Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Journalist til Kontant

DR1’s undersøgende forbrugermagasin Kontant søger en stærk journalist, som vil være med til at afdække væsentlige historier, som berører danskerne og deres pengepung.

Kontant er et af DR1’s stærkeste brands, som leverer kritisk forbrugerjournalistik til DR1. Vores ambition er at være tæt på forbrugernes hverdag og lave historier, der betyder meget for mange.
Programmet har de seneste år gennemgået en rivende udvikling både i forhold til journalistik og form. Vores format er 43 minutter, så der er mulighed for at komme helt i dybden med historien hver gang. Vi prioriterer den dramaturgiske udvikling af programmerne højt, så du skal også have lyst til – og gerne erfaring med - at arbejde med den del af TV-fortællingen.
Kontant har også et digitalt univers på DR.DK/Kontant og Facebook, og vi arbejder løbende på at inddrage vores brugere og seere.

Vi forventer, at du:

  • har ambitioner og erfaring med undersøgende journalistik
  • har en stærk fortællelyst og erfaring med produktion på tv, gerne i længere formater
  • hele tiden er på jagt efter den gode historie og er indstillet på at gå den ekstra mil for at lave de bedst mulige programmer
  • har en høj etisk standard og ved, at en sag har flere sider
  • kan tænke nyt og originalt og er klar til at udfordre og udforske måden, man fortæller kritisk forbrugerjournalistik på
  • har gode samarbejdsevner og trives i et tæt redaktionelt fællesskab
Vi tilbyder en redaktion med dygtige og erfarne journalister, fotografer og klippere. Humøret er højt og tonen uformel, og vi samarbejder tæt med hinanden om de historier, vi har gang i.

Kontantredaktionen består foruden redaktør og vært af 7 uddannede journalister, og vi har faste fotografer og klippere tilknyttet. Vi deler redaktion med DR Dokumentar, som vi samarbejder med i det daglige.

Dit arbejdssted er DR i Aarhus.
DR i Aarhus er også hjemsted for DR Nyheders redaktion ”Indland Vest”, DR Kultur, Børn og Unge samt Sporten, og DR Østjylland.

Ansøgningsfristen er onsdag den 25. november 2020, og vi forventer at holde samtaler i ugen efter.
Tiltrædelse efter aftale.
Du er velkommen til at kontakte redaktør Per Schouby, psu@dr.dk, mobil 23420048, eller dokumentarchef Steen Jensen, sjs@dr.dk, mobil 40207569, hvis du har spørgsmål til stillingen.

DR ønsker at afspejle samfundet. Derfor opfordrer vi kvinder og mænd uanset alder, religion, handicap og etnisk baggrund til at søge. Stillinger i DR søges udelukkende elektronisk, via opslaget på dr.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.