Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Junior Controller søges til Thomsen Food Line A/S i Aarhus

Har du en regnskabsmæssig baggrund og erfaring fra en international virksomhed? Kan du skabe sammenhæng mellem kunder, leverandører og kolleger på tværs af landegrænser? Arbejder du selvstændigt med en systematisk tilgang til opgaveløsning? Så er det dig, vi søger!

Om stillingen

Du vil referere til virksomhedens CFO, som også bliver din nærmeste kollega. I sparrer dagligt om både opgaver og projekter og dækker ind for hinanden ved behov, herunder i ferieperioder. Du får daglig kontakt med dine kollegaer i salg og shipping både i Danmark, Singapore og Brasilien, og dine opgaver spænder bredt indenfor de daglige bogholderfunktioner, controlling samt likviditetsstyring og afdækning af valutarisici.

Dine primære opgaver vil bl.a. være følgende:

  • Likviditetsstyring, herunder afstemning af bankkonti og løbende vurdering af likviditetsbehovet
  • Valutasikring (handle terminsforretninger og swaps)
  • Bogføring af indbetalinger fra kunder, afstemning og opfølgning på debitorer
  • Betalinger til leverandører (Payment Management)
  • Debitorforsikring, daglig drift samt årsopgørelse
  • Opgørelse og indberetning af moms i Danmark og Tyskland
  • Deltagelse i bogføring/administration af øvrige koncernselskaber
  • Deltagelse i udarbejdelse af periode- og årsregnskaber
  • Administrative ad hoc-opgaver, herunder rejseafregning, indkøb af kontorartikler mv.
  • Medspiller i den videre udvikling af ERP-systemet

 

Kvalifikationer

Du har en relevant regnskabsmæssig baggrund og flere års erfaring med lignende opgaver. Du er en kompetent IT-bruger og har interesse for IT og digitalisering. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med NAV/Business Central. Derudover har du en god forretningsforståelse og et godt overblik.

Du tager ejerskab og trives med både at arbejde selvstændigt og at arbejde på tværs af afdelinger og landegrænser og får opgaverne løst inden for rammerne og til aftalt tid. Du behersker engelsk i skrift og tale. Det er en fordel, hvis du taler og skriver tysk.

 

Thomsen Food Line A/S tilbyder

En flad struktur og et godt fællesskab, hvor dine kolleger interesserer sig for dig som person. Du bliver en del af et arbejdsmiljø, hvor der sættes pris på nytænkning og det at udfordre det bestående. Hos Thomsen Food Line A/S er der et godt læringsmiljø, og der er også plads til at lave fejl. Du bliver oplært grundigt, og du kan altid spørge en kollega om hjælp. Du tilbydes løn efter kvalifikationer, pensionsordning, sundhedsforsikring samt frokostordning.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

JKS CAREER varetager rekrutteringsprocessen, og er du interesseret i at søge denne stilling, bedes du sende en ansøgning og CV via Søg stillingen nedenfor.

Grundet persondataforordningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Ane Dam Plougmann på tlf. +45 30 85 13 31.

 

Om Thomsen Food Line A/S

Vores virksomhed blev etableret i 2004 og omsætter i dag for ca. 400 mio. DKK. årligt. Vi beskæftiger 9 ansatte på kontoret i Danmark.

I 2010 åbnede vi kontor i Brasilien, og der er i dag 5 ansatte. De beskæftiger sig primært med indkøb af varer fra vores sydamerikanske leverandører til vores kunder i Fjernøsten. I 2013 åbnede vi kontor i Singapore, og der er i dag 2 ansatte, som primært beskæftiger sig med salg.

Vore kunder er lokaliseret i Fjernøsten, Skandinavien, EU, Rusland og Afrika, og vores leverandører er lokaliseret i EU og Sydamerika.

Du kan læse mere om virksomheden på www.thomsen-foodline.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.