Jordemoder søges til 28 timers stilling.

Vi søger en medarbejder, til at varetage inseminationer, scanninger, journalsamtaler, samt svare mails og telefonopkald her på fertilitetsklinikken.

Vi leder efter en person som er fleksibel, omsorgsfuld, imødekommende og rummelig. Du skal kunne arbejde med Word og Excel samt Outlook.

Jobbet er meget selvstændigt, vagterne ligger i dag tiden fra kl. 9-16. Du skal kunne tale og skrive tysk og engelsk. Sproget ligger vi meget vægt på, da vi anvender det dagligt i klinikken.

Der er tale om en 28 timers stilling, med vagt ca. hver 3 weekend.

Vi kan tilbyde et godt arbejdsmiljø, super dejlige kollegaer, et udfordrende job i dejlige omgivelser. Erfaring fra tilsvarende job er en fordel, men ikke et krav da vi tilbyder en grundig oplæring i en spændende branche.

Ansøgningen med CV sendes til anette@sellmerklinik.dk


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Scanningsjordemoder til byens lækreste jordemoderklinik

Moderliv ApS

Moderliv søger erfarne scanningsjordemødre sonografer til deltid fuldtidsstilling eller som timelønnet. Ansættelse snarest eller efter nærmere aftale. Moderliv er en jordemoderledet scannings- og jordemoderklinik med bosæde i hjertet af København. K...
Indrykket:22. marts 2018
Udløbsdato:17. maj 2018

Jordemødre til Fødegangen/Fødemodtagelsen, Herlev Hospital

Gynækologisk Obstetrisk Afdeling

Nyt Mor-Barn-Center kan blive rammen om dit fremtidige virke som jordemoder. Som jordemoder har du, netop nu, en unik mulighed for at være med til at forme fremtidens fødested på Herlev Hospital. Vi søger jordemødre til Fødegangen Fødemodtagelsen. I...
Indrykket:3. april 2018
Udløbsdato:3. maj 2018

Sonograf - jordemoder/sygeplejerske - søges til Herlev Hospital

Gynækologisk Obstetrisk Afdeling

Sonograf (jordemoder sygeplejerske) søges til Afsnit for Føtalmedicin, Gynækologisk Obstetrisk Afdeling på Herlev Hospital Vi søger ny sonograf, da en af vores kollegaer går på barsel og vi udvider vores kapacitet til oplæring og uddannelse af sonog...
Indrykket:3. april 2018
Udløbsdato:20. april 2018