Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Jordemødre til føde og svangreafsnit, Sjællands Universitetshospital, Roskilde
Vi søger tre jordemødre til basisfunktion til fødegang og svangreafsnit.

Afdelingen er en specialafdeling med ca. 2500 fødsler. Vi har en fødegang med seks fødestuer og et svangreafsnit med både ambulante funktioner, igangsættelser og indlagte gravide. Stillingerne kan tilpasses til det du helst vil og kan ligge udelukkende på føde- eller svangre afsnit eller tilrettelægges som kombinationsstillinger. Dertil Jordemoderkonsultation i Roskilde, samt udekonsultation på fire lokaliteter i optageområdet. Vi er uddannelsessted for jordemødre og læger, har learning lab på fødegangen, årlige simulations og færdighedstræningskurser, og prioriterer i det hele taget læring, tværfagligt samarbejde og faglig udvikling højt.

Vi arbejder med at styrke den normale fødsel og nedbringe andelen af akutte sectioer.

Vi har høj trivsel og et ualmindelig godt kollegialt samarbejde.

Vi har kliniske jordemoderspecialister på fødegangen døgnet rundt.

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital vil være pioner i det danske sundhedsvæsen og definere en ny, bedre og anderledes måde at drive et sundhedsvæsen på. Med overskriften ”Patienten er alt” implementerer hospitalet en ambitiøs strategi, som vil sætte en ny retning for fremtiden. Missionen er patienten, og visionen er suveræn kvalitet.

Sjællands Universitetshospital er etableret som en organisatorisk enhed. Vi er således allerede nu i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne. Når bygningerne i Køge står færdige i 2023, vil regionens specialiserede behandlings-, forsknings- og undervisningsaktiviteter være samlet her. Læs mere om Sjællands Universitetshospital på her.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her