros@lbst.dk.

Læs mere på www.lbst.dk/job.

Ansøgning
Søg stillingen ved at sende en ansøgning inkl. CV, eksamensbevis og evt. referencer online i vores rekrutteringssystem (tryk på ”Søg stilling”) senest søndag den 18. oktober 2020.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i Augustenborg i slutningen af uge 43 og starten af uge 44.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.