Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Jr. Assistant

Jr. Assistant

Studentermedhjælper til reception mv. i Humlebæk – tidsbegrænset stilling
Kunne du tænke dig at få et helt særligt indblik i service- og administrationsfaget? Så træd ind i vores centrale reception, hvor din hjælpsomme og udadvendte natur virkelig kan komme i spil.

”Måske er du i gang med en uddannelse, har et sabbatår efter gymnasiet eller bare et års tid, som du har lyst til at bruge i en reception. Vi ved ikke, præcis hvor i livet du er lige nu, men er du serviceminded og klar på en udadvendt rolle, hvor du er med til at sikre, at hverdagen glider bedst muligt for vores gæster og kolleger, så er det her jobbet for dig,” fortæller din nye kollega og leder Birgitte Brusendorff.

En reception med både liv og rolige stunder
På vores hovedkvarter i Humlebæk finder du vores flotte centrale reception og et receptionistteam på 5 kolleger, der glæder sig til at byde dig velkommen. Med beliggenhed i selve hovedindgangen får vi hver dag besøg af et væld af kolleger, partnere, kunder og mange, som skal ind og ud af bygningen.

”Vi har ofte travle formiddage fyldt med liv og høj stemning, mens eftermiddagene typisk er mere rolige og giver os tid til at ordne alt det administrative. Det giver rigtig god afveksling i hverdagen.”
– Birgitte.

En stilling med god service i centrum
Du træder ind i en deltidsstilling, som varer indtil sommeren 2022 med arbejdstider mellem kl. 8 og 16. Din rolle er meget selvstændig, og vi udarbejder typisk vagtplaner, så du ved, hvad du skal de kommende uger. I receptionen er vi dog fælles om at få det hele til at gå op, så du skal altid være parat på at hjælpe til, der hvor der er mest brug for dig.

Vi sørger dog for grundig oplæring, så du er klædt godt på til at:
• assistere i receptionen og besvare opkald til vores hovedomstilling
• hjælpe vores postafdeling med sortering, uddeling og frankering af post samt bestilling af kontorartikler
• sørge for orden i vores depoter.

Du kommer også til at give en hjælpende hånd i andre funktioner i Coloplast, fx Facility Management, der står for driften af bygningen. På den måde kan du få udforsket andre funktioner og tilegne dig bred viden, som kan være til fordel i din videre karriere.

”Du kan under alle omstændigheder være sikker på at få en del kontakt på tværs af organisationen for at sikre, at hverdagen glider bedst muligt for alle gæster og kolleger. Så det her er absolut en udadvendt rolle med service i fokus.”
– Birgitte.

Positiv og hjælpsom
Du er serviceminded, og du trives i en afvekslende hverdag, hvor du kan give en hjælpende hånd til mange forskellige kolleger og gæster.

Derudover er det vigtigt, at du:
• har mulighed for at arbejde deltid 20 timer pr. uge, i en tidsbegrænset stilling indtil sommeren 2022
• er flydende på dansk og engelsk
• er klar på at lære nye IT-systemer at kende.
 
Interesseret? 

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Birgitte Brusendorff, Team Manager for Reception, på +45 49 11 35 35. Vi kalder kandidater til samtaler løbende, så tøv ikke med at søge. Vi afslutter rekrutteringen, når den rette kandidat er fundet.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.