JUNIOR CONTROLLER

JUNIOR CONTROLLER

Er du nyuddannet – eller er det et par år siden du afsluttede din bachelor? Og har du et stort ønske om at kickstarte din karriere indenfor økonomi?

Bliv en del af Anicura

AniCura er en familie af velrenommerede dyrehospitaler og -klinikker, specialiseret i pleje og behandling af kæledyr. Virksomheden er en moderne organisation, der arbejder professionelt med de bedste metoder. Høj kvalitet er vigtigt for os og vi ved, at fremtiden er i konstant udvikling og forbedring. Hos Anicura arbejder vi systematisk og effektivt med uddannelse, forskning og vi investerer i medarbejdere og dyrlægeudstyr. Vi deler vores viden med glæde.

Anicura er en unik familie af nøje udvalgte dyrehospitaler og -klinikker med medarbejdere, som alle forenes i en oprigtig interesse for dyr og passion for at arbejde med dyr.

Nu har du muligheden for at få en bred indsigt i opgaverne i en økonomifunktion i en international koncern, hvor faglighed og optimering er i højsædet.

Udviklingen går hurtigt i Anicura og vi søger nu to Junior Controllere til den nordiske økonomifunktion i Herlev. Med reference til Regnskabschefen bliver du en del af et velfungerende og fagligt højt kvalificeret økonomiteam på 20 medarbejdere. Du arbejder selvstændigt med egne opgaver samtidig med at du indgår i en række optimeringsprojekter indenfor dine ansvarsområder. Stillingen giver dig gode muligheder for at udvikle dig såvel fagligt som personligt og giver dig en bred indsigt i opgaverne i økonomifunktionen i en international koncern.

Arbejdsopgaver

  • Ad hoc regnskabsopgaver
  • Diverse automatiseringsprojekter
  • Opgaver i forbindelse med systemimplementering
  • Korrespondance med leverandører
  • Ansvarlig for Work flow (registrering af fakturaer, kontroller mv)
  • Afstemninger – kreditorer, bank mm.
  • Betalinger
  • Vedligehold af kreditorkartotek

Ønskede kvalifikationer

Vi søger dig, som er nyuddannet på bachelorniveau, alternativt har du et par års erfaring fra en regnskabsafdeling. Vigtigst er det, at du har et stort engagement og lysten til at få indsigt i opgaver og sammenhænge i økonomifunktionen. I tillæg til dette behersker du dansk og engelsk i skrift og tale og har en god IT-forståelse. Som person er du detaljeorienteret og pligtopfyldende, samtidig med at du er en positiv og serviceminded teamplayer.

Vi tilbyder

En stilling med en stejl læringskurve, hvor du får stor indflydelse på din egen arbejdsdag og mulighed for at udvikle dig med virksomheden. Anicura vægter trivsel og arbejdsglæde højt og du bliver en del af et velfungerende team, som arbejder fra lyse og indbydende lokaler med såvel gode parkeringsforhold samt tæt til offentlig trafik. Du tilbydes en konkurrencedygtig lønpakke, som modsvarer dine kvalifikationer samt en række øvrige medarbejdergoder.

Ansøg

Stillingen ønskes besat snarest og vi gennemgår indkomne ansøgninger løbende. Du opfordres derfor til at søgte stillingen snarest og har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Partner Anette Timm på tlf. 29867616 eller via Linkedin: https://www.linkedin.com/in/anettetimm/

 

    

 

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.