Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

JPO UN Secretariat

Junior Programme Officer (Political Affairs & Human Rights) Executive Office of the Secretary General New York Beskrivelse

Søger du nye udfordringer uden for Danmark og tiltrækkes du af en karriere i et spændende interkulturelt og til tider udfordrende og meget hektisk arbejdsmiljø? Har du kendskab til og et ønske om at bidrage til den bistandspolitiske dagsorden, herunder SDG'erne og de danske prioritetsområder? Er du fleksibel og handlekraftig og god til at udvikle netværk og indgå i teams, er en Junior Professional Officer stilling ved FNs organisation for menneskerettigheder måske noget for dig.

I samarbejde med FN-sekretariatet i New York søges en juniorrådgiver til generalsekretærens kontor/EOSG på politiske områder og menneskerettigheder. Du vil under ansættelsen være tilknyttet enhederne for Humanitarian & Human Rights og Rule of Law. Læs mere om stillingens indhold og kvalifikationskrav i organisationens stillingsbeskrivelse her.

Din ansættelse finansieres af Udenrigsministeriet, men organisationen er arbejdsgiver. Du ansættes og udsendes derfor på FN systemets normale ansættelsesvilkår. Kontrakten indgås med organisationen for et år af gangen med mulighed for forlængelse i yderligere et til to år.

Du aflønnes under ansættelsen i henhold til FN’s lønsystem. Lønnen består - ud over en grundløn, som beregnes på basis af relevant erfaring - af diverse tillæg bl.a. et stedtillæg på en procentdel af grundlønnen. Stedtillægget er afhængig af det gældende omkostningsniveau på tjenestestedet og bliver jævnligt justeret af FN. Lønindplacering beregnes af FN i henhold til FNs regler.

Ansættelsessted

New York

Forventet tiltrædelse

3-4 kvartal 2020

Ansøgning

Opfylder du organisationens kvalifikationskrav beskrevet i stillingsbeskrivelsen, skal du søge elektronisk nederst i opslaget på ”søg stillingen”.

For at komme i betragtning til stillingen skal din ansøgning bestå af følgende dokumenter: 1) en motivationsskrivelse på engelsk (samme motivationstekst indsættes i FNs ansøgningsskema punkt 29) 2) FNs ansøgningsskema, 3) dit CV på engelsk ( samt 4) samtykkeerklæring. Desuden eksamensbevis for bestået kandidatgrad, karakterudskrift og evt. anbefalinger. Skal anbefalingerne kunne læses af organisationen, skal disse være på engelsk.

I henhold til FNs retningslinier skal du have en bestået kandidatgrad på ansøgningstidspunket for at komme i betragtning.

BEMÆRK, at ansøgningen først er komplet, når motivationsskrivelse, Personal History Form, CV, samtykkeerklæring, bevis og karakterudskrift er registeret i rekrutterings­syste­met via linket "søg stillingen" nederst på siden. Læs nærmere om FNs krav til motivationsskrivelsen, ansøgningsskemaet og dit CV her.

Ansøgningsfrist

02. juli 2020 kl. 23.59 dansk tid

Udvælgelse af kandidater til interview

Organisationen inddrages i screeningprocessen, og kandidater, der udvælges til interview, modtager besked herom pr. e-mail i løbet af juli. Alle andre ansøgere modtager samtidig et afslag pr. e-mail. Interview til stillingen forventes gennemført ultimo august.

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte os med spørgsmål, som ikke fremgår af organisationens stillingsbeskrivelse eller af vedhæftede vejledning til ansøgere via mailboks: multijob@um.dk.

Søger du via Job-i-Staten, eller virker linkene ikke, henvises til Udenrigsministeriets hjemmeside www.um.dk.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.