Junior Controller

For kunde søges en junior controller til et vikariat på 6-8 måneder i Storkøbenhavn. Du bliver en del af en regnskabsafdeling, hvor der er travlt, men hvor humøret er højt.

Du kommer til at varetage en række lettere controlling og analyse opgaver og får ansvaret for et selvstændigt regnskab – men selvfølgelig med kollegaer ved din side, hvis du har spørgsmål.

Du vil referere til finansmanageren og indgår i et tæt samarbejde med afdelingens fire øvrige medarbejdere.

De primære ansvarsopgaver er:

- Controlling og analyser. 

- Månedsafslutninger, herunder løbende afstemninger.

- Årsafslutninger, kontakt med revisor og indberetninger til myndigheder.

- Du varetager eget regnskab. 

- Engelsk i skrift og tale er et krav.

Kvalifikationer og kompetencer

Som person trives du i en team-orienteret og uformel organisation med humor og højt til loftet. Du er indstillet på, at du skal være med til at udvikle og drive de forandringer, som er nødvendige for at skabe resultater.Vi forventer, at du har et højt drive og kan se, hvor der er brug for ekstra opmærksomhed. Du ser hele tiden efter muligheder for at optimere processer, hvor der åbenlyst er forbedringspotentiale. Du har måske haft en lignende stilling og dermed kendskab til, hvad det kræver at sidde i et bogholderi, herunder at der er øget arbejdspres omkring månedsafslutning.Har du har et uddannelsesniveau, som passer til stillingen, eller har du nogle års erfaring fra en lignende stilling, så søg endelig denne stilling i en interessant virksomhed.

Praktiske oplysninger

Der er tale om et vikariat på ca. 6-8 måneder. I praksis vil blive ansat i konsulenthuset PeopleValue ApS, men din hverdag bliver 100% hos kunden, hvor du vil indgå som alle andre kollegaer.

Har du spørgsmål til denne rolle er du velkommen til at kontakte Bettina Wæde fra PeopleValue på bettina@bwconsult.dk. Er du interesseret i rollen, så send os en mail med dit CV til: controller@peoplevalue.dk. Samtaler afholdes tidligt så søg hellere i dag end i morgen ??.

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.