Jordemødre til Fødegangen/Fødemodtagelsen, Herlev Hospital

Nyt Mor-Barn-Center – kan blive rammen om dit fremtidige virke som jordemoder.

Som jordemoder har du, netop nu, en unik mulighed for at være med til at forme fremtidens fødested på Herlev Hospital. Vi søger jordemødre til Fødegangen/Fødemodtagelsen.

I 2019 flytter afdelingen ud i nye fantastiske rammer med føde-, og gravidmodtagelse, fødeafdeling samt barsel/svangreafsnit. Huset er noget særligt. Det er rundt og der er tænkt meget over indretning med hensyn til velvære for patienter og ansatte. Vi får smukke fødestuer, der understøtter kvinderne og familiernes forløb med den nyeste teknologi og tryghedsskabende arkitektur.

Dette giver både nye arbejdsfunktioner og bedre patientforløb. Vi kommer fx til at arbejde tættere sammen med Neonatalafdelingen, da vi skaber stuer med delt fagligt ansvar, således at mor og barn kan forblive samlet. Vi arbejder tillige for et fødeafsnit for lavrisikofødsler. Så, har du gode ideer og lyst til at bidrage til alt dette – er Herlev stedet for dig.

Vi har en ”Kendt jordemoderordning”, der varetager ca. 500 fødsler pr år og en gruppe af dedikerede jordemødre der varetager ca. 3 % hjemmefødsler.

Nyuddannet:
Er du nyuddannet, vil du blive en del af vores introduktionsprogram hvor målet er, at dine kompetencer øges og vi lærer dig at kende: Mentorcafe, undervisning i suturering, HOPE.

Afdelingens faglige mål:
Vi arbejder aktivt med hospitalets bærende værdi ”Godt behandlet” så vi kan tilbyde fødselshjælp med højeste faglige kvalitet og brugertilfredshed i et tæt tværfagligt samarbejde. Vores målsætning er vedvarende, at optimere fødselsforløbet for at undgå unødige indgreb samt sikre raske mødre og børn. Målet er, at alle gravide, fødende og barslende kvinder får et positivt forløb, der bliver skræddersyet til den enkelte families behov.

Vores medarbejderpolitik er, at bidrage til et godt arbejdsmiljø ved åbenhed, positivitet, kreativitet og arbejdsglæde i et tværfagligt samarbejde.

Vi søger jordemødre, der:

 • Udviser engagement og er nysgerrig på fagets muligheder
 • Kan arbejde 37 timer ugentlig i skiftende vagter med weekendarbejde hver 2. weekend. Vi arbejder på mulighed for arbejdsweekend hver 3. weekend
 • Kan arbejde selvstændigt i et travlt miljø, og som gerne vil påtage sig ansvar
 • Kan indgå løsningsorienteret og opmærksomt i det kollegiale samarbejde som del af et team
 • Kan håndtere den patologiske såvel som den normale fødsel

Vi tilbyder:
 • Et miljø hvor man hjælper hinanden, hvilket giver gode kolleger og et godt tværfagligt samarbejde
 • Sutureringsprojekt, hvor du bliver dygtig til at diagnosticere og suturere fødselsbristninger [AV1]
 • Tværfaglig obstetrisk færdighedstræning, fx post partum blødning, skulderdystoci og eklampsi
 • Forum for nyuddannede jordemødre med fokus på jordemoderfaglige temaer og trivsel - supervision og mentorcafe.
 • Gruppeorganisering, hvor alle jordemødrene indgår i mindre grupper, med fælles undervisning og gruppemøder, som tilsammen skal bidrage til godt teamarbejde og høj trivsel
 • Afdelingsjordemoderfunktion hele døgnet
 • Mulighed for at arbejde i team: Hjemmefødsels-, efterfødsels-, og sectioteam
 • Velfungerende tværfagligt samarbejde med daglig obstetrisk konference og en ugentlig tværfaglig pædiaterkonference.
 • Der gives god introduktion til kontaktjordemoderfunktionen ved de uddannelsesansvarlige jordemødre.
Vi prioriterer faglig udvikling, og har flere igangværende projekter, eksempelvis suturringsprojekt samt nedbringelse af sphincterruptur-frekvensen (HOPE).

Hvis du kommer fra Fyn eller Jylland har Herlev kommune en ”Grøn Anvisning”, så de kan måske hjælpe med bolig.

http://www.herlev.dk/borger/bolig-og-byggeri/lejebolig/ansog-om-bolig/jeg-onsker-at-soge-lejebolig-i-herlev?searchterm=boliganvisning


Ansættelsesvilkår:
Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist:
22. april 2018

Har du lyst til at høre mere om stillingerne, er du meget velkommen til at kontakte vicechefjordemoder Signe Beck Gaub tlf.: 38 68 21 79, eller vicechefjordemoder Andrea Vinten tlf.: 38 68 24 37.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Har du en klinisk jordemodersupervisor/afdelings-jordemoder i maven?

Gynækologisk/Obstetrisk Afd

Brøndby
Erfarne jordemødre søges til nyoprettet kombinationsstilling på Hvidovre Hospital. Vil du være en del af Danmarks største fødested, hvor fagligheden, sikkerheden og kollegerne er i top? I Gynækologisk Obstetrisk Afdeling på Hvidovre Hospital opnorme...
Indrykket:20. april 2018
Udløbsdato:24. maj 2018

Scanningsjordemoder til byens lækreste jordemoderklinik

Moderliv ApS

Moderliv søger erfarne scanningsjordemødre sonografer til deltid fuldtidsstilling eller som timelønnet. Ansættelse snarest eller efter nærmere aftale. Moderliv er en jordemoderledet scannings- og jordemoderklinik med bosæde i hjertet af København. K...
Indrykket:22. marts 2018
Udløbsdato:17. maj 2018

Jordemoder søges til 28 timers stilling.

SELLMER KLINIK ApS

København
Vi søger en medarbejder, til at varetage inseminationer, scanninger, journalsamtaler, samt svare mails og telefonopkald her på fertilitetsklinikken. Vi leder efter en person som er fleksibel, omsorgsfuld, imødekommende og rummelig. Du skal kunne arb...
Indrykket:4. april 2018
Udløbsdato:22. april 2018